Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DUD615

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Magyarország és az Európai Unió területéről kívánod berendelni legújabb szerzeményeidet, akkor vám vagy adó kiszabásától nem kell tartanod. De amint Amerikában vagy Kínában (vagy bármely nem uniós országban) találod meg választottadat akkor a vám és adókötelesség terhével, szó szerint számolnod…..
Pénteken a hivatalos megnyitóval kezdetét veszi a 2017-es FINA Vizes Világbajnokság, a csapatok egy része már itt, a transzfer járatok járnak, rengeteg FINA matricás busszal találkozhatunk a városban járva...
DUD615 2017.07.16 13:06:21
@BPO-105: A KNYKK, ÉMKK, ÉNYKK, DDKK rendszámok mind megvannak, vagy van még rajtuk kívül?
Miután nem volt ritka a -20 fokos hideg sem, így a folyók elkezdtek befagyni. A Tisza helyenként teljesen befagyott és a Dunán is megindult a jégzajlás. A fotósok a zimankó ellenére is csapatostul, állványokkal vonultak a folyókhoz az úszó jégtáblákat fotózni. A jégzajlás…..
Munkásszállítás volt a záhonyi komplexumhoz ezekkel a vasakkal. Felszámolás alatt állítólag a cég, az eddigi munkásszállításra használt Ikarusok eladósorba kerültek, a jobb állapotban lévők talán új gazdára találnak, a szarabbakat viszont gyorsan szétvágják.  …..
DUD615 2011.08.04 08:17:33
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..