Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koronix

110 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 3 évvel ezelőtt írtam először a közösségi vásárlásról, akkor még idehaza senki nem foglalkozott ezzel a területtel. Azóta nem csak pár év telt el, hanem sok jó megoldás született a hazai piacon is, amik folyamatosan fejlődnek. Azonban nem csak a nemzetközi és…..
Koronix 2011.10.24 14:56:51
@peteraxx: Ehhez képest nem nagyon látok világmegváltó számokat, amik lojális, visszatérő fogyasztókat kommunikálnának. Sokkal inkább sales boost (az sem rossz!), és ebbe a turista is beleférhet. Sőt, image építésben talán még többet is érhet egy-egy turista oldali review-ban, mint egy hazai.
Indamedia Sales Index torta 2. 2011.07.22 11:30:00
Folytatja világhódító úját a varázslatosan finom Index torta. Ezen a héten két ügynökségi partnerünknek volt szerencséje megkóstolni ezt a valódi cukrász-költeményt. A felső képen a FastBrigde-es Szitás Gabi, míg alatta a kirowski-s Kovács Nándor vágja fel az Index tortát.…..
Koronix 2011.07.22 13:31:33
addict Hosszabbítás Durex-szel 2011.03.28 10:00:00
Rég láttam már olyan egyszerű, de nagyszerű ambient reklámot, mint amilyet a thaiföldi Durex készített. Az helyi McCann Erickson azt a feladatot kapta a cégtől, hogy viszonylag alacsony büdzséből népszerűsítse az óvszermárka Performa termékét, ami egy speciális bevonatnak…..
Azon férficsapathoz tartozom, akik nem azért járnak fodrászhoz mert szeretnék vkinek elújságolni a legutóbbi all-inclusive egyiptomi út részleteit vagy kiváncsiak lennének a legújabb bioizé extrára - egyszerűen szeretnék gyorsan, olcsón és jól hajat vágatni. És bár a három…..
Tegnap volt szerencsem egy kisebb, underground konferencian resztvenni ahol a reszvevok (a TED-hez hasonloan) szabadon valasztott, erdekes temakat prezentalhattak par percben. Maga az eloadasok is erdekesek voltak, azonban a prezentaciokat koveto utolso jatek igazan megfogott. A PowerPoint…..
Most pedig egy kicsit nagyon mas. Thomas Crampton blogjanak is rendszeres olvasoja vagyok - hiszen duplan szakmamba vag: Azsiarol es a reklamszakmarol blogol. Ott talaltam egy erdekes sorozatot, ahol a vietnami, japan es kinai piac kozossegi media szereploket mutatnak be egy-egy egyszeru…..
Koronix 2010.10.11 13:13:22
Ha az emberek nem mennek a McDonalds-ba, a McDonalds megy az emberekhez, mert milyen rossz már, ha a nagy sporteseményeken, koncerteken, utcai fesztiválokon és egyéb eseményeken, ahol nagy tömegek vannak jelen és éhesek, nem ehetnek hamburgert, sült krumplit, fagyit és nem ihatnak…..
Koronix 2010.10.07 11:08:53
Sok vád éri az ázsiaiakat (egyáltalán nem alaptalanul!), hogy gátlástalanul másolják a nyugati világ termékeit. Ezért arra gondoltam, hogy megosztok veletek pár olyan ötletet, amit viszont a világnak csak ezen a felén láttam eddig és cserébe akár mi is lenyúlhatnánk. Persze,…..
Hajdú Péter számomra az egyik legfurcsább jelenség egyik megtestesítője: hogyan lesz egy átlagos tehetségű médiamunkásból "felkapott" celeb. Celeb, vagyis ismert ember, de némi negatív felhanggal: olyan ismert ember, akit a média "csinált meg", nem elsősorban…..
Koronix 2010.04.16 14:40:57
Az egyik szemem sír, mert a Hellel nem sikerült még zöldágra vergődnöm az idei együttműködés kapcsán, a másik viszont nevet, mert többen jeleztétek, hogy elvonási tüneteitek vannak, és szívesen fejtenétek már a régi jól megszokott reklámrejtvényes feladványokat. Csak…..
 Facebook oldala: http://www.facebook.com/hellowearemito  ..
 Facebook oldala: http://www.facebook.com/Vodafone ..
 Facebook oldala: http://www.facebook.com/hugoboss   ..
 Facebook oldala: http://www.facebook.com/lufthansa   ..
 Facebook oldala: http://www.facebook.com/Californication  ..
 Facebook oldala: http://www.facebook.com/bostonceltics  ..
 Facebook oldala: http://www.facebook.com/evhangja2009   ..
Facebook oldala: http://www.facebook.com/pages/djuice-hungary/     ..
Azon tűnődtem, amikor a Szonda Ipsos válsággal kapcsolatos kutatását olvasgattam, hogy miközben a válaszadók úgy vélik, hogy vissza kell fogni a mindennapi kiadásaikat majd a jövőben aközben a "közlekedés, autófenntartás, benzinköltség" kiadásának mérséklésére…..
Személyes kedvenceim azok a reklámmegoldások, amik az átlagember számára is értelemezhető, mögöttes magyarázatot nem kívánó, a mindennapi életre támaszkodó példákba szövik bele az üzenetet. Nem kell lefodítani őket, nem kell magyarázni - önmagukban érthetőek és…..
Vágjunk itt egy kis rendet, mert kezd elszaladni a ló a linkmegosztogatásokkal. Vegyük sorra, mi mire jó. Google Reader. A Google feedolvasója kifejezetten arra van, hogy az ember kiloszámra olvasson híreket. Turkáljon, csemegézzen, másodpercenként váltson témák között. Itt…..
Mielőtt egy ötletet megírok, igyekszem egyrészt a lehető legjobban körüljárni a témát, másrészt alszom rá párat, hogy tényleg van-e benne racionalitás. Így az ötletmorzsák 90%-a a kukában végzi. Pedig ennek a blognak pont nem ez a célja, hanem hogy motiváljon, gondolatot…..
A megemelt közlekedési bírságokkal igen komoly pénzekbe kerülhet egy-egy gyorshajtás. Mivel motorozom, ezért aktívan követem a motoros fórumokon és oldalakon ennek a visszhangját. A legtöbb hozzászóló egyébként támogatja a szigorítást, de szkeptikus: nem hisz abban, hogy…..
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..