Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rabelais

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbá egy kép arról, amikor az Orbán család megérkezik Svájcból, vasúton a Keletibe, és a metrón elkapják a riporterek. Kiderült az is, melyik a valódi FIDESZ: Végül egy kép arról, amikor Orbán Viktor megkapta első számítógépét. Csoda, hogy azon nyomban nem…..
A kép egy "öregítő" szoftverrel készült. No igen - vetheti fel az olvasó - ha egyáltalán Orbán Magyarországon akar megöregedni. Mert mondjuk az általa tönkretett országból elmenekülhet az annyira rühelt nyugatra, mint azok, akik ekézik a nyugati, modern világot, éljenzik a…..
Piroslap Orbán, a csodák csodája 2014.01.16 20:39:46
avagy mémgyári capriccio. És Orbán Viktor ezt a szenilis harakirit képes volt maga elkövetni. ..
Az állam  engedélyezze, vagy kötelezze a Főtávot az egyéni emberek (lakások) "kiugrásának" lehetőségére, egyéni mérőórák felszerelésére, ahogy az a vízóráknál lehetséges. *** Külföldön dolgozok, és van egy lakásom, amely távfűtéses. Miért nem adom ki? Mert nem…..
Ismeritek a viccet, ugye? - Julcsi, elkísérhetlek a választásra?! - Meg hát! *** Ami a bajai választás kapcsán történt, az tényleg az egész ország baja: rendkívül sok ismert probléma jelent meg, és beteges jelenségek harapóztak el. Haboztam, hogy erről írjak, de most már…..
A kép természetesen nem az idézet elhangzásakor készült, Orbán Londonban most nem egy kórházban és nem is egy valódi laborban járt (ugyan már kérem, ott okos emberek vannak, mi keresnivalója lenne ott), hanem a brit királyi külügyi intézetben. Az idézet megdöbbentő…..
1. ábra: Google Street View snapshot a Bokodi út 62. címről (a házszám nem biztos, hogy pontos, de az utca igen) Az ATV híre és a királyi híradó híre szerint is a Fidesz által Einstandolt Bács-Kiskun Megyei Területi Választási Bizottság nem fogadta el az MSZP és Együtt-PM…..
Egy emigráns vagyok csupán a sok közül, ki magyar honból Németbe került. Bár úgy döntöttem, itt is maradok (minimum jövőig), én akkor is otthon szavazok. Itt még ebben a hónapban lesznek parlamenti választások, és én nem fogok szavazni. Az ok nem az, hogy ne lennék német…..
Ha 2013-ban Bye Alex, akkor 2014-ben természetesen Bye Viktor! Küldjük már el! Még azt is megmondom, mi legyen a nevezett dal: a "Fehérvári huszárok". Viktor megmutatta, hogy nem csak a politikához, nem csak az árvízmentéshez, de a daloláshoz is nemzeti összefogásbeli…..
Piroslap Orbán Viktor tolvaj 2013.05.15 00:15:20
A strasbourgi bíróság kimondta, hogy a II. Orbán uralkodása alatt meghozott törvény a végkielégítések 98 százalékos adójáról, melyet az alkotmánybíróság elkaszált, de Orbán meg az alkotmánybíróságot kaszálta el megoldásképpen, a magántulajdon elvének súlyos…..
Figyusz Szaniszló! Vagy Ferenc! Már mindent kavarok, azt se tudom, melyik a kereszteneved. Szóval nem voltál te mindig ilyen hülye, de jó ideje az vagy. Mivel azonban én is jó ideje az vagyok, nem vettem észre, hogy az vagy, és hülyeséget csináltam. Jórégen nem nézem az Echot, mer…..
Piroslap Hókáosz mémek 2013.03.16 11:03:19
A hókáosz alatt született pár kép a Facebookon, és olyan népszerűek voltak, hogy azt gondoltuk, megörökítjük őket. Be kell vallani, hogy ezeket a képeket mind mi magunk manipuláltuk. Úgy kezdődött, hogy elhalasztották a tüntetéseket... De ha csak ennyi lett volna a baj... A…..
Matolcsy György ismét korszakalkotó írást közölt a Heti Válaszban, amelyben kifejtette a diáktüntetésekről való véleményét: "Nem tudom, miért tüntetnek a diákok, 21-én úgyis világvége lesz". Kifejtette még, hogy tovább kell vinni a kelet felé nyitást, egészen az…..
