Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugyespalika

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Márc. 20-ával fejeztem be. A következő említésre méltó esemény az az új negyedévet nyitó Pub Crawl, ami a hét csütörtökén volt. Ezúttal egy másik helyet próbáltunk ki a januárival ellentétben, a Student Union épületében. A belépés ugyan ingyenes volt,…..
A vizsgamaraton szó jelen esetben magában foglalja a vizsga előtti heteket, valamint a vizsgák tényleges hosszát! haha. Huh, na nézzük. Gyorsan végiggaloppozunk mi történt az elmúlt 2 hétben.Kicsit alábbhagyott a lendületem, dehát ahogy telik az idő, az ember már kezdi megszokni a…..
A válasz a címben feltett kérdésre: nem!!! Mindjárt bővebben kifejtem.Elég sűrű hetem volt, mert alig, hogy hazaértem Kirunából, másnap már indult a túra Dániába. Miután onnan hazaértem, kezdődtek a güris napok, ugyanis szerdán prezentálni kellett a Fa-tervezést, ma pedig a…..
Amint az ebből a cikkből is ki fog derülni, az elmúlt napok nem (vagy inkább sem) a tanulásról szóltak. Mivelhogy annyi mesélnivalóm van, hogyha mindent leírnék az nektek és nekem is kínzás lenne, így úgy döntöttem napokra bontom a sztorit, a történelmi és földrajzi…..
Előre figyelmeztetek mindenkit, hogy nincs sok időm ezért ez a cikk nyúlfarknyi lesz a többihez képest.. lehet örülni :)Éppen hogy túl vagyok az első közszereplésemen itt Göteborgban, ugyanis előadást kellett tartani Közlektervből, méghozzá össze kellett hasonlítani a…..
Sziasztok!Már szinte egy hete, hogy írtam, de az elmúlt napokban nem történt semmi olyasmi amiról ódákat zenghetnék. Ezért a mai bejegyzésben végigfutok az elmúlt napokon, aztán elmesélek néhány, rám különösen jellemző bénaságot amit csináltam.A pénteki International…..
Noha a CIRC-rendezvények sorozata megszakadt, az elmúlt napok sem maradtak esemény nélkül.A keddi napig jórészt eseménytelenül telt a hét, ám másképp volt ez szerdán. Reggel bementem egy suliba, és megismertem egy végeselemes programot aminek ABAQUS a neve, és arról híres, hogy…..
üdv!A címhez nem fűzök hozzá semmit, csak azt, hogy megint pacsizhatok magammal (Barney után szabadon). :)Ott tartottam, hogy felfedeztük a kolikocsmát. Másnap sikerült majdnem elaludni a Big Jump nevű eseményről. Igazából több pihenést és alvást igényeltem volna, de…..
Olyan frappáns címet ötöltem ki megint, hogy ihajj. Ne gondoljátok hogy koalák mászkáltak a szaunában, csak a rím miatt muszáj volt így írnom. ügyespalika. na de csak szép sorjában!A hétfő esti pingponggal fejeztem be. Elnézést mindenkitől hogy túl hosszúak a bejegyzések,…..
Hei!Afterwork és ami utána történt... máig.Mintha a Pub Crawl-al hagytam volna abba. Szóval péntek hajnalban hazaértünk aztán sláf. Olyannyira sláf, hogy sikerült elaludnom a pénteki órámról is...nem gond, az Afterwork-re simán odaérek!Így is lett, mivel az csak 16.00-kor…..
Hello!Már elég rég jelentkeztem, dehát nincs mit tenni, nem volt időm írni a csudasztikus blogomat, mert akadtak egyéb fontosabb teendők is :)Ám most van egy kis időm, megpróbálom bepótolni. Asszem a legutóbbi cikket a vasárnappal fejeztem be. Nézzük mi is történt hétfőn!!Ugye…..
Üdv újra!Aki látta a Pofa be! (Tais toi!) című remekművet Gérard Depardieu-vel és Jean Reno-val, biztos kitalálja a címből, hogy miről is fog szólni ez a fergeteges bejegyzés.A történet azzal kezdődik, hogy mihelyt átvészeltem első éjszakámat a koliban ágynemű nélkül (két…..
ugyespalika 2011.01.17 00:39:57
Nézzük nagyvonalakban, mi történt velem az első két napon.Az út nem volt túl frankó, bevetődtek a helyemre az ablak mellé, és ráadásul mellettem és mögöttem is kisgyerek ült szóval ment a visítás a fülembe, meg a székrázás :)Miután landolt a Boeing, és nagy nehezen…..
http://hu.wikipedia.org/wiki/ValhallaWiki mindent tud... bár az angol verzió sokkal bővebb, ha tényleg érdekel vkit... :)holnap gooo!! ..