Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoMind

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
1969. Staller Ilona később Cicciolina 18 évesen, még Magyarországon...
NoMind 2014.10.27 01:34:06
Amikor a Bion-X hajtású Smart biciklit hoztam el tesztre, akkor találkoztam először zollstock szerűen összehajtogatható biciklilánccal. Praktikus dolog, mert kis helyen, kulturált formában tárolható, miközben elég hosszú és erős. Egyetlen hátránya talán, hogy nincs rajta…..
Belsőség Amikor reccsen a sisak 2014.09.26 13:22:54
  Mindig azt kérdezik, hogy miért csinálom. Anyám szerint fel kéne nőnöm, és hagyni a downhillt, az ő véleménye talán még védhető is. Egy volt tanárom azt mondogatta, hogy az egész nem több, mint magamutogatás, hogy kinek mekkora a töke. Hát, az erdő mélyén a vaddisznókon…..
NoMind 2014.09.26 20:39:29
@Sturcz Antal: nem tudtam sajnos erről a Gellért DHról pedig tuti kimentem volna megnézni, remélem lesz még, elég kemény menetnek tűnik :) De a bringa egy olyan után, lefele a hegyről a lépcsőkön, így kábé félig totálkár vagy nem? Bírják azok még azt is?
Belsőség Ha robban a motor 2014.08.19 17:48:04
Néhány hete készült egy poszt, ahol szóba került a Top Fuel versenyzés. Abszurd dolog, amit talán a számok jellemeznek a legjobban. Például csak a csavarkompresszor hajtása 900 lóerőt emészt fel, de nem baj, mert a motor amúgy is legalább 8000 lóerős. Percenként 291 liter…..
NoMind 2014.08.19 22:46:33
@Kopi3.14: Óriási, a felénél már hangosan nevettem :D Nagy ötlet volt :D
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
NoMind 2014.08.13 21:19:03
@poggY: Szenvedélyből, hobbyból, "mert kell és kész" alapon, csupa olyan okok és indokoktól vezérelten, amik szívből és lélekből jönnek, és csak azok értenek akiknek még élő és relatív felszabadult a lelkük. Te viszont biztos az a fajta vagy aki amikor meglát egy szép és drága sportmotort, fejcsóválva mondod századjára a feleségednek hogy "a hülye, ennyiért autót is vehetett volna" :D Amúgy nem csak lélekben vagy halott, de agyhalott is ha számodra nem derült ki miért vette, külön jelenet volt az indoklásnak szentelve. "a butácska kocsikat szereti, néha vesz egy logikusat is, de aztán megint szüksége van egy hülyécske kocsit venni, stb." rémlik?
Veterán Pannoniákat loptak el egy garázsfeltörés alkalmával Várpalotáról. Mindkét motor egyedi fényezésű, így könnyen felismerhetőek. Az ügyben már természetesen a rendőrség is nyomoz, de talán a közösség ereje is segíthet megtalálni az ellopott motorokat. Aki…..
Mai nagyképes anyagunk nem lehetne teljes, ha nem elevenedne meg legalább egy a Mezőkövesdi Mezőgazdasági Gépmúzeum gyűjteményének darabjai közül. A múzeum 1979-ben, Hajdu Ráfis János és felesége, Bakos Mária magángyűjteményének felajánlását követően alakult ki, majd…..
NoMind 2013.10.23 18:25:33
@ChPh: ezt akartam írni :) és nem is rossz számot játszott el a gép :D
Egyszerűen nem vagyunk ahhoz hozzászokva, hogy egy ellenzékben lévő párt előterjeszt valamit, amit aztán ellenszavazat nélkül elfogadnak, pedig most pont ezt történt: az LMP rájött, hogy a metróépítés miatt a forgalom elől elzárt Móricz jó úgy, ahogy van, nem nőtt meg a…..
NoMind 2011.06.10 15:23:54
@Stock: mekkora? nagy ötlet. troll vagy?
Csikós küldte be reggel a levelezőlistára ezt a megdöbbentő videót, amely Theo Jansen, ez a holland fizikus és kinetikus szobrász mutatja be széllényeit. Azon felül, hogy már önmagukban is szürreális látványt nyújtanak, a tisztán PVC-ből készített gépek mögött komoly…..
Azt adom! Karate övek 2011.04.28 08:00:00
NoMind 2011.05.05 18:53:10
@Súlyos: nagyon kész vagy ember :DDD
Robogó Ruck'n roll 2011.04.02 13:12:00
A robogókat általában vagy szappantartónak, vagy (a retrofíling kedvelői) pléhdoboznak szeretik látni. Mintha ez a műfaj csakis a karosszériás pöcsköszörűké lenne.Pedig egyáltalán nem így van: az átépítőkön kívül van olyan gyártó is, aki sutba vágja a műanyagot …..
NoMind 2011.04.05 22:29:52
@Pityuuu: 15 ezer forintos sisakban motorozol?????
Vegyél fel baseball sapkát ennyi erővel, ugyanannyi védelem, de könnyebben kezelhető.
Tabu volt a motorozás a családomban. Valamelyik távoli ősöm még a háború előtt zakózott egy nagyot bőrsisakban, és ottmaradt, ami egy évszázadra megbélyegezte a famíliában a kétkerekű közlekedést. Ezért gyerekkoromtól fogva mindig eltakarták a szememet, ha megláttam…..
Az amszerdami World Press Photo neve nem csak egy eseményt, hanem egy független, non-profit szervezetet is takar. 56 éve keresik a legjobb sajtófotókat, munkájuk mára ez egyik legrangosabb fotópályázattá nőtte ki magát. Az utóbbi években sajnos egyre több a vér a képeken, de erről…..