Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oritomi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol Budapest külterületén szinte vadonatúj, 0-km-es Roverek sorakoznak egymás mellett, amiket az idők során benőtt az elburjánzott növényzet...
Aki szereti az autóversenyeket, az jól ismeri a Nissan DeltaWing-projektjét. A fura kinézetű versenygépet (talán nem véletlenül kapta a Száguldó Péló nevet) 2012-ben be is nevezték a Le Mans-i 24 órásra (versenyen kívül) és nem is teljesített rosszul, a 29. helyen kvalifikálta…..
Az új (végleges?) dizájnnal súlyosbított stúdióban (a lila-zöld színkombináció kedvelői továbbra is örülhetnek, mi, többiek, meg sírunk egyre) áll a macskabajszos Istenes Balázs, és bejelenti, hogy nem lesz beköltözés, ennyi vót, 11 lakos egyelőre és passz. Napersze. Majd…..
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Nagyon nem volt kedvem év végi posztot írni, hiszen minden évben megírom, szoktam is lelkesedni érte, én is izgatottan várom, hogy mit köp ki az Excel, ha kifésülöm belőle a legutóbbi egy évet. Most azonban úgy éreztem, ez nem az én évem volt, valahogy minden olyan esetlenül…..
oritomi 2013.12.31 16:00:46
@FrozenSilverM5: gyerünk....:)
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
oritomi 2012.12.29 23:36:27
@Szkotti:

Nagyon állat maga a gép meg a mormogás amit kiad magából.Igazi versenyautós :)

A csomagtartó rögzítő szíjakat én is cserélném,mert mi van ha szakad,az ajtó meg felcsapódik?Mert ugye nem gyengén fog suhanni a gép ha kész lesz,és nem kicsi g fog rámenni arra a 2 pici bőrdarabra...
Ferrari 1:18 A 2012-es táblázat 2012.12.25 15:40:27
a szokásos "melyik típust ki gyártotta (gyártja)" táblázatom 2012-re frissített változata. a frissítésbe csak azok a típusok kerültek bele, amik már megvásárolhatók. továbbra sem szerepelnek olyanok, amikről lefelejtették a sárvédőt, illetve, amiket véletlenül nem fémből…..
oritomi 2012.12.26 20:45:17
@Labdacs: Mielőtt a Kyosho repül,szólj :)

A zólf-fehér szineknek mi a jelentésük?
Vagy csak fradis vagy?
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
oritomi 2011.01.02 23:06:42
@dennisthemenace:
ezt cáfolnám.
A legbutább népcsoport közé sorolhatók az angolok.Itt élek velük jópár éve és ezt tapasztalom nap mint nap.
Meg azt, hogy 2 centi hó leesik és megáll az élet.
Amit a tévében látsz, hogy angol"dzsentlömen" nah azt el is felejtheted.Olyan már nincs.Talán nem is volt soha.
Az iskolázási rendszerük a továbbképzés egy nagy nulla.
Pénz van ész nincs.Ez a konklúzió.