Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tompó

0 bejegyzést írt és 950 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
Tompó 2020.11.22 17:40:48
@szociál: Ő is a fiúkat szereti mint a lányok.... szóval mindegy :)
Tompó 2020.11.22 18:09:57
@szociál: Az a szőke volt? Na ez a gyerek nem olyan, futólag ismerem. Meg is lepett, hogy itt égeti magát.
Tompó 2020.11.22 19:38:52
@Penimegamásik: Ha ő is az, az már kizáró ok, hogy "szurkolj" neki? :D Wtf :D
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
Tompó 2020.11.22 14:58:34
@Gia: Igen, de már tényleg nagyon-nagyon nagyon rég jártam erre :) úgy emlékszem kb. 10 éve Baukóék évada volt az utolsó, mikor jelen voltam.
Tompó 2020.11.22 14:59:22
@PYT: Nyilván igazad van, csak régen fiatal voltam és nem tűnt annyira fel:)
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
6 és 22 év közötti fiatal prímásokat keres az RTL-csoporthoz tartozó Muzsika TV. A nótacsatorna új tehetségkutatót indít azzal a céllal, hogy felfedezze az ország legjobb fiatal prímásait. A sajtóközlemény szerint az alábbi szempontok alapján dől el, hogy ki a jó…..
Legjobb női mellékszereplő (dráma): Uzo Aduba, Orange Is the New Black; Christine Baranski, The Good Wife (A férjem védelmében) ; Joanne Froggatt, Downton Abbey; Lena Headey, Game of Thrones; Christina Hendricks, Mad Men; Emilia Clarke, Game of Thrones Ez még az enyhébb reakciók közül…..
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
Tompó 2015.06.16 09:07:09
@soarvány: Természetes hogy kerülöd, nyilván mint anno a győzike sót, persze akkor is percre pontosan tudtad mi van benne..... szerencsétlen
Az 55. monte-carlói tévéfesztivál nyitónapja túl sok érdekességet nem, egy meghökkentő Poppy Montgomery (Felejthetetlen) dekoltázst viszont hozott - a színésznő a sorozatáról azt nyilatkozta, hogy már ő maga sem tudja, éppen milyen állapotban van az eredetileg Unforgettable…..
Tompó 2015.06.15 19:57:21
A volt valóságshow-sztár idegeit teljesen felőrli, hogy eddig zsinórban kapta a tévés felkéréseket, de újabban már egyáltalán nem terveznek vele a tévécsatornák - harsogja a Bors. "Csomó új műsor indul ősszel az RTL Klubon, most nem azért, de egy szerkesztői munka jól jött…..
Ha csak a fele teljesülne, ..
Tompó 2015.06.04 19:07:59
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: kurvára nem vagy első :D
America's Got Talent, pár napja. Mondom én, hogy van még tartalék a hazai tehetségkutatásban, ott van például a seggel furulyázás is.   ..
Kevés olyan network-sorozat van, amit rendszeresen nézek, nem sznobságból, hanem mert ha mérlegelni kell, márpedig ha ilyen mennyiségben ömlik az ember nyakába a kontent, akkor kell, szóval ha azon múlik, hogy mire jut idő akkor és ott, amikor adják a friss epizódokat, akkor nehéz…..
..
Tompó 2015.03.24 10:21:20
Végleg kirúgta Gesztesi Károlyt a TV2 a Jóban Rosszban sorozatból mert már kezelhetetlen volt az alkohol problémája, állítja a Blikk. Gesztesi hol ittasan jelent meg a forgatáson, hol egyszerűen el sem ment, amit egyre nehezebbe tudtak tolerálni. Ez nem új keletű probléma…..
Míg a többiek várják a megváltást és a lehetőségeket, addig Zsuzsa a tettek mezejére lépett: nem tagadja, énekelni nem tud, mégis fog, nem ért a lemezlovasmunkához, mégis pörgeti majd a bakelitet, modellkedik, heti három napot pedig egy pizzázóban tölt,…..
Tompó 2015.03.16 12:59:10
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
comment:com Napilajos 2015.03.15 09:00:00
..
Tompó 2015.03.15 14:15:19
@falomb: ráadásul szerintem egy igen szűk kört érdekel csak....pl. engem nem :DDD
Oké, nem az eszükért szeretjük az összeköltözős reality műsorok szereplőit, hanem pont azokért a beszélgetésekért (is), mint például ez itt, amiben Éden Naomi, a villa önjelölt méhkirálynője, és Éden Nóri, a csaj, akinek az ivararány szó legalább olyan idegen, mint az…..
Tompó 2015.03.04 15:43:19
A VV7 második helyezettjének nem vizionáltunk túl nyugodt napokat a villalét utáni időszakra, és még mielőtt bárki is rosszra gondolna, nem Fanni mohó ölében képzeltük el, hanem menekülés közben, a sarkában a villába való beköltözéskor lepattintott csajával és annak…..
Tompó 2015.03.04 11:52:21
@Pécsi bölcsész: az még nála is nagyobb lúzer aki kölcsönt adott neki :DD
Will Forte The Last Man on Earth-je régóta a várós listán volt nálam, több okból is. Egyrészt maga Will Forte miatt, aki egyrészt mindig is az SNL egyik legviccesebb és legjobb színésze volt, másrészt a Nebraskában végleg megmutatta, hogy mekkora színész is. Aztán ott volt még…..
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Tompó 2015.02.25 21:21:19
@Mistral1011: Melyik??? :DD mert mindegyikből kinézem :DD
A szünetet követően vasárnap lement a Walking Dead harmadik (az ötödik évadban a tizenegyedik) része, ami után érdemes arról beszélni, hogy vajon a sorozat elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol kezd egyre laposabb lenni, vagy konkrétan most tart a legszebb pillanatainál. Szerintünk az…..