Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0511

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Forgács István írása. Nyersen hangzik vagy sem, de ki kell mondani (századszor is!), hogy Magyarországnak csakis akkor lesz érdemi jövőképe, ha végre történik valami cigányügyben. Sokan legyinthetnek persze, hogy ezt mindannyian tudjuk és tudtuk eddig is, ebben…..
0511 2014.06.03 10:24:53
0511 2014.06.03 15:09:59
A genetika mellett tán érdemes lenne ezen is elgondolkodni, mert nálunk ezzel gyakorlatilag senki nem foglalkozik:
ADHD:
hu.wikipedia.org/wiki/ADHD

„A betegség oka pontosan nem ismert. Kialakulásában szerepe van az öröklődésnek….Más, nem-genetikai eredetű esetben a betegség oka az anya terhesség alatti alkoholfogyasztása, aktív vagy passzív dohányzása, magas ólomszint a szervezetében, a koraszülöttség, …”

Ezek közül hány jellemző a számtalan utódot világra hozó cigány anyákra?

„Az ADHD növeli a későbbi droghasználat és bűnözéskialakulásának lehetőségét.”
Egy roma gyerek két és félszer nagyobb eséllyel kerülhet gyermekvédelmi szakellátásba, mint nem roma társai. Az értelmi fogyatékos gyereket nevelő családok több, mint kétharmada a létminimum alatt él. Csak két megállapítás arról, milyen esélyekkel indulnak a fogyatékos és roma gyerekek ma…..
A TASZ tevékenysége során kormányzati szervekkel is konzultál, hogy céljait elérje. A konzultáció minőségét gyakran kritizáljuk akár a lehetetlen - pár napos, órás - véleményezési határidők, akár a javaslataink érdemi vizsgálat nélküli lesöprése miatt. A következő sorozatban az Emberi Jogi…..
0511 2013.12.29 23:11:23
nol.hu/archivum/archiv-423940
ez a helyes link Burka ügyben
0511 2013.12.30 17:41:18
Minden TASZ-os figyelmébe ajánlom ezt:
www.youtube.com/watch?v=9_Ne7KJAM9w
Hallgassátok és nézzétek a képeket!!!!
Láttok akár csak egyetlen cigánygyermeket is??? No akkor velük csináljátok meg újra ezt a klippet,és vigyétek terepre, talán elgondolkodnak azok, akik a 4-dik, 5-dik, sokadik nyomorba szült gyermeküket viszik haza a putriba.
Tegnap Bódvalenkén jártunk, élelmiszerekkel és ruhákkal, ahol a 2011-es gárdaakciók és a roma lakosság legnagyobb megfélemlítése közepette, érkezett egy angyali segítség, amely megváltoztatta a falu életét - társadalmi csodát igen, gazdaságit tenni azonban nem tudott -:…..
A TASZ jelenti Van egy álmuk 2013.11.19 10:06:04
  „Van egy álmom: négy kicsi gyermekem egy napon olyan országban fog élni, ahol nem a bőrük színe, hanem a jellemük alapján fogják megítélni őket.” - Martin Luther King beszédének 50. évfordulója kapcsán a 444.hu hírportál azt vizsgálta, milyen napjainkban fekete bőrű amerikaiként élni az…..
Le akartam fotózni az új BKK-s útbaigazító táblákat az Örs vezér tere aluljárójában, de nem sikerült. Valahogy mindig belógott a képbe az a roppant nagyságú "műkincsgyűjtemény", amit ezek a szimpatikus árusok tettek ki. Majdnem azt írtam, zugárusok, de hát ebben semmi…..
Új divat terjed Csehországban a romák közt: egyre több video kerül fel a megosztókra, amelyen kisebb-nagyobb csoportok ököllel, botokkal, rúgásokkal egymásnak esnek. A rendőrség egyelőre tehetetlen, de a jelenség már évek óta jelen van fiatal futballhuligánok között is. A…..
„Néha épp a reménytelenség óráiban, a teljes sötétségben jön el hozzánk az Isten, hogy megmentsen minket... Legyen bátorságunk megtenni azt, amiről tudjuk, hogy helyes!” Nehru indiai miniszterelnök szavai a Gandhi c. filmből – 1982   Az azeri affér rámutat egy sokkal…..
A magyar emberkereskedelemmel foglalkozó bűnbandák szinte teljes csendben, a közélettől és –érdektől távol eső zugokban, szépen lassan behálózzák Európát. A néha felbukkanó, sokkoló egyéni esetek ellenére az prostitúció és az emberkereskedelem ügyét azonban sem…..
0511 2012.07.06 12:21:20
@Legelő Őse:"...a szülei nem dolgoztak. Tudod miért nem? Mert bezárt az összes olyan gyár 100 kilométeren belül ami foglalkoztatta őket korábban" "

