Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikarcsi

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy normális országban Lázár János ma este már nem lenne kormánytisztviselő. Igaz, normális országban maga a kormány sem kacsintgat ki a holokauszttagadók felé... Ötmilliárd forintot ad a kormány a holokauszt gyermekáldozatainak tiszteletére kialakítandó emlékhelyre. A helyszín…..
csikarcsi 2013.09.13 09:13:06
@Bölcs Lázadó: Ott a pont.
Friderikusz Sándor fog folyni a tévéből ősztől: szeptember 17-én indul az ATV-n meglepő módon Friderikusz névre keresztelt közéleti talkshow-ja, amiben tudósokkal és a kulturális élet szereplőivel fog beszélgetni, majd október 11-től a TV2 új zenés hakniműsorát, a Sztárban…..
csikarcsi 2013.09.11 22:17:17
@queensryche: Ahogy te tévedsz! El nem tudod képzelni, hogy mennyien nézik majd.
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..
csikarcsi 2013.08.26 20:20:56
@farcsika67: Tökéletesen igazad van!
Alföldi botrányokat okozó rockopera-feldolgozása után itt a következő átértelmezés. Győzike kaphatja a darabot. A Rómeó és Júlia roma filmváltozatának elkészítése után a színház felé fordulna Gáspár Győző: értesüléseink szerint a showman már félig el is…..
csikarcsi 2013.08.25 20:17:32
@shaw_nyomaiban: Hogy te mekkora bunkó vagy! Ráadásul azt sem fogtad fel, hogy ez a "hír" a Hírcsárdában jelent meg. Tudod egyáltalán, hogy mi az?
Naszóvalakkor. Mi is lehoztuk a Borsra hivatkozva, hogy a Barátok közt egykori szereplője statisztának áll. Erre tessék: nem áll annak. A valóság az, hogy reklámarcnak jelentkezett. A Bors helyreigazítását a képen olvashatják:   ..
csikarcsi 2013.08.19 07:26:31
@hopptarisznya: Te egy oltári nagy barom vagy! Egyébként a hozzászólásodnak mi köze van a cikk témájához? Csak öncélú hányadék!!
Hisztérikus cikkek és reakciók sorozata jelent meg a miskolci kórház koraszülött intenzív osztályán történt halálesetek miatt. A hisztériát a miniszterelnök példátlan beavatkozása fokozta, mert azt a gyanút kelti mindenkiben, hogy valami kirívó hiba, szabálytalanság, sőt…..
Salha Omár írása Ebben a Bajnaiban egy (másodosztályú) Orbánviktor veszett el. Mond jó nagyokat, szép kereket, amikor meg kormányon van, mindez hirtelen kimegy a fejéből, aztán meg ellenzékből az megy ki a fejéből, ami kormányon volt benne. És így tovább. Olyan is van, hogy…..
Hiába büszke arra Orbán Viktor, hogy a felcsúti stadion építéséhez nem vettek igénybe állami pénzt, az építtető alapítványhoz befolyt több milliárdos társasági adókedvezmény közpénznek számít. „A mi akadémiánk, amely nem pályázik nemzetközi babérokra, köszöni…..
csikarcsi 2013.08.14 20:56:45
@tcom: Hülyeségeket írsz. A nyugdíjas is internetezik, és nem veszi be a maszlagot a rezsicsökkentésről.
 Lázárra hatott Mr. Busta. Pávagyereknek nevezte a Csányi Sándort. Az OTP góré most nekitámad mert Buktát akar Jani módra. Egymásnak feszül a jobboldali politika és a jobboldali tőke. Nem jó jel ez az országra nézve. Mikor a farkasok egymást falják föl, akkor a juhok már…..
csikarcsi 2013.08.14 17:16:32
@andromeda1: Azért erre ne vegyél mérget.
Baboss Botond, a felcsúti Nagyboldogasszony-plébániatemplom világi lelkipásztora május elején írt egy cikket, amely Felcsút honlapján jelent meg, és amelynek címe "Felcsút-Foci-Krisztus". Idézek belőle: "Mi, felcsútiak sokszor találkozunk a jelenséggel, hogy munkatársaink,…..
„…Baj van csávókáim? Na gyertek! Üljetek le! Mondjátok el mi a probléma. Ne nekem, nyilvánosan. Nekem nincsen félnivalóm, szerintem én állok a jó oldalon. Mit szórakoztok? Ha valamit akartok, akkor azt csak úgy lehet megcsinálni, hogyha olyan egyenesen beszélünk, ahogyan még…..
A kormány már a jövő héten tárgyalhatja a kereszténydemokraták javaslatát. Unortodox megoldással fordítaná meg a népességcsökkenést a KDNP. Információink szerint a párt olcsó, forintalapú hitellel és lakással támogatná azokat a házaspárokat, akik vállalnák, hogy…..
csikarcsi 2013.08.11 08:01:39
Valami megmozdult végre. Az ózdi vízhiány és az uniós mérték szerinti négy és félmillió magyarországi szegény cselekvésre késztette a legnagyobb nemzeti cégeket. „Nem ülhetünk ölbe tett kézzel, miközben gyerekek százezrei éheznek naponta”, hangzott el a MOL, az OTP, a…..
