Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krogh

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Jó műsor szar címmel 2007.01.22 10:57:00
Vannak az MTV-ben titkos kis műsorok, amiket titkos kis stábok ütnek össze. Még az is lehet, hogy megdől az a makacs tétel, hogy a médiában kizárólag nulla IQ-s elmebetegek és kivénhedt kretének harcolnak egymással a műsoridőért, meg a zsetonért. Akkor kezdjük a cseszegetéssel,…..
Krogh 2007.01.22 16:58:21
Nem vagyok a doku-reality műfaj híve, nem érdekel, ahogy a kamerák izzadt tűzoltókat vagy beképzelt ingatlanügynököket követnek, esteleg megmutatják nekem, hogy mi történik egy feketére mázolt fehér családdal, de ha csöcsöket és hosszú lábakat mutatnak, akkor előjön a…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Krogh 2006.09.22 12:59:46
"Semlegeseknek", "függetleneknek" és baloldaliaknak, akik nem értik hol a gond:

www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-73593

Aki lusta klikkelni, az gúvadjon ide:

belföld
"Legőszintébb becsületszavamra mondom" - Gyurcsány-nyilatkozatok két éve
2006. szeptember 21., csütörtök 22:37 InfoRádió / Figyelő / Magyar Nemzet
Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -
Két héttel az önkormányzati választások előtt került nyilvánosságra az a miniszterelnöki beszéd, amely a szocialisták balatonőszödi frakcióülésén hangzott el, és amelyben Gyurcsány Ferenc többek között azt mondja: "másfél évig hazudtunk". A beszéd és az arra adott kormányfői reakció nyomán országszerte tiltakozások kezdődtek. Összeállításunkban az elmúlt két év miniszterelnöki megnyilatkozásaiból és kormányzati hirdetésekből válogattunk.

A megszorító intézkedésekről

"Magyarországnak nincs szüksége megszorító költségvetésre, mert a költségvetés és a közfinanszírozás helyzete nem indokolja ezt." (MTI, 2005. október 11.)

"A megszorítás politikája, miközben a jövőbe fektetünk be, a jövő eltékozlásának politikája. A megszorítás politikája a szociális elszegényítés politikája, és én ezt a politikát az ellenzék kérésére sem, a jegybankelnök ostorozására sem és Brüsszel figyelmeztetésére sem fogom bevezetni." (Az MSZP platformjainak vitafóruma, 2005. november 18.)

"Nem megszorítás, hanem dinamizálás." (Népszabadság, 2006. április 21.)

"A kiigazítást meg kell csinálni, mert nagy a baj." (MSZP választmányi ülés, 2006. május 28.)

"Meg kell nyugtatni a kétkedőket, és el kell mondani újra és újra, hogy a választási programunkat hajtjuk végre" (Gyurcsány Ferenc blogja, 2006. június 19.)

Kormányzati hirdetések
"Tudnia kell mindenkinek, hogy a gazdaságunk hihetetlenül sikeres...térségünk ma lényegesen gyorsabban fejlődik, mint az öreg Európa. Minket irigyel Németország, Franciaország, Olaszország vagy Spanyolország." (Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, egész oldalas hirdetés, 2005.)

"Magyarország: kirobbanó siker. A gazdaság megítélése csak a tények ismeretében lehetséges." (A gazdasági tárca hirdetése)

Az adókról

"A mi kormányunk az adócsökkentés kormánya. Legőszintébb becsületszavamra mondom. Csökkent az adóterhelés, az előző kormány alatt növekedett az adóterhelés. (Kossuth Rádió, Krónika, 2005. június 5.)

"A koalíció öt évre elfogadta az adótörvényeket, jól lehet tudni, merre akarunk továbbmenni." Kérdés: Áfaemelés nem lesz? "Miért lenne? Nem készülnek ilyen tervek." (Világgazdaság, 2006. március 17.)

"...az általános forgalmi adót 2006. szeptember 1-jétől a 15 százalékos kulcsról 20-ra emeljük." (Országos Érdekegyeztető Tanács ülése, 2006. június 10.)

Kormányzati hirdetés
"Az adócsökkentési program nagyobb biztonságot teremt az adózóknak." A program célja "a társadalmi igazságosság, valamint a vagyonarányos közteherviselés fokozottabb érvényre juttatása". (Közös siker című hirdetés)

Az áremelésről

"Nem lesz gázáremelés." (lakossági fórum, Székesfehérvár, 2004. november 10.)

"Nincs gázáremelés terv." (index.hu, 2006. április 19.)

"...augusztus 1-jétől a gáz árát átlagosan 30 százalékkal növeljük." (Országos Érdekegyeztető Tanács ülése, 2006. június 10.)

A költségvetésről

"Zajlik egy folyamatos egyensúlyteremtés: a 2002-es 8-10 százalékos GDP-arányos államháztartási hiányról az idén 4,7 százalékra megyünk le." (Figyelő, 2006. február 9.)

"Mit akarunk lefaragni? Az államháztartási hiány köszöni szépen, jól van." (Világgazdaság, 2006. március 17.)