Miért van az, hogy bűnözni el tudnak menni több száz kilóméterre is (lásd a cikket), de dolgozni nem? Ja, persze a meló nem hoz annyit a konyhára, mint a striciskedés!?
0511 2012.07.06 13:04:59
@komplikato: "Ez elég rossz érvelés, miközben magyar munkavállaló , már 50 (egyesek szerint 30) kilométerre sem hajlandó melóért elutazni. "

Hogy te milyen esetekről tudsz! Csak ámulok és bámulok. Ezzel persze azt is mondtad, hogy a cigány nem magyar.
0511 2012.07.06 16:35:18
@Karipapa01: "Felajánlottak egy szolgáltatást,..."

Kérdés, hogy önként, vagy kényszerből. Mivel ezt "állítólag" a hivatalos szervek sem tudják, honnan tudhatná egy közönséges halandó. min 50 %, hogy egy szexrabszolgának fizetsz, s ezzel te is részese vagy a rabszolgapiacnak.
Gulyás József írása   A világsajtó tele volt az elmúlt napokban azzal, hogy a nemzeti és nemzetközi futballszervezetek attól tartanak: rasszista megnyilvánulások kísérik majd a labdarúgó Európa-bajnokságot. Az előzetes és cseppet sem megalapozatlan félelmeket egy, a BBC…..
0511 2012.06.14 22:51:52
@Hell István: "Nemrég Cereden az egyik kocsmában ittam egy kávét a feleségemmel, ott tudtam meg, hogy az 1500 lakosból csak 30-an dolgoznak, holott arrafelé nem is igen élnek cigányok, talán csak 2-3 család."
Ha nem csak egy kávé erejéig álltál volna meg Cereden, akkor nem írnál ilyen ökörséget. Még hogy csak 30-an dolgoznak? A faluban is jóval többen dolgoznak ennél és akkor még nem szóltam az ingázókról. És ha egyéb adataid is annyira igazak, mint ahogy szerinted Cereden 2-3 cigány család él, akkor túl sok igazság nincs a mondandódba.
0511 2012.06.14 23:42:20
@Hell István:
Nem számolgatom Cereden a cigányokat, de az látható, hogy a 2-3 családot igencsak meghaladja a létszámuk. Nem a csapost kell kérdezni, hanem sétálni a faluban esetleg pár napot ott tölteni és akkor még azt is észre vennéd, hogy ott nem úgy élnek és viselkednek, mint pl a Durándában, Hétesen, Cserepesen...., pedig semmivel sem jobb móduak. Talán megérne egy kis kutató munkát, hogy ott miért is él az országos átlaghoz képest sokkal jobb viszonyban a többség a kisebbséggel.
Navracsics úr bizonyára úgy gondolta, a társadalom, de főként a jobboldali szavazók nagyobb részében meglévő cigányellenességet jól meg lehet lovagolni azzal, ha a Cozma-ügyben hozott II. fokú ítéletet a Kúria elnökénél megreklamálja, valamiféle ködös társadalmi…..
0511 2012.06.03 09:14:04
@Az igazi sztrovacsek:
Kérdés, hogy Kovács II. Gézának milyen az előélete. Volt e már büntetve, rettegésben tartotta e környezetés, huszad magával járkál e rendszeresen balhézni, stricikén éli e életét (számomra a strici =rabszolgatartó és e szerint kell megmérni), ...
0511 2012.06.03 09:16:52
@faridaoccse: Ezzel csak azt szereném jelezni, hogy még ily módon is próbálja a bíróság bagatelizálni az ügyet, holott ha valakinek, akkor pont a bírónak elfogulatlannak kéne lennie. Nem volt az.
0511 2012.06.03 09:28:07
@untermensch: "Abba bele se merek gondolni, hogy az ügyészi-bírói kar nagy része konkrétan megvehető"
Pedig... miért ne lehetne megvehető egy szimpla kis bíró, ha rendőri felső vezetőket is meg tudtak venni bűnözők.
  Életerős polgártársaink egy részénél a sok felesleges energia küldetéstudattal párosul, ám ahelyett, hogy ezt valami hasznos dologra váltanák (például összeszednék a kutyagumit a városban), SPAM-szervezeteket működtetnek. Pont ilyen az Amnesty International magyarországi…..
0511 2012.05.24 16:56:36
@Counter: "ad hominem" :))
javaslatban személyeskedtem? aztaaaaaaaaaa!Egy javaslattal már a jogaikat is vitatom? Nem tudom hogy tudtad mindezt összehozni, de attól tartok kicsit kátyús úton jár a gondolatmeneted.
Az istápolás nem egyenlő a menhely nyitással. Istápolás, úgy mint támogatás, segítség nyújtás - ha átmegy.
Akkor mégegyszer, hátha így érthetőbb: HA, mondom HA itt lesz a 2 oldalas kritikájuk, akkor arról tudok véleményt mondani ITT. Ismerem az AI munkásságát, ennek alapján írhatom, hogy véleményeik valóságtartalmát vitatom. Sokszor, de NEM azt írtam, hogy MINDIG, mert az nem azonos a sokszor-ral.Capisci

