Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szist

0 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a bajai cigányok ilyen jól elhúzták az MSZP nótáját, talán még élesebben merül fel az igény, miszerint ahhoz, hogy legalább minimális esélyük legyen megnyerni a választásokat, szükséges lenne a teljes baloldali összefogás. Az elnevezések itt nem sokat segítenek,…..
Ma délután hatkor hirdetik ki a design Terminálban, a Graphifesten, hogy milyen is lesz a BKK új metró-, HÉV- és hajólogója. Pontosabban azt, hogy melyik pályamű nyert, hiszen lehet, hogy a későbbiekben még továbbgondolják a terveket. Mivel a zsűriben én is ott ültem, hamarosan…..
"A vizsgált ellenzéki mozgalmak követői bizalmatlanok a „hivatalos” információs csatornák iránt, és alternatív tájékozódási forrásokat keresnek. A válaszadók mindössze 7 százaléka bízik a televízióban és 19 százaléka a nyomtatott sajtóban, ami jelentősen elmarad az…..
szist 2013.11.19 12:38:24
@naisa: ne törődj ezzel a degenerált csótányimádóval! Aki nem a vezérét élteti az mind narancsos maffiatag, de hogy miért tatunk itt? Azt nem látja /fától az erdőt/ ...a csurcsótányék és az szdsz-es hullarablók feélték és elrabolták a jövőnket , tele tömve a zsebüket !!
Vajon tavasszal vége lesz a Fidesz kormányzásának és új miniszterelnök avat majd új gyárakat? Egyelőre a helyzet bizonytalan, de annyit bizton állíthatunk, nem úgy néz ki, hogy vége a narancsok regnálásának. Bár Orbán Viktor harcba szólította a csapatait, hogy megvédje a…..
szist 2013.11.16 15:58:05
@toportyánzsóti: miért nem az atv-ben túráztatsz,te gennyláda géczi zsótány?
szist 2013.11.16 18:45:35
@toportyánzsóti: hajrá gennyláda, judis !
Tavasszal már érzed a magyar többség erejét.... beletapos téged is meg elvtársaidat a szennybe ,meg a tepsibe
Hiányozni fogsz ... gennycsótány
szist 2013.11.16 21:16:25
@Magyarország jobban teljesít: egy azok közül akik rühellik a szoclibeket!
Az energiacella biztosítja, hogy „Orbán Viktor 2014-ben ismét kétharmaddal fog nyerni”. Ezzel csigázta az érdeklődést Széles Gábor, hazánk vezető privatizátora és médiacárja idén kora tavasszal. Majd októberi bemutatót ígért. “Renben haladnak a tesztek.Októberben…..
szist 2013.11.16 09:16:13
@toportyánzsóti: te f...sz ebből hol következik, hogyv eszélyben a 2/3-ad? nemlátod, hogy álltok ballibeském? szar van a palacsintában!!!
Két évtizede még az orosz krumplipucoló-automatás viccen röhögtünk, erre tessék milyen frankó ötlettel rukkoltak elő most a ruszkik. Nem találnátok ki, hogyan ad jegyet a moszkvai metróra. Putyin hangján köszönt? Ugyan! Az utazás megszakítása nélkül érvényes tankra is?…..
Kedves szoccer barátaink, akik a legkisebb lelkifurda nélkül megszavazták a rezsicsökkentés előző körét, újabb komoly döntés előtt állnak. Értem én, hogy nehéz gerincesnek lenni akkor, amikor a nép mindenért kevesebbet akar fizetni, de mintha az ország felvirágoztatása…..
szist 2013.11.11 12:30:25
@Megdobbent: akkor csak egyvalamire hívom fel díszes tetük a figyelmeteket, hogy ne legyetek annyira kishitü vakegerek! Tudtok olvasni ?
A magyar e-útdíjat ajánlja Brüsszel másoknak is !!!!
(Gazdaság)
Na szarkeverők, mi a helyzet a fikárásotokkal?
Kiabáljátok hangosabban,hogy gyurcsány, bajnai, mesterházy ... hajrá ballibesek
szist 2013.11.11 19:23:17
@Tyreo: igen a Kapu .hu-n
olvasni tudsz ?
@Magyarország jobban teljesít: Baromarcú ballibes !
A dél-amerikai szappanoperák gyártója, a brazil Globo cég bejelentette: készek egy nagyszabású sorozatot forgatni a magyar ellenzéki pártok összefogásáról. A sok országban döntő befolyással bíró cég egy névtelen felsővezetője elmondta: "A magyarországi történetben…..
A KARD Orbánváltók hónapja? 2013.11.01 08:05:37
Szeptember 22. után úgy tűnt kap egy esélyt a „demokratikus ellenzék”, hogy összefogjon és a leginkább pozíciókról szóló cicaharc után „tematizálja a közbeszédet”. Pár hét után megállapíthatjuk: jól sikerült. Talán még a legelvakultabb kormánypárti szavazók is…..
szist 2013.11.01 09:37:59
@chronometere: ezen hozzászólásod alapján,szinte biztosan állítható, hogy dk-s vagy! Sőt az is elképzelhető,hogy geci zsóti, vagy ne adj isten a sasorrú vezéred noszogatására íródott....
