Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZimmerPálma

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a Rákóczi úton egy neromán/romantikus templomocska, amit elég kevesen ismernek. Nem csoda, egy háztömb zárja be, mint az a fenti Google Maps-os képen is látható. Az utcáról csak annyi tűnik fel a járókelőnek (már akinek feltűnik), hogy egy egész saroknyi hosszon egységes a…..
ZimmerPálma 2012.08.25 21:38:11
@is:
Ott van a modernizalt kalvin ter az ocsmany uvegpalotakkal. En meg azt tartom rettenetesnek, h míg a lengyelek az eredeti tervek alapjan rendbe tudtak hozni varosaikat ,a mi szep fovarosunkat telenyomtak szocialista szepseges epuletekkel, most meg modern uveggel. Szaradna le a keze annak aki oda tervezte es engedelyt adott a felépítésére.
20:38. Tisztaszívű, magyari nomádok! hát itt vagyunk az Anyaország Óperabáljában, végre! Isten éltessen benneteket sokáig, Levente és Géza fiai - szervusztok hősök!Hárman jöttünk, hogy elegen legyünk. A Klajudia, a Lajosom meg én, ugye. Nem bírtam kihagyni, mert óriási…..
 „Te kurva jó fej vagy!” – mondja Cassio Jagónak a Vígszínház Othellójában. Van olyan színházbajáró, akinél ez a mondat már kiveri a biztosítékot, és a szünetben veszi a kabátját. Mások viszont ennél sokkal durvább színpadi kifejezéseket is…..
"A federal judge was killed and a congresswoman gravely wounded Saturday..." by CNN.comEgy 9 éves kislányt is lelőtt.A képviselőnő még él, de sok jóra nem számíthat, ha életben marad.Egy veterán, akinek az élet védelme lenne a feladata. Vagy mégsem? Nincs pszichológiai…..