Kormányzati hirdetés
"Magyarország: remény vagy félelem? Már tizedik éve nő a gazdaság, évente 4 százalékkal. Háromszor gyorsabban, mint Németországban, Franciaországban vagy Olaszországban. Magyarország a világ tizedik legvonzóbb befektetési helye."

Morálról és hazugságról

"Nem szeretnék olyat mondani, amit nem biztos, hogy elhinnének az emberek." (Magyar Rádió, 2005. január 5.)

"Nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki úgy ígér, hogy pontosan tudja, azt nem tudja majd betartani. Az immorális, tisztességtelen." (FigyelőNet, 2006. február 17.)

"Nem hazudtam, de nem bontottam ki az igazság minden részletét. Ez politikailag racionális volt, mert megteremtette egy igaz fordulat esélyét. (Népszabadság, 2006. június 29.)

"Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni... Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz." (MSZP balatonőszödi frakcióülés, 2006. május 26.)

Kormányzati hirdetés
"Magyarország: gyorsítósávban. A változás már elkezdődött."
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Krogh 2006.09.17 20:02:47
shakademus-nak:

Öregem, te olyan hülye vagy, hogy csoda, hogy nem törik el a tükör mikor belenézel.

Már megbocsáss, de a hozzászólásodból egyértelműen kiderül, hogy te baloldali vagy, az pedig hogy én azt írom:

"nektek baloldaliaknak"

azt jelenti, hogy több olyan szerencsétlen nyomoronccal is volt módom beszélni mint Te.

Az meg, hogy nem olvasod végig amit neked írtam azt jelenti, hogy lazám megfutamodsz az elől, ha valaki észérvekkel vitába száll veled, ellentétben a te vagdalkozásoddal :D

"HA VÁLASZOLSZ, AKKOR NINCS "NEKTEK BALOLDALIAKNAK" MAXIMUM "NEKED" VAN! ÉRTED, BAROMARC?"

Baromarc a Te édes anyád aki vikágra szült és nem fojtott a lavórba azonnal, erre ezt tudom kb üzenni.
Bővebben bármikor személyesen megbeszélhetjük a többit.

Az pedig, hogy Te kit tartasz csökkent értelmi képességű dühös embernek a vakondokat sem izgatja fel a hozzászólásaid elolvasása után :)

Jobbulást kívánok neked és egy kicsivel több műveltséget, olvasottságot, hogy átláthass a szitánlegközelebb amikor az urnához vonszolod magad, hogy x-et helyezz el I. Gyurcsány Ferenc támogatására aki épp pár órája vallotta be, hogy végighazudta a választást megelőző éveket.

Szerinted Bolgár és a többi majom nem ugyanezt tette, a Te megtévesztésedre?

Ja, gondolom, idáig már el sem jutottál az olvasással, mivel számodra ez időpocsékolás :D

Na látod, épp ezért vagy amőbaszinten szellemileg.
További kellemes, sötét napokat kívánok neked és minden baromarcnak akit ismersz.
Látták azt a dokumentumfilmet, amelyikben Hermann Göring a libanoni romok mellett sétálva ítéli el az izraeli agressziót? És azt, amelyikben Sztálin könnyezve beszél a holokauszt tragédiájáról? Ugye, nem? Bezzeg a Naplóban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke…..
Krogh 2006.09.06 15:30:56
"Zámolyi gyilkosságról: az tehát, hogy romák öltek nem romát, szerinted súlyosabb, mintha nem romák öltek volna nem romát, vagy romák romát? Nem minden egyilkosság etnikai alapú, ahol a gyilkos és az áldozata nem ugyanazon népcsoporthoz tartozik."

Mégis a 40 libsi "értelmiségi" amikor levelet írt, akkor arra hivatkozott, hogy itt fajüldözés van. Meg effélék, arról érdekes módon nem beszéltek, hogy a törvény elől menekültek, nem a népharag elől.

Nekik lehetett etnikai alapon vándorolgatni, a baloldaliaknak ott is az országot lejáratni, meg efféle, de arról nem lehet írni, hogy etnikai volt a cucc? :D

Tudod lehet arról értekezni, hogy egyszerű drogbiznisz miatt ölték-e meg a skacot vagy sem, de talán teljesen mindegy is, mert én nem is az etnikai dolgot miatt írtam róla.

Ezt írtam:
"De még arról sem fog, hogy ha megismétlődik a zámolyi gyilkosság, amikor romák ölnek nem romát."

Hanem azért, mert erről nem fog itt megjelenni cikk. Mert ez nem illik bele a gerjesszünk bűntudatot a magyarokban és egyben hunyászkodjunk meg mindegy mi az oka akárminek is.
Ennyire céloztam vele. Mind1, hogy drogbiznisz vagy etnikai gyilkosság volt a lényege annak.

Arra céloztam, hogy itt egyszerűen a képbe nem illene bele effélével foglalkozni, csak azzal, ha egy "fehér magyar" ember csinál vmit amire rásüthető a náci bélyeg.

Remélem több "ártatlan" belemagyarázás nem lesz abba amit írok.