"Ha az IMF jön, én megyek." mondta Orbán Viktor 2011 novemberében. Ma az IMF megjött. Kémeink szerint ma Orbán Viktor el is ment. Titokban, az ország tudta nélkül. A sajtó a tévé és más médiák beszámolóit nélkülözve. Elment. Anikó asszony kezei között... Vagy a Jobbkeze…..
A Demokratikus Koalíció végre csinált valamit, ami valamennyire kreatív, tökös, és egyet tudunk vele érteni. Rájuk is fért a sok elqrás, és némileg csökkenő, amúgy is alacsony népszerűség után. De ezzel az akcióval végre jó szívvel egyet tudunk érteni, mondhatnám, mi is…..
Végre kiderült az igazság a puccskísérlettel kapcsolatban. Egy egyszerű félrehallásról van szó. A CNN nem akarta megpuccsolni Orbán Viktort. Valójában a BBC kínálta meg Orbán Viktort Brüsszelben egy riport alkalmával punccsal.Orbán Viktor élesen utasította vissza az…..
Politikai pályám legnagyobb intellektuális kihívása előtt állok - idézte a The Wall Street Journal Orbán Viktort. Kinek ugye mi az intellektuális kihívás. Van, akinek a képernyőn ugráló kis jelek, van, akinek az, hogy pirospacsit játszik a hugival. Van, akinek az, hogy Gyere ide,…..
Orbán Viktor sétál az erdőben. Egyszer csak Gyurcsány Ferenc elhúz mellette fejpántban, futócipőben. Mereng, ahogy Gyurcsány eltűnik a távolban, majd rákezd:-ELMÚTNYÓCÉV, ELMÚTNYÓCÉV. ELMÚTNYÓCÉV...   *** Hülyegyerek sétál az erdőben. Egyszer csak meglát egy…..
Hírek szerint Schmitt Pál megint bakizott (és megint, és megint ... és nem tanul, és nem tanul... sosem) ezúttal V. Harald, norvég király nevét írta el, vagy írták el a hivatalában "Harold"-ként. Ezt azóta már körülményes módon kijavították, de én még láttam a…..
Az index híre szerint a népnyúzó  piszopata, akit a média Hannibal Victornak nevezett (amíg szabad volt), ismét lecsapott. A hír szerint a Felcsútról származó, de országos ámokfutásáról ismert vezető nem kímél idős, fél lábbal a nyugdíjban lévő embereket, és…..
 "Péntektől hatósági eljárás indítható a sajtótermékek kiadójával, valamint a lekérhető médiaszolgáltatás szolgáltatójával szemben, a médiaalkotmány, valamint a médiatörvény egyes paragrafusainak megsértése miatt." index.hu A fenti kép…..
Azért ez a Viktor mégis csak tud valamit, csavaros az észjárása. Betiltja a félrekúrást, de hát ugye a tiltott gyümölcs anál édesebb. Lesz itt népszaporulat, meg minden. Mindjárt megmenekül az ország az állami nyugdíjas húzásából, mert azt is jól elkúrta a Viktor. Ha…..
Orbán Viktor 18-ról 15 éves korra vinné le a tankötelezettség minimumát. Ennek alkalmából ellátogattunk a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumba, ahol  másodfokú tanulmányait végezte anno az ifjú géniusz. Nos, a fiúvécé tartálya mögött mit találtunk? Hát nem…..
Mint olvashatjuk, Újpesten a Fidesz vezette önkormányzat egy havi 350-ezres életmű-díjat adna Derce Tamás ex-polgármesternek, élete végéig, sőt, már meg is szavazták. Kvázi azért, mert nyáron átállt a Fideszhez, és ősszel lemondott a választásról a fideszes Wintermantel Zsolt…..
Orbán Viktort megválasztani hiba volt. Viktor égő. Nem csak itthon, de külföldön is. Ezt az elmúlt hetek után már csak a mélyfideszeseknek kéne magyarázni, nekik meg nem fogom. Itt az idő, itt az idő, hogy elgondolkozzunk azon, hogy hogyan lehetne kimászni ebből a böszmeségből!…..