Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasterBlaster

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahány lap, annyiféle hozzáállás a Nagy Magyar Médiaháború avagy az újraértelmezett Októberi Sajnálatos Események tegnapi történéseihez (itt bővebben, itt összefoglalva) a nyomtatott és elektronikus sajtóban. Persze érthető, hogy egy kormányközeli lap nem foglalkozik az…..
MasterBlaster 2015.10.16 12:08:25
@Trigon_:
Tehát az, hogy a második legnagyobb kereskedelmi TV tulajdoni viszonyai körül áll a balhé, az nem hír. Egy mindennapos esemény, az viszont igen. Logikus.
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Legjobb női mellékszereplő (dráma): Uzo Aduba, Orange Is the New Black; Christine Baranski, The Good Wife (A férjem védelmében) ; Joanne Froggatt, Downton Abbey; Lena Headey, Game of Thrones; Christina Hendricks, Mad Men; Emilia Clarke, Game of Thrones Ez még az enyhébb reakciók közül…..
A TV2 őszi műsorstruktúrájának egyik eleme lesz A Kocka (Cube) című gameshow, amiben a játékosokat egy bazinagy kockába zárják be, és ott kell egyszerűnek tűnő, de annál több koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokat végrehajtaniuk. A kocka minden oldalról…..
Újabb két műsorvezetőt mutatott be a köztévé a március 15-én induló Petőfi tévéről, ami ugye NEM bulvártévé lesz, hanem fiatalos, lendületes adó, kurrens, menő tartalommal, tán még hipszterek is lesznek rajta meg Scooter. Tegnap Tatár Csillát és Kerekes Pétert láthattuk,…..
Jövő hét szombaton mutatkozik be Tatár Csilla a köztévében, akkor indul ugyanis a 2015-ös A Dal című műsorfolyam, amiben majd jól kiválasztjuk azt a tök jellegtelen magyar dalt, ami az Eurovíziós Dalversenyen képvisel minket. Választék megint van, aki valaha, valamikor elindult…..
..
MasterBlaster 2014.03.16 23:14:15
@seahawks: Nekem is bejött nagyon, pedig nem vagyok se '50-es, se elvált, se nő, és kb. 15 éve nem néztem krimit, mert untam.
A TNT bejelentette, hogy megegyeztek Noah Wyle-val, a Könyvtárossal, a szegény ember Indiana Jonesával, és tízrészes sorozatot forgatnak a méltán népszerű cékategóriás kalandfimekből. Az egyelőre The Librarians címre hallgató sorozat (vajon Titkok könyvtárai lesz a…..
Mégsem lesz idén Csillag születik. Úgy tűnik, a tehetségkutatóra nem sikerült annyi versenyzőt találni, amennyivel egy ilyen show-t meg lehet tölteni - írja a Bors. A cikk szerint bár az RTL Klub hivatalosan egyelőre nem reagált, a csatorna folyosóin "nyílt titok a lefújás oka,…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
MasterBlaster 2014.01.31 14:02:10
@omgwok:
Nem "valótlan tartalom", hanem "hamisított". Szerintem érted, hogy miért az.
Nem menekültünk meg a könnyektől, az X-Faktor új szériájában Keresztes Ildikó helyett Tóth Gabinál törik el a mécses - írja a Bors. A sírás dramaturgiai elemmé vált a tehetségkutató előző szériájában, Keresztes pityergése többször szerepelt a bulvárlapokban, mint a…..
A magyar mikrovállalkozások többségében a házipénztár virtuális fogalom: a cégben közreműködők tudnak róla, hogy létezik ilyen, de vezetésének szabályairól, a szükséges nyilvántartásokról és pláne az aktuális pénztáregyenlegről fogalmuk sincs. Ennek oka gyakorlati…..
MasterBlaster 2013.07.29 11:01:07
@radio100jozsi: Persze Radi, jó ötlet. Szerinted ha egy döntően mikrovállalkozások könyveléséből élő cég visszaadna minden céget,ahol előfordul gyanús számla, hány ügyfél maradna? Mikor húzhatná le a rollót? Azonnal.
Ha az ügyfél olyan számlát hoz, ami nem a vállalkozás tevékenysége érdekében merült fel, az az ő felelőssége, nem a könyvelőé, akárcsak a pénztáregyenleg elszállása akármelyik irányba.
A két vasárnapi időközi választás után szinte mindenki a dunakeszi eredményt elemzi, ezért inkább a Szentendrei eredményről írnánk néhány gondolatot. (Dunakeszin a jelölteket támogató pártok erő-sorrendje Fidesz 49,7; az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Szövetség…..
Alighanem a hónap legnevetségesebb ötletével állt elő a Századvég, amikor nyilvánosságra hozta a kisvállalati adóval kapcsolatos javaslatait. A tanulmány (vagy mi) önmagában is számos kérdést felvet. Hogy például mi mozgatta a derék századvégeseket, amikor egyáltalán…..
Istenem, ha ebből egyet a polcra feltehetnék! ..
MasterBlaster 2013.02.18 15:02:06
Akár egy vicc is kezdődhetne így, de nem, ez a véres valóság, illetve a Szombat esti láz című RTL II-s showműsor szereplőgárdájának egynegyede. A műsorban ugye amatőrök és profi táncosok állnak össze, majd hetente kiesik valamelyikük, a végén meg marad egy, aki nyer. A 16…..
MasterBlaster 2013.01.26 20:50:36
2013 tavaszán jelenik meg a Depeche Mode 13. stúdióalbuma, amit az angol zenekar természetesen turnéval is megünnepel. Jövő májustól 34 stadionkoncertet ad 25 európai városban a csapat, majd folytatja körútját a világ többi részén. A turné május 7-én kezdődik Tel Avivban, de…..
A közszolgálati televízió hírműsorai már régóta viccparódiák csak, ha kicsit hunyorítunk és balra fordítjuk a fejünk, olyan, mintha a Bagi-Nacsa páros a Kádár-rendszer cenzúráján viccelődne. Már régóta a közmédia összes számítógépén ott a megfelelési kényszer 2.0…..
comment:com X-Faktor Gangnam style 2012.10.12 10:30:00
Kisjézus anyja, Mária, borogass! ..
MasterBlaster 2012.10.12 13:46:58
Ez a trón biztosan nem szúrja meg a királyi ülepet! ..
MasterBlaster 2012.10.10 21:02:27
comment:com Hírek kávé mellé 2012.10.05 09:30:00
Két klasszikus tévévetélkedőt, a Truth or Consequences-t és a Treasure Hunt címűt támasztaná fel az Oh Sit! késztője. Bővebben itt. Az amerikai baseball-liga mérkőzéseinek közvetítési jogát kilenc évre 12,4 milliárd dollárért vette meg a Fox és a Turner. Az forintban…..
MasterBlaster 2012.10.05 16:34:33
Közeleg a tél, tessék rétegesen öltözködni! ..
A hamarosan kezdődő harmadik évad elé egy minis websorozatot készített az AMC, aminek négy epizódját máris megmutatjuk. A történetben a tévésorozat szereplői nem tűnnek fel, a sztori azzal pérhuzamosan zajlik, olyan színészek közreműködésével, mint Josh Stewart (Dirt, A…..
MasterBlaster 2012.10.03 22:44:29
Neil Marshallra bízná a Starz csatorna a Black Sails című kalózos tévésorozatot, ami 20 évvel a közkedvelt Kincses sziget regény előtt játszódna, írja a Geektyrant. A producer pedig nem kisebb név, mint a robbantás- és robotfetisiszta Michael Bay, akinek a nevében annyira bízik a…..