Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fostarisznya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biciklin tekerve hirtelen megnő a világ felbontása, aminek egyik ajándéka az a szabadon kukkolás, ami az álló autók mellett elgurulva minden drótszamarasnak elérhetővé válik. Autósok tömött sorokban állnak a pirosban (és gyakran a zöldben), én pedig jobban látom, hogy mit csinálnak odabent. Autósok!…..
A thai ladyboyok jelenléte a helyi kultúráról és a buddhizmusról is szól, nem csak a szexiparról...
fostarisznya 2020.07.15 16:56:43
@Zacskóstej: "meg kell kérdeznem, hogy milyen neműnek született? Nyilván nem akar az ember szembesülni a bangkoki kukival...:D"

Akkor is meg kell kérdezned, ha kifejezetten szembesülni akarsz a bangkukival, hogy nehogy véletlenül kimaradj belőle és átverjenek egy shemale-nek látszó mezei nővel
fostarisznya 2020.07.15 16:56:54
@murray: "A nagy elfogadás mögött egy önző hazug világ amely belekényszeríti és egy életre megnyomorítja ezeket a fiúkat."

Akkor gondolom az emberiség minimum fele meg van nyomorítva, mivel eleve nőnek születik.
via GIPHY Na jó. A Homár járványos különkiadása folytatódik, ma remegő ollókkal írjuk le, hogy 2020.03.18-án Budapesten a Lux Magyarország házhoz megy (HAHA) az idős vásárlókhoz (HA!) azért, hogy bemutassa nekik a vírus elleni védelmet nyújtó (HAHAHA) légtisztító berendezést. Ha valaki hallott…..
Audrey Middleton (nem rokona Kate-nek) az amerikai Big Brother 17. évadának egyik versenyzője, és hát ő az első transznemű játékos a reality ottani történetében (a britekél volt már traszgender versenyző korábban). Hogy aztán csak azért került be a műsorba, mert férfiből lett…..