Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pink ninja

0 bejegyzést írt és 904 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
pink ninja 2015.01.08 23:06:03
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
pink ninja 2015.01.07 04:13:32
@Komeszka: ausztrál BB, cseh VV... :) függő vagy-e? :))))
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
pink ninja 2015.01.03 19:22:05
@vastyúk is ..: gondolod Danira hagyná? szerintem Edinára.
pink ninja 2015.01.03 19:30:24
@fofofo: @vastyúk is ..: jó, persze ezek is napról napra változnak, de Edinát mindig megvédi, elmondja hogy Laci játszik a kicsi lány nagy érzelmeivel :)
amúgy igazatok van, Edina megígérte Ádámnak, hogy mellé áll, akkor fura lenne, ha megkapná Robin szuperképességét... :)
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
pink ninja 2014.12.23 11:22:47
@Majom1Parádé: egy eszközről is tudsz akármennyi telefonszámról szavazni ;)
butatelefonokkal is el lehet küldeni a regisztráló sms-t, aztán 1 db app kell csak és az összes regisztrált telefonszámmal belépsz, szavazol és kész.
ez nem illegális :)
pink ninja 2014.12.23 11:30:49
@Mók_Ica: nyilván :))))
én csak a technológiát írtam le, hogy ez hogyan kivitelezhető és ez nem illegális, sőőőt okosporszívó se kell hozzá :P
pink ninja 2014.12.23 23:11:42
A tegnapi rész alapján a Való Világ akár a Veszedelmes viszonyok egyik remake-je is lehetne, mondjuk a tinihorror változat, az eredetinél valamivel kevesebb rizsporos dekoltázzsal, de lényegesen töb kivillanó tangával. Felvezetésképpen Fanni és Dennis (franciásan Dönisz)…..
Lelkizős, nyafogós és minden faszságon végtelenségig lovagló unalmas összefoglalót kapunk ma, aminek az az oka, hogy eljött az első nap, amikor egyáltalán nem juttattak alkoholt a vellába a szerkesztők. Első konfliktus a reggelinél indul, ahol vagy három raklapnyi ásványvíz van…..
pink ninja 2014.11.29 13:28:58
@Madrac: hat nem tudom, a milf egyertelmu mivel csak egy anya van bent. ;)
Üdvözlöm a Hogyvolt olvasóit! Úgy gondoltam, kicsit besegítek a VV7 megemésztésébe, mert lássuk be, isten állatkertjének eme deluxe oldalán lakó egyedei bizony okot adhatnak bármilyen gyomorbetegség kialakulására. Valóban súlyos a helyzet, bár nem annyira, mint ahogy ezt Lila…..
pink ninja 2014.11.21 22:19:25
@Akármi Áron: ezek szerint még mindig nem látod?
pink ninja 2014.11.21 22:20:59
Az első arconpörgős bulikah Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott…..
pink ninja 2014.11.19 10:41:22
@Akármi Áron: jo reggelt, remelem lenyomod ma a digit, szoritok :)

Hajra Macisrac \o/

Nehez lesz am ugy fogyni, hogy bent van, ossze-vissza alszik, ossze-vissza eszik. Nem lehetetlen, csak mikor hajnali 3-kor meg a kotelezo beoltozos buli lesz, aztan reggel ebreszto, akkor tuti nehez lesz ravenni magat, hogy ne az elso random kajat falja be es meg mozogjon is kicsit dogfaradtan.
Hét lakónk van, hét becenévvel, a konfúzió elkerülése végett itt vannak a hogyvoltban használt nevek, legalábbis azok, amiket én használok. UPDATE: tévedés vagyon, ez nem az a poszt, ahol javaslatokat várunk kommentben, hanem egy szolgálati közlemény, hogy ne legyen kérdés…..
Nu. Van főcímünk, mutatjuk. Én frissítettem volna rajta, ha már a színvilágon sikerült ugye, de ne legyünk telhetetlenek, majd a tizennegyedik évadra összejön. Ami tegnap volt, nem fontossági sorrendben: Komisz mossa a szennyest Basszájba kúrómissziója/Vikcsu betenné…..
pink ninja 2014.11.18 21:15:54
@Akármi Áron: már van a diginél RTLII ;)