Lenhardt Balázs volt jobbikos, jelenleg független képviselő indulatos kérdése nyomán felmerült bennünk: vajon a(z Új) Magyar Gárda vonulásának, vagy a Meleg Méltóság Menetének rendőri biztosítása visz el több adóforintot? Kiszámoltuk. „Miért nem tiltják be végre a…..
csikarcsi 2013.08.06 16:48:16
@doggfather: A számok ilyen összehasonlítása tényleg elég "furcsá"-nak mondható. Inkább azt kellett volna összehasonlítani, hogy melyik ártalmasabb. Ha ezt nézzük, akkor a Gárda sokkal veszélyesebb a társadalomra nézve.
Jó volna tudni, ki mit mondott Ózdon az elzárt közkutakról. A polgármester szerint ő nem tett semmilyen érdemi ígéretet.Ott tartunk, hogy ha egy hivatalos ember ígér valamit, azt azonnal írásba kell foglalni. De a diákok Hoffmann Rózsáéknál azt is megtapasztalták már, hogy ez…..
ProgBlog A fiúknak minden kell! 2013.07.23 20:02:24
„Megállj, megállj, kutya Szerbia!Nem lesz tiéd soha Bosznia!Mert a magyar nem enged,Míg a vére megered,Bármennyit is szenved.” Kovács Károly: Megállj, megállj, kutya Szerbia! (I. világháborús katonanóta) – 1914     A fiúknak minden kell – de írhatnám azt is,…..
Elnök úrnál elpattant egy húr, erről nem nyitok vitát Pelikán. Valahol érthető is a dolog, a nemzeti együttműködés velejéig romlott rendszere, mellyel megpróbált jóban lenni, most már nyíltan keresztbe-hosszába szopatja. Nyilván nem könnyű megélni, ahogy kispályás nyikhajok…..
A kormányzat fogyatékosokkal kapcsolatos politikája kétarcú. A deklarációk szintjén a korábbi ciklusok esélyegyenlőségi megközelítését, alkotmányos jogvédelmét erősíti, ha azonban mélyebbre tekintünk, és a tényleges jogszabályi változásokat nézzük, akkor a kép már…..
csikarcsi 2013.07.19 20:01:12
@lavór: Igazad van, de van egy kis különbség a gyújtogató, autót borogató csőcselék, és a mai ellenzékkel (kivéve a jobbik) együtt gondolkodó emberek között. Azért nem kizárt, hogy betelik egyszer a pohár (nincs messze), és ugyanolyan állatokká válunk.
Naiv nagymama nem követi a BKK papírtologatási trendjeit, a BKV-pénztáraknál pedig juszt sem szóltak soha, hogy csókolom, 2013. március 31.-jén lejárt a nyugdíjasbérlete, hiába van bármilyen távolabbi időpont ráírva: A ma reggel az M3 metróvonal Újpest-központi…..
Lehet megnyugodni, egyik, az ATV hírműsorát néző (mazochista) olvasónk bizonyítékot szolgáltatott a párhuzamos világok létezésére. Az ATV egy olyan Magyarországról sugároz, ami egy visszafelé forgó olyan Földön található, amin a kontinensek fordítva helyezkednek el,…..
Biztos sokan emlékeztek a Tűzraktérre. Hajdanán kulturális központ és szórakozóhely volt a Király utca mellett. Műteremlakások, próbahelyek, irodák, koncerttermek és kocsma működött ott. A helyet az önkormányzat a fülkeforradalom után többek között, és legfőbb indokként…..
Tegnap a szentendrei Skanzenben tartották meg a Kossuthkifli című tévésorozat (szigorúan véve, minisorozat) első sajtótájékoztatóját, amin volt finom pozsonyi kifli, pátoszos-remegő hangú önfelszopás és egy busznyi újságíró. Azért a Skanzenben mutatták be a sajtónak a film…..
Mert nem az tesz egy települést az európai kultúra részévé, hogy benne nagy pénzeken rongyrázó rendezvényeket szerveznek. Hanem az, hogy amikor a polgármester kérdőív formájában kérdezi meg a lakosokat, hogy támogatják-e fogyatékossággal élő emberek lakásvásárlását a…..
csikarcsi 2013.07.14 15:56:50
@csikarcsi: "mert náluk k i v é t e l e s e n NEM..."
sorok között A kormány hazudik 2013.07.14 06:10:00
Amikor a kormány kitalálta, hogy ők majd megcsinálják az e-útdíjat, azt gondoltam, hogy katasztrófa lesz. Nézőpont kérdése. A narancsközeli médiaforrásokból tájékozódva egy klasszikus kormányzati sikersztori körvonalazódik. A tesztüzem nagyvonalú mellőzése, és az aljas…..
csikarcsi 2013.07.14 12:25:31
@szist: Remélem azt viszont tudod, hogy mekkora fasz vagy?