"a direkt gyermekvédelem (azaz amit javasoltál)" SOSEM írtam DIREKT gyermekvédelemről.

"Az Amnesty International a mai nap folyamán felszólította a magyar hatóságokat," na ez van az oldalukon. Nem, nem a sanyarú sorsú gyermekek érdekében, hanem a melegekért szólnak.

Egyébként ügyesen írod a szavakat egymás után:)) Na mentem
0511 2012.05.24 17:59:08
@Counter: Aki nem tud arabusul...
"Az argumentum ad hominem (latinul „személy elleni érvelés”, „személyeskedés”), vagy röviden ad hominem,"
0511 2012.05.24 18:05:25
@Counter:
"ellenfél személyén keresztül érvelni"
A személy ellen, vagy személyen keresztül nem azonos jelentésű. Kb ilyen precízek a mondataid. Ezért kicsit zagyvák.
A túlélő csak három csattanásra emlékszik - Stépán Balázs írása Három csattanást hallott, azután elöntötte a meleg – egyebet nem tud felidézni az utolsó, a kislétai gyilkosságot túlélő kislány, P. Tímea. Százötven sörétlövedék érte testszerte, az arcát, a…..
0511 2012.03.12 20:03:18
@Martian: "bezzeg a fukszos, kigyúrt, SUV-os cigánygengszterekre nem mertek. "

Nem erre szólt a megbízásuk.
  Egy Berlinben élő honfitársunkat a fenti jótanácsokkal bocsátotta útjára a budapesti utazását szervező utazási iroda a Deutsche Bahn egy kisebb kirendeltsége, ahol budapesti vonatjegyet vásárolt. Fordítás hajtás után.  Nagyon Tisztelt Utazó!  Magyarországi…..
0511 2012.02.14 19:32:06
@Tilikov:
Gáz ez a Magyarország elleni külföldi hisztériahangulat, nem is kérdés, hogy ez nagyon gáz.

De kinek köszönhetjük? Végső soron csak az ingyen mosléktól elesetteknek, akik most külföldön röfögnek egy kis alamizsnáért úgy, hogy hazánkat rágalmazzák.

Ha lenne bennük egy csepp becsület, és látják, hogy miattuk van ilyen rossz híre az országnak, akkor fognák magukat és eltakarodnának.