nem nagyon láttam még a műsorból, így kicsit nehézkes a poszt neveit azonosítani a kommentekben használt keresztnevekkel, de igyekezni fogok, mert nézni most valahogy nem vágyom :) most, hogy megtehetném a diginek hála :))))
pink ninja 2014.11.18 21:57:00
@Akármi Áron: hat en itt pest megyeben vasarnap ranyomtam az automatikus csatornaszinkronizalasra es lett :) a bekoltozesbol csak par percet birtam epp denisz volt porondon... ;)
A magyar kereskedelmi tévé eltaposhatatlan góleme most azt a feladatot kapta, hogy a Super TV2-n ő vezesse az új Éden Hotelt Costa Ricán. Közben otthagyja a FEM3-at, az Édes életet meg úgyis elkaszálták. Berki azt mondta, hogyaszondja: Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb,…..
pink ninja 2014.10.24 15:08:25
Kellett nekem tegnap ugatni, mint egy traktoros kutyának, hogy nem történik semmi, a 66. részre megemberelték magukat a készítők. A gimnazista wannabe menőcsávónak öltözött Istenes ugyan a frászt hozta rám a felkonfban, amikor izgalmas párbajról mesélt, mert ha azt szarul látja,…..
pink ninja 2014.03.18 22:45:18
Na, ez nem lett egy jó összefoglaló. Sőt, kifejezetten tré lett, és nemcsak azért, mert istenigazából SEMMI nem történt benne, hanem mert kibaszottul lehangolta a nézőt, márpedig ez egy szórakoztató tartalom. Ráadásul ez a skizó összefoglalók egyike, amiben egy olyan játékost…..
pink ninja 2014.03.18 00:40:52
@Lilith.Inanna: egyszer atcivity-ztem két focistával, na az is kb ilyen volt :DDDDDDDDDD
Nos, lement az a párbaj, aminek kimenetelét még Cerka ikertestvére is sejtette legbelül, mert hát ugye ő meg a haverjai hiába nyomtak egyet az igyenesvalóvilágalkalmazáson, ha a VV6 többi nézője meg Debilre tette a jelet. És igen, ez volt az a párbaj, amikor szerintem is csalt az…..
pink ninja 2014.03.17 00:43:05
@tena_lady: szerinted zsolt kit vinne ki? bár a közeljövőben szerintem nem lesz rajta kendő
szerintem csárlit vinné, és csárli maradna kint
A párbaj előtti napok pont olyan izgalmasok, mint amilyennek elképzeljük őket, de hát mi az istent lehetne az egyre jobban lepukkanó villában, mint veszekedni, dögleni, egymás bugyijában matatni és helikopterezni, esetleg foltnélküli sonkáét majszolgatni vagy dikkelni. KokkIza…..
pink ninja 2014.03.15 22:13:25
pink ninja 2014.03.15 22:17:59
Na az van ugye, hogy megvan a párbaj két résztvevője, Cerka és Debil, előbbit az agyatlan, és Debilre rettentően haragudó Pink, és a szart csakazért is kavaró Viki támogat - a kampánystáb első, a nyugiban tartott hivatalos ülésén pedig menten el is hangzik a nap tételmondata,…..
Essünk neki! A Felező Silent Partyn vidám villogós baszoknak megörülő, fényes rudakkal és poharakkal hadonászó, fejhallgatóban bulikázó lakókat láthatunk. A lényeg most is az, hogy Ádám jócskán többet ivott a kelleténél, amitől a többiek teljesen megbotránkoznak, mert az…..
pink ninja 2014.03.14 03:13:35
pink ninja 2014.03.14 08:53:40
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem 0xFFFF sajat szlenget hasznal, bisztos titokban abban remenykedik, hogy ugymond atvesszuk, de nem fogjuk, mert igazandibol nem talaloak ;))))))
Mindenki dobjon el mindent!!! Gyúrós Báttya for Prezident beszél a testépítésről. A Priceless termék ezen a linken elérhető. Közérdekű rovatunkat olvasták. Ma Ádám kimondja a nevet! Végre megtudjuk kivel megy párbajozni. Jaj, de várom már azt a pillanatot. De ezen túl még…..
pink ninja 2014.03.13 02:20:56
@tena_lady: gondolod már előre eldöntötték, hogy ő nyeri meg? az szar lenne, nem szeretném, ha ő nyerné meg
pink ninja 2014.03.13 02:36:46
Én ugyan nem olvastam el a FIDESZ legújabb kedvencének könyvét, de hát mire valók a sajtómunkások, ha nem pont arra, hogy megtegyék ők helyettem :-) És persze mindenki a saját szája íze szerint idéz belőle, pl. a Facebook-on állandóan fizetett hirdetésként elém ugró, erősen…..
Az onót könnyező VV-fiú című olajfestmény Yo People! Hatalmas drámával nyitunk, amitől még Lilu is óvva int. Mivel Debilnek már eléggé tele van a zsákja, nagyon kiakad, amikor Teó sokadjára is kitolat a baszásból. A probléma nem itt van, hanem az elvekkel, hogy elméletileg…..
pink ninja 2014.03.11 22:15:40
@nosce: livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/rtl2
ez most okés
pink ninja 2014.03.11 23:21:44
@Cave Nick: add ki, mert ha bent ragad, akkor megfulladsz :)
Az óriási bankettel indítunk. Lilu – tengerből kijövő bikinis Bond-lányokat megszégyenítő szépségével és  szolid, de elegáns napi szettjében, igéző tekintettel – beharangozza a félelmetes szövetséget, ami Vikipédia, Dzsóti és Debil között köttetik meg a buli hevében.…..
pink ninja 2014.03.10 23:48:23
@ő-szinte: olo
viki lepaktált zsótival és auval, zsóti átment a pótvizsgán, valami volt zsófival is, akinek rózsaszín szülinapja van, traktoros száján kijött az a mondat, hogy "olyanok vagytok egymásnak, mint a traktor és a pótkocsi" :DDDDDDDDDDD (ezt au-nak mondta és az au zsolti kapcsolatot jellemezte így), ja és traki nem pocsíkolta meg izát. asszem kb ennyi :)
pink ninja 2014.03.11 00:18:25
@ő-szinte: viki szerint meg cuppogott traki keze izé pinájában :P (nem emlékszem szó szerint, de valami ilyesmit mondott :D) valami volt, de nem pocsíkolás, hiába volt akkora felhajtás körülötte...
pink ninja 2014.03.11 00:43:23
@ő-szinte: jóéjt :*