Az a furcsa,hogy arról az oldalról(gyurcsótány ) hatalmas a csend! Boztos,hogy a tulpörgős vezér keze benne van- az ilyen kormánytbuktató (mint megyót is) vagy az országot elözönlő 23 mill. román kitalálását ő könnyedén hozza!!!
Elgondolkodtató, hogy még bukása után 7 évvel is próbálkozik , ez a szerencsétlen
Proszektúra K.O. az ATV-n 2013.10.30 10:52:54
Nem tudom, ki vette észre, hogy az utóbbi hetekben az Orbán rezsim elől menekülvén már a fehérgólyák és a füstifecskék is tömegesen hagyták el az országot. És felfigyeltek-e Gyurcsány Ferenc folyamatos eltorgyánosodására? Vagy, hogy a baloldalon minél inkább összefognak,…..
szist 2013.10.30 17:24:23
@toportyánzsóti: igazad lehet...az egyik blogban a hozzászólásomban leírtam, hogy te vagy a sasorrú bolond vezéretek félrelökött fiucskája!!! Az igazságtól megrettenve nem is tiltakoztál gr.zsóti ballibes, csótány
szist 2013.10.31 19:25:29
@toportyánzsóti: anyádat cidázzd le gr.zsóti ! olyan magyaridiót vagy ,hogy az már nevetséges és inkább dugd a fejed a klotyóba! Jobban járna a baloldal is és te is
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
szist 2013.10.30 11:36:54
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "ha gyurcsótány demokrata," akkor Te nem tudod mi a demokratizmus!!! Ezért tartunk ma itt... mert ilyenek mondják meg a frankót, félművelt, lágyagyúak...
Amikor 1998 tavaszán kiléptem a szavazóhelyiségből, megfogadtam, hogy onnantól 20 évig nem szavazok a szocialistákra. Igen, jól sejti a kedves olvasó, 2002-ben és 2006-ban is az SZDSZ-ra adtam a voksomat - listán -, amire ugyan nem vagyok büszke, de nem is fogom letagadni. 2010-ben -…..
szist 2013.10.29 08:46:35
@toportyánzsóti: de hiszen te sokkal inkább az vagy !
és még ballibes is.....szerencsétlen !
szist 2013.10.30 11:27:51
@magyaridióta: engem is csak az ilyen gré.zsótik uninteligenciája "bűvöl" el...
Kevesen vették komolyan azokat a kijelentéseket, amelyek szerint a magyar unortodox intézkedések követőkre találnak majd Európában. Az ábra szerint azonban erőteljes magyarosodásnak indult a kontinens. A nyugdíjak államosítása szinte már klasszikusnak számít, most pedig a…..
szist 2013.10.26 09:39:39
@toportyánzsóti: mit szólsz ehhez zsóti (te fasz) ? Orbánt követi Európa !
Látod agyatlan, magas neked a politika, mint a gyurcsótánynak!!!
szist 2013.10.26 18:40:10
@toportyánzsóti: nem mindegy ki van kormányon Angliában libafos agyú?
Tőlünk másolja a faszát... na nem tőled ! Orbán és kormányától.. a te vezéred az idegbajos sasorrúnaK már nem lesz soha többé
kormánya ! csak a skodájában ! faszfej
1000 leütés Orbán mind fölött 2013.10.25 15:28:42
Nehéz megszokni az egyébként trehány és korrupt baloldali (közéleti) értelmiségnek, hogy a magyar politikai tájkép tényleg megváltozott. Jött egy ember, aki mára a legpolitikusabb politikussá vált -- pusztán azáltal, hogy túlhelyezte magát "jón és gonoszon" (a liberális…..
A közterületeken tapasztalható anomáliák bejelentésére szolgáló civil kezdeményezés, a Járókelő.hu olvasói az elmúlt hónapokban is belefutottak Simicska Lajos cégeibe. A legérdekesebb a Margit híddal kapcsolatos panasz, ahol kiderült, hogy van olyan rész, ahol két évvel a…..
szist 2013.10.25 21:06:24
    Nem szoktuk bántani a Török Gábort, most sem fogjuk. Azt írja, hogy... mi baj van velünk, civilekkel, akik nem vagyunk elég civilek, nem kérdezzük meg a politikusainkat (ezt szinte látom, mármint, ahogy Bogdányi néni megkérdezi Orbán Viktort, hogy — Miért tetszik…..
Érdekes helyzet állt elő ellenzéki oldalon az október 23-i rendezvénnyel. A Mesterházy-Bajnai formáció válaszúthoz érkezett.El kell dönteniük, hogy ketten együtt (meg persze a hozzájuk csatlakozott szervezetek) elegendő erőt jelentenek-e az orbáni hatalom demokratikus úton,…..
szist 2013.10.23 20:57:03
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
mond birka miért is volt gyurcsány ma a legjobb???
