Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khimarion

8 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
las cosas de la vida Elballagtam!:D 2013.07.10 12:03:19
Múlt hét vége nagyon jól sikerült szerintem.:) Már az az előtti napokban vettem egy pár sminket, így készültem a hétvégére:D Pirosítót meg Manhattan 3 részes palettát, amit már régóta szerettem volna. Szombaton Rokonék jöttek segíteni délután, bográcsban főzni, mi meg…..
las cosas de la vida 2013.07.02 22:22:03
Ma reggel újra útnak indultam a városba ruhát nézni. Végre sikerült kiválasztani egy nagyon jó homokszínű ruhát.<3 Csipkés a hátulja, derekán fodros és egy lepkés kitűző volt hozzá! Holnap lesz róla normális kép is, ez még a próbafülkében készült kapkodva.:D A…..
las cosas de la vida 2012.08.10 09:05:28
Hell! Augusztus van, nem akarom még, hogy vége legyen a nyárnak! Múlthét végén Körös Toroki Napokon voltunk Rokonnal! Még akarok ilyet!:) Szombaton mentünk, délután sminkeléssel kezdtük, jól néztünk ki;) Este Roadon voltunk, Tomi később jött. Találkoztunk néhány rég nem…..
las cosas de la vida 2012.07.04 14:17:00
Már csak 2 nap, és megyünk haza! Remélem lesz egy csomó program a hétvégén!:) Tomiéknál Rock&Roll hétvége, Rokonnal fürdés a Körösön, meg nálunk kertiparti. Majd hívok embereket! Ma házimunkáztam,:) nemsoká sütni fogok. Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott…..
las cosas de la vida 2012.04.02 14:16:00
Hahó!!! Ősrégen írtam utoljára, már megint!:D Sok minden történt azóta azt hiszem. Kezdem a múlthéttel:D Szerdán meg csütörtökön nem voltam suliban, mert Rokonnal intéztük a rendőrös ügyünket.:) Fellebbeztünk, úgyhogy várjuk, hogy most mi fog történni. Lehet, h még egy…..
las cosas de la vida 2012.03.04 16:34:00
Hahó! Beteg vagyok:( Folyik a orrom állandóan, tegnap meg nagyon köhögtem. Pénteken még jobban voltam, amikor voltunk a Hangulatban. Onnan elmentünk hamburgerezni, Szivi meghívott egy ananászosra(L) Tegnap rám írt Rokon, h találkozzunk, egész délután a városban sétáltunk,…..
las cosas de la vida 2012.03.02 17:19:00
Jó rég írtam utoljára! Már nem is emlékszem pontosan a hét elejére, de azért megpróbálom leírni sorban:Hétfő: Reggel 5:50kor mentem suliba, Tominál aludtam, későn indultam el tőle, így reggel nagyon kellett sietnem!!!:O Nagyon gyorsan tekertem a buszmegállóba, hideg volt, már 3…..
las cosas de la vida 2012.02.22 18:28:00
Újabb fejlemények következnek:D Épp a fini fahéjas-vaníliás teám iszom, gondoltam, írok már újra. Anyáék átmentek a szomszédba, egyedül maradtam.:) Mézy sincs itthon:(Ma voltam suliban, tök jó volt ez a mai nap, tegnap viszont nem mentem. Anyával orvosnál voltunk Szentesen. Még…..
las cosas de la vida 2012.02.10 18:18:00
Újabb hír!:D megint rövidebb lett a hajam.:) Aki attól félne, h elfogy, nyugodjon meg, mostanában nem vágatok belőle!:D De így sztem jobb, mint tegnap volt. Legalább van vmi formája.:)Egy kicsit vizes volt még, amikor a képet csináltam, a háttérben meg a mikiegeres törölközőt…