@SzilajSzilard: ezért az egy mondatért volt érdemes nézni ma az összefoglalót szerintem. :D
Mit lehet írni egy olyan összefoglalóról, amit Lilu a nyolcvanas évek végének rockerdivatjának egyik csúcspontjának számító csíkos sztreccsgatyában vezet? Aminek záróvizsgáján Debil a haja belövésével kezd, és hiába igyekeznek neki súgni a tanárok, csak nem tudja…..
pink ninja 2014.03.09 21:10:48
@ő-szinte: tudtam én, hogy te vagy itt a legjobb, úgymond, dikk :)
pink ninja 2014.03.09 21:20:07
@ő-szinte: teljesen pozitív úgymond dicséretnek szántam, hódolatom a füled előtt :)))))
pink ninja 2014.03.09 21:26:15
@ő-szinte: küldj neki pozitív energiát :) (másban nem hiszem, nem ismerem én se csak innen :))
Az iskolai hét lecsengetése és a következő kiválasztás felé dübörgünk lendületesen, a lehetetlenül narancssárga pulcsiba bujtatott IB egy kőkemény záróvizsgát is ígér, és bazdmeg ki tudja mondani röhögés nélkül. A tegnapi kurvaversenyt KokkIza nyerte, a jutalom, ahogy azt…..
pink ninja 2014.03.07 22:28:31
pink ninja 2014.03.07 22:32:49
@Mók_Ica: ahh remek, köszi :) azért valahogy éreztem, hogy nem maradok le semmiről :P
Ahogy a VV-s szerkesztők, úgy én se köntörfalazok. Nagyon magasról indulunk. Iszonyat megelepetés, kapaszkodjunk meg: a balettos előadást Vikipédia, Pinki és Dzsóti triójának szavazta meg a vajszívű nézőközönség. A jutalom pedig a vártakkal ellentétben nem egy-egy videó…..
pink ninja 2014.03.06 21:45:20
@én már a fény gyermeke vagyok: nekem hiányzik pál dénes... :( ő volt a megbízható pont tuti mindig ott figyelt az ajánlóban, rá mindig lehetett számítani :)))))