Nem értem, mert ezt az egy gondolatot ismétli országjárása során, minden beszélgetésén kb. fél éve!? Azt ismétli vidéken, pesten, budán, hogy össze kell fogni a baloldalnak és egy miniszter elnököt kell megnevezni együtt!!!
Mármint kivel együtt, hiszen nem kértek belőle eddig sem! Most ott tartanak, hogy ahova beengedik az egyik lábát berontja az ajtót, fenyegetőzik, követeli ,hogy vele fogjanak össze! Mert ő 2x is legyőzte orbánt. Igen ám, csak azt nem látja be,hogy jobb lett volna anno (2006 után) visszavonulnia a politikától.Meg hogy ha kell ö visszalép a második vonalba !? Na ezt nem tette és nem fogja megtenni soha!!!
szist 2013.10.24 14:31:24
@LordArtist: Te mafla, hogy dobsz a sírjára egy marék földet, ha te is éhenhalsz ??? mond lágyagyú??
Aki meg éhezik az ne itt töltse az időt !!! Ok mars dolgozni ... azt nem mi?
szist 2013.10.25 14:14:51
@Madlord: mond láttad a Z Világháború filmet ?
Azok vagytok ti hangyák, végetek van hordalékok
A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs…..
Ma már elképzelhetetlen október 23-a Békemenet és nagy ellenzéki gyűlés nélkül. Nem volt ez másképp tegnap sem, amikor a kormánypárthoz szorosan köthető "civil" szervezetek ismét végigvonultak Budapest utcáin, miközben az ellenzéki erők széles palettát felvonultatva a…..
1000 leütés Megalvadt ország 2013.10.21 06:41:34
A bajai választási mizéria minden korábbi és még várható "fordulatával" egyetlen dolgot igazol: itt megint, és sosem változik semmi. A játék, mint mindig, ugyanarra megy ki: a politikai osztály felosztani és elnémítani igyekszik az amúgy is hallgatag tömeget. A…..
DopeManTV Bevédem az MSZP-t 2013.10.21 08:38:29
 A bajai lefizetős videó ügyében hangosan és karakánul meg kell védjem az MSZP-t (hasonló esetben a Fidesszel is ezt tenném). Nézzük csak: Az egyik madár előkerül a felvételről és azt csiripeli a rendőrségen, hogy az egészet az MSZP rendelte meg de azt ígérték, hogy nem…..
Együtt. PS: „Omoljon össze az MSZP az október 3-i önkormányzati választásokat követően – fejezte ki óhaját Jávor Benedek, az LMP főpolgármester-jelöltje.” PS2: „»Bocsánat, kifelejtettem« - ezzel magyarázta újságírói kérdésre válaszolva Mesterházy Attila, hogy…..
szist 2013.10.20 19:08:40
@tevevanegypupu: azért ,mert a LMP -ben nem voltak elég tökösek! csak a második hullámban jutottak volna a kondérhoz, ... mivel nem egy meghatározó tudású politikusok! Schiffer örült, hogy maguktól rájöttek erre, nem kellett bajuszt akasztani velük- fiatalság bolondság!
Mit fognak jövőre csinálni ezek a megélhetési politikusok pénz nélkül ??
Az ellenzék elveszített egy nem-reprezentatív közvéleménykutatást Baján, miután néhány hasonlót már szintén elveszített vagy megnyert. Nem is ez a probléma. Még csak az sem túl nagy probléma, hogy végignézve azokon, akik fel fognak kapaszkodni a közös színpadra október…..
szist 2013.10.14 10:58:52
@Szevasztok:
Tesztkérdés: Ön
1./ DK-s
2./ mszp-s
3./ E.2014-s
4./ millás./
5./ mi hazánk mozgalom
6./ hazaáruló./
7./ nemzetellenes
8./ aljas megélhetési politikus
A fentiek közül melyikre fogja a voksát leadni?
Tudniillik mindegyik népellenes,aberált,szemdbe hazudó, aljas végterméke a "magyar politikai és szellemi elitnek" !!!
szist 2013.10.14 12:13:37
@Szevasztok: Ha nem vetted volna észre én nem indulok sehol ! Te viszont szavazol ...
Amúgy költözz anyádhoz, vagy gyurcsányhoz
Azonnali hatállyal visszahívta külgazdasági államtitkári pozíciójából Szijjártó Pétert a kormányfő. Orbán Viktor ezt azzal indokolta, hogy minden épkézláb fideszesre szükség lesz az új magyar labdarúgó válogatott kialakításához, és „Péter jó állapotban lévő…..
szist 2013.10.13 18:53:31
@pirimogyoró: Saját, miért mert értek mindkettőhöz, nem úgy mint te! Fotbaloztam és közben elvégeztem az egyetemet. Te és a hasonló mogyoróeszű paraszt meg, feljött pestre és próbálja okosítani azokat, akik egy-
húron pendülnek velük!!!
Bunkó maradjon a földjén!