Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarazfurmint

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban A Boldogságos Szűz Mária Születése Katolikus Templom plébániai honlapjáról mutatunk be képeket. A templom a németországi Aschaffenburg városban található, a würzburgi egyházmegyében. A plébánia honlapja néhány képben mutatja be a templom belső terének változásait a II. Vatikáni…..
A cölibátusi fogadalmuk tudatos semmibe vételére biztatja a katolikus papokat a német Jordana Schmidt, a Betániai Domonkos Nővérek rend tagja. A nővér az osztrák szerzetesrendek e héten Bécsben tartott őszi nagygyűlésének egyik meghívott fő felszólalójaként beszélt erről. A domonkos nővér beszédéről…..
szarazfurmint 2019.12.03 11:57:36
@Mikrobi: Az ellenőrzésben központi szerepet játszik az aktiválódó p53 fehérje, amely –az aktuális helyzettől függően – átmenetileg vagy végleg leállítja az osztódást, extrém, kivédhetetlen hatásokra pedig az azonnali sejtpusztuláshoz, apoptózishoz vezető jelátviteli utakat indítja be.
A p53 „kiiktatódása” rendkívül előnyös a daganat evolúciója szempontjából azért is, mert a sérüléseket tartalmazó, nem korrigált genetikai állomány továbbörökítése a mutációs rátát is megnöveli.
szarazfurmint 2019.12.04 14:53:12
@Mikrobi: -egyetértettem veled. :)
-Ez természeti törvényszerűség, ha lekapcsoljuk a szabályozást, akkor egyre durvább és gyorsabb elfajulás a következménye.

És a konkrét német esetet találtam olyan gusztustalannak, hogy egy tumor működése jusson róla eszembe. Sajnálom.

Régen meg kellett volna mondani, hogy ezek az emberek akármilyen jelmezben vannak, nem katolikusok.

"Egy, szent, katolikus, és apostoli."
Melyik mondható el ezek alapján a tettek, és mondatok alapján?
A „Katolikus válasz” elnevezésű internetes felületen egy névtelen és egy aláírt cikkben azzal vádoltak meg négy papot – köztük engem is – hogy „szentségtörő gyakorlatot” népszerűsítünk Magyarországon. Többen is biztattak, hogy írjak valamit válaszképpen; nem is feltétlenül a magam védelmében (bár az…..
szarazfurmint 2018.02.22 14:51:52
@matthaios: Érdekes amit írtok. De én azért nem állítanám, hogy ez egy gyökeresen új probléma. Ajánlom elmélkedni a szamáriai asszony esetén. Számomra érdekes, hogy ott Jézus "kötegszik", arra hogy add nekem azt a vizet miért az a felelet hogy hívd csak ide a férjed... és hogy a beszélgetés miért arra fut ki, hogy lélekben és igazságban imádni az Istent.
szarazfurmint 2018.02.22 14:56:46
g=k