Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kencu

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a Fox Newsnak egy rovata, amiben sztárok ajánlanak utazásra célpontokat. A keddi adásban Alice Cooper mondta el, hogy a dunai hajókázós vacsora a legromantikusabb dolog a világon, a gulyás fantasztikus (pedig látszólag semmi különleges nincs benne), Budapest állandó…..
 Ma éppen annyi nap telt el az évből, mint ahány év eltelt a harmadik évezredből. Ennek a - nem túl jelentős - dátumnak tisztelegve nézzük most meg, hogy mely az az 5 készülőfélben lévő, vagy csak ötlet szintjén meglévő, esetleg már kiadásra váró lemez, amelyek…..
Napirokk Törékeny álmok 2011.01.05 08:45:00
Hogy kellőképp érzelmesen és lendületesen induljon a mai nap.Igazi brit zene, mely remekül ötvözi a rock és metal karcosságát a Pink Floyd letisztult progresszivitásával. Mindez nyakon öntve rengeteg érzelemmel.Napirock. Nem a törékeny fajtából...
Kencu 2011.01.06 12:11:49
@TomAce: Köszönjük, máris intézkedem én is!;)
A cím alapján furcsállhatjátok, mit is jelentsen ez, de remélem vannak köztetek olyanok, akiknek azonnal beugrott a vezető kanadai synthrock banda, a The Birthday Massacre neve. A formáció ismert, és elismert industrial/darkwave körökben, de aki a rockzenét a klasszikus oldaláról…..
Kencu 2011.01.06 11:17:10
@Chaser.david: És vizsgaidőszak végéig nem is nagyon hiszem hogy lesz időd...:) De majd utána ess neki, elsőre nekem is laposnak tűnt, de aztán megtaláltam benne a jót:))
Az alábbi írás eredetileg a New Noise magazin tavaly decemberi számában jelent meg Danko Jones tollából. Donald K. Tarlton, a kanadai zeneipari igazgató emlékszik vissza benne John Lennonra. A cikk végén Danko Jones is ír pár saját gondolatot Lennonról. Aki eredeti nyelven, angolul…..
Első témába illő bejegyzésemben az egyre népszerűbb amerikai Stone Sour legújabb lemezéről szólok néhány szót. Nem ért nagy meglepetés, mikor rápillantottan a tracklistára, a korábbi lemezekhez képest itt is 17 szám szerepel a korongon. A már korábban bemutatott Say You'll…..
Üdvözlök minden kedves látogatót induló zenei blogomon! A Lemezfigyelő, mint a leírásban is olvasható, olyan friss és ropogós hazai és külföldi könnyűzenei lemezeket hivatott bemutatni, amik a közelmúltban jelentek meg. Konkrét műfai megkötés nincs, de többnyire a rock és…..