De ezek a patkányok maradnak, és a helyzet csak még tovább fog romlani... HA! hagyjuk!!!
0511 2012.02.14 19:35:42
@Fedor:
"Volt cigányokat célbavevő sorozatgyilkosság? Támadták meg a melegfelvonulást nem is egyszer?"
Volt, csak azt nem írtad véletlenül, hogy mikor. Gyurcsány örjöngése idején. No de akkor nagy kussban volt a nyugat, mert anyagilag megérte nekik. Ennyit az elveikről
0511 2012.02.14 20:12:31
@.Pierre Bezuhov.:
Van bizony, te szerencsétlen. Akkor kellett volna örjöngeniük és nem most. No de ez neked túl magas, nem is pazarlom rád a továbbiakban az időm
hogyvolt Alekosz - 1x03 2011.05.13 18:00:00
Hát bocsánat a késlekedésért, de az egész délelőttömet elvitte, hogy gyakoroltam az erotikus zuhanyozást egy hidegvágóval, amikor azzal már ment, akkor mertem nagyot álmodni, de a sarokköszörű kifogott rajtam. Mivel, ha megszakadok, se tudok ilyeneket írni, ízlelgessük egy kicsit…..
0511 2011.05.14 06:30:22
@Zelefánt: "Ez most egy nővédő-, vagy tv-műsor fikázó blog, kérem szépen?"

Ne má'. Ez a műsor nem csak a nők számára megalázó.Az a tetovált gorilla,meg az a magát hattyúnak képzelő gúnár sem dicsőség a férfinem számára.Szánalmas bábuk mindahányan és szégyen, hogy tanult(?) emberek kihasználják az ostoba, csórókat.Hol itt az emberi méltóság?
hogyvolt VV4 - 4X136 2011.05.02 18:11:00
Hirig van, elementáris felháborodás, sorstragédia, dráma, katasztrófa. A Kazal negyedik párbaján kiejtette Anikót és visszatért lelki társához a Villába. Fiaim összeomlottak, S. üzeni, hogy maga alatt van és varand sincs túl jól. Mondjuk én is megnéztem volna a saját fejemet,…..
0511 2011.05.02 20:57:03
@BGy: "Cordiánál is örülnek, hogy ebből a háromból kerül ki egy reklámarc. :))) "

Ha a cégre gondolsz, akkor biztos:))), nem az ezekre szavazók fogják fellendíteni a forgalmukat.
Ha a már ott lakókra, akkor Évát (ha öt nyomják be elsőnek) hamar ki fogják szavazni abból a házból, amelyben a kemény melójukkal megszerzett lakásuk van
hogyvolt VV4 - 4X135 2011.05.01 15:40:00
Vannak kemény napok, vannak kemény esték. Tegnap nekem kijutott. Tökéletesen értem a mondatot, „a pillanatok öregítenek, nem az évek”. Mikor megláttam Lacibetyárt a Villa kertjében, úgy éreztem, végem van és akkor még nem sejtettem, hogy körülbelül egy óra múlva…..
0511 2011.05.01 23:37:01
@Lijiang: Negatív tulajdonságok felsorolása nem beteges, szemben azzal, hogy a két favorizált bizonyos beteges viselkedésein élvezkedni viszont az.

Éva egy élősködő, rongyrázós típus.Fene nagy őszinteségéről hablatyol minden második mondatában, mikor a mai fekete ruhája 40 000.-Ft-jába került amit többször is elmondott,de a barátaival hívatja meg magát vacsorázni, ahonnan a maradékot becsomagoltatva viszi haza.
0511 2011.05.01 23:47:09
@Lijiang: Amit leírtam, azt mind Éva mondta el magáról élő műsorban, vagy Hajni írásaiban olvastam. A mai párbaj után bármennyire is furcsa neked, pedig Éva a téma, tehát ezzel foglakozunk
0511 2011.05.02 17:06:49
@avanivi:
-rasszista
-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:))
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista
-másokon átgázoló
-lelketlen
-gombás a lába :D
-lusta
hogyvolt VV4 - 4x124 2011.04.20 15:00:00
Mint a régi szép időkben, valóban. Semmi nem változott. Gigi és Jerzsi kínlódik, Olivér helyében azt az egyre súlyosodó krónikus bronchitist kezeltetném, az első sokk miatt azt még nem volt időm megvizsgálni, a félkész varrásokkal mi a helyzet, elég volt pusztán a tudat, hogy…..
0511 2011.04.20 17:01:43
@fran7: Bocsi! de nem tudom kiket értesz a "közülünk való" alatt, de ha lehet én nagggyon nem szeretnék Alekosszal egy csoportba kerülni, ha kell leszek kisebbségi.
Alekosz ingyé se butább és a humoráról kb Matisz nagypapi jut eszembe, akiből ugyanúgy spontán dölt minden, amivel bódottá tette a nézőket
0511 2011.04.20 17:39:14
@fran7: Micsoda feltételezés, hogy Alek nem tud valamit? Hát nem megmondta, hogy a Tordastól megtanult táncolni?
Alek mindent tud (mint Bukfenc a Csimbum cirkuszban) és erről a legmagasabb szinten meg is van győződve. Olyan munkát szeretne (egy videoban beszélt erről tán Olivérnek), ahol egy fotelban ülhetne és a nap 24 órájában válaszolna MINDEN kérdésre. Végül is, ha eléje tennék a menetrendet a MÁV telefonos információnál talán megfelelne és azt csinálhatná, amire vágyik, minden kérdére válaszolhatna.
0511 2011.04.20 21:34:16
@Doubledecker: Mint Éva már jó régen megmondta, Jerzsi Gigi hátán akar játékban maradni. Most, hogy Gigi kiesett milyen "bátor" lett Jerzsi. Önbecsülése azért nem lett, mert Gigi jól mondta, hogy most olyanoknál kuncsorog, akik eddig gyagyásnak titulálták,lenézték ....hogy a többi megalázó szitut ne említsem, amiket szó nélkül lenyelt.Mivel Gigi már nincs bent így nincs is szüksége rá. Ez az ő megvilágosodása
hogyvolt VV4 - 4x122 és 4x123 2011.04.19 15:00:00
Reszkető kezekkel nyúlok a billentyűzethez, fél füllel hallottam valamit arról, hogy jártak anno azok, akik rossz híreket hoztak, mégis le kell írnom, Olivér visszaköltözött a Villába. Fejet hajtok Isten (és a király) akarata előtt és emelt fővel viselem a nép haragját. Na most…..
hogyvolt VV4 - 4x120 és 4x121 2011.04.17 17:45:00
Mióta megkezdődött a Vacsoracsata hete, Bombadil Toma barátom jár az eszemben. Több okból kifolyólag. Például azért, mert voltam már a kuktája. Megetettünk úgy százötven embert. Újragondolt ludaskásával és rozé kacsamellel. Büszke vagyok rád, egyszer sem kellett veled…..
0511 2011.04.19 00:38:58
@genevieve: Ja:)))Csak azok az árulkodó képek öf-k ne lennének. Elsőként az a fekete műbőrnek látszó zakó, ami a boldog BESZKÁRt-os kabátokra hasonlított és heteki le nem rohadt róla. Vagy most legutoljára a terítésről tartott hosszadalmas prédikációja, hogy elvágólag vannak az evőeszközök,stb...mert ezt így illik, ugyanakkor bizonyos vacsoráknál többször is lenyalta a kést, amivel evett. Szánalmas egy fazon
0511 2011.04.19 00:49:31
@Doktor Kotász: Nekem a haver az nem barát és nem mástól kapom, hanem magam választom.
Éva szemrebbenés nélkül átverte Anit, azzal, hogy megigérte neki, hogy Jerzsire teszi a jelet, aztán saját érdekében tett rá magasról. Magyarul Ani szemébe hazudott. Béci elöre megmondta Jerzsinek, hogy lehet, hogy rá fogja tenni a jelet. Évánál a köpés csak egyetlen , de nem jelentéktelen momentum abban a minősíthetetlen viselkedés halmazban, amit egész bent léte alatt nyújtott.
0511 2011.04.19 01:04:25
@Doktor Kotász: Csak a tisztánlátás kedvéért: maszatolni Alekosz szokott/szeretett volna
Ne vedd nagyon a szivedre a retek műsorát, mert megvisel és úgy fogsz kinézni, mint az Éva púder nélkül és akkor aztán te is zokoghatsz
hogyvolt VV4 - 4X116 2011.04.12 15:15:00
Kakaskukorékolásra ébrednek a Lakók, a kakas nagyon pontos volt, ennek ellenére senki nem kerül romantikus, idilli hangulatba, én sem, gyerekkorom óta ádáz küzdelemben állok minden griff-fel, és hát Lilu epesárga öve odabaszott, na. A vállára biggyesztett csipkebetét nagyon hajaz…..
hogyvolt VV4 - 4X111 2011.04.07 15:00:00
Nehogy azzal gyanúsítson bárki, hogy csak a szám nagy, bevallom, hogy én is vettem már részt bátorságpróbán. Ráadásul önként és dalolva. Az elgondolás az volt, majd én kigyógyítom magam a klausztrofóbiából, nanehogymáhogy. Megtaláltam a tökéletes helyszínt, az…..
0511 2011.04.08 02:12:01
@Albino "karazsnyikov" vernyul: Igen, vannak jó előadók, akik elsődlegesen nem attól lettek híresek, hogy szuper vicces jeleneteket írtak. Bár nem vagyok egy 7-i7-es fan a Gálvölgyi replikáit/humorát jobban élvezem, mint a Farkasháziét, aki pedig ebből él. De nézzük már meg, hogy hol van ezekhez képest ez a boldogtalan Alekosz, aki már nem mai "csirke" (Ne a mai Gálvölgyit nézd, hanem a kb 40 évvel ezelötti teljesítményét)
0511 2011.04.08 02:25:59
@Albino "karazsnyikov" vernyul: No azért az iskolát azért ne nagyon írjuk le.
Most majd megmutathatja a retek, hogy mit tud a stábja kihozni belőle ebben a kerítőshow-ban. Mert ha ott is csak a megtermékenyítős dumáját nyomja állandóan, amivel az 5-ös útról is elhajtanák, akkor nagy szívás lesz. Ha meg az előző nagy ő-khöz hasonlóan még házon kívülre is viszik, mondjuk egy étterembe, akkor megtaníthatnák neki, hogy nem elég a konyakos pohár tartását megtanulni a filmekből, de kaja után ne nyalja le a kést, a mosogatást hagyja a személyzetre.
0511 2011.04.08 12:07:11
@Trevlovics: Ez hihetetlenül jó, élet szerű! Szinte szó szerint és percről percre így történne. Hát ilyen ez a két favorizált figura:(
hogyvolt VV4 - 4X109 2011.04.05 15:35:00
Nem szeretem a hétfői öfiket, mert feszt igazmondó hintázás van, ráadásul, mióta Lilu kiejtette a száján, hogy dzsungel hét lesz, a dölájonszlípsztunájtot dúdolgatom, kellett ez? Hát igen, van élet azon túl is, hogy a győzött az igazság, és a nő, Aki Magát Adja kiejtette az…..
0511 2011.04.05 23:59:12
@avanivi: "Nem értem ,hogy mit esznek ezen az Olivéren, csúnya és ostoba."
Ez számomra is megfejthetetlen, akár csak Éva, mint potenciális média szereplő.

Akkor, amikor média szakon végzettekkel Dunát lehetne rekeszteni, s közülük nem kevés emberi kinézetű, nyelveket beszél, kulturáltan tud viselkedni,...
0511 2011.04.06 00:19:19
@kén-e egy nick?: Most így kapásból nem tudnék felidézni közülük egyetlen említésre méltót sem, no de ezt az állományt tovább higítani ocsmány kinézetü, műveletlen, semmilyen képzettséggel nem rendelkezőkkel már enyhe túlzás
hogyvolt VV4 - 4x104 2011.03.31 15:45:00
Éva egy tökös csaj és Gigit viszi párbajozni. Gigi meg egy tápos, embert nem láttam még, akinek négy hónap alatt ennyi nyavalyája lett volna, na nem kerülgetem tovább a forró kását és leírom, Lilu haja nagyon tetszett tegnap az összefoglalóban. Alekoszra, a Villa Locatellijére…..
0511 2011.03.31 18:48:05
@Zelefánt: Azért csak úgy, puszira, nem túlzottan kivételeznek az elítéltekkel.Delhusa mesélte nem rég, hogy mit kilincselt azért, hogy a Cinit a könyvtárba tegyék. Úgy hallottam, hogy egy,a városházáról vendégül látott nagyember is naphosszat az ágyán kuporgott és a cella erős legényétől engedélyt kért ahhoz, hogy onnan leszállhasson.
0511 2011.03.31 19:05:02
@beebeer: nem tudom mennyire szavahihető, csak infónak szántam
0511 2011.03.31 21:39:57
@flanker: tökéletesen egyetértek a fegyelmezési listádon felsoroltakkal, de van egy olyan érzésem, hogy a reteknek vízen és áramon kívül is volt valamilyen más eszköze, mert pár hete eléggé megszelidült Éva az előző bő 3 hónapjához viszonyítva. Az biztos, hogy szeszhez elég mérsékelten jut már.