Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fostarisznya

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban Puzsér Róbert, Farkas Attila Márton (FAM) és Nagy Gergely közös videójában elhangzottakat elemzem ki időrendi sorrendben. 10. A tudománytörténet meghamisítása FAM bevezetőjéből számomra nem igazán derült ki, hogy konkrétan mi az, amit meghamisítottak az (új) ateisták a…..
fostarisznya 2021.04.19 22:54:08
Sokakban felmerül, hogy a gyári autón átalakítana ezt-azt. Másik felni jobban mutat, esetleg kicserélem a 20 éves kocsiban a rádiót, hogy telefonról is szóljon a zene. Ehhez hasonlók azért nem akkora vétségek az emberiség ellen. Itt viszont, kicsit jobban elszabadul a fantázia! Nagy tükrök, sok…..
Ha most rendeled még befuthat karácsonyra, de de aztán vége a dalnak.     BEVEZETŐ   Ismét rövidre fogom. A listában a legdrágább kütyü ára is 15 ezer forint alatt marad, a rövid szállítási idő miatt ezenél a kütyüknél még jó az esély, hogy befussanak karácsony előtt. Minden cseh (CZ)…..
Biciklin tekerve hirtelen megnő a világ felbontása, aminek egyik ajándéka az a szabadon kukkolás, ami az álló autók mellett elgurulva minden drótszamarasnak elérhetővé válik. Autósok tömött sorokban állnak a pirosban (és gyakran a zöldben), én pedig jobban látom, hogy mit csinálnak odabent. Autósok!…..
A thai ladyboyok jelenléte a helyi kultúráról és a buddhizmusról is szól, nem csak a szexiparról...
fostarisznya 2020.07.15 16:56:43
@Zacskóstej: "meg kell kérdeznem, hogy milyen neműnek született? Nyilván nem akar az ember szembesülni a bangkoki kukival...:D"

Akkor is meg kell kérdezned, ha kifejezetten szembesülni akarsz a bangkukival, hogy nehogy véletlenül kimaradj belőle és átverjenek egy shemale-nek látszó mezei nővel
fostarisznya 2020.07.15 16:56:54
@murray: "A nagy elfogadás mögött egy önző hazug világ amely belekényszeríti és egy életre megnyomorítja ezeket a fiúkat."

Akkor gondolom az emberiség minimum fele meg van nyomorítva, mivel eleve nőnek születik.
via GIPHY Na jó. A Homár járványos különkiadása folytatódik, ma remegő ollókkal írjuk le, hogy 2020.03.18-án Budapesten a Lux Magyarország házhoz megy (HAHA) az idős vásárlókhoz (HA!) azért, hogy bemutassa nekik a vírus elleni védelmet nyújtó (HAHAHA) légtisztító berendezést. Ha valaki hallott…..
Audrey Middleton (nem rokona Kate-nek) az amerikai Big Brother 17. évadának egyik versenyzője, és hát ő az első transznemű játékos a reality ottani történetében (a britekél volt már traszgender versenyző korábban). Hogy aztán csak azért került be a műsorba, mert férfiből lett…..