Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calderon

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RohadtKüszöb Blog Audi szervíz 2020.05.15 15:47:13
Legutóbb ott hagytam abba, hogy megvettem az A4-et. Most leírnám mik történtek azóta.   Vétel után természetesen el lett végezve a „kötelező” szerviz. Vezérlés, olajcsere, szűrők cseréje. Ehhez a típushoz hál'isten egész jó áron vannak a jó minőségű utángyártott alkatrészek, így nem egy érvágás…..
Ha esetleg van olyan megveszekedett már a az országban, aki rendszeresen követi az írásainkat, észrevehette, hogy a „Save the RS” cikkek sosem jöttek. Ennek sok oka volt, de meg kell nyugtassak mindenkit: az RS elég rendesen „megsave-lődött”, sajnos a pénztárcámat nem kímélve. Elérte azt a ráköltött…..
Igen, nem rég megvettem az országban hirdetett, legolcsóbb Fabia RS-t, egy tipikus olyan autót amit nem kímélnek, nem „papás” üzemre vesznek, azt aminek 2004 óta 14 tulaja volt előttem, no de ne szaladjunk ennyire előre.   Szükségem volt egy megbízható, viszonylag keveset fogyasztó autóra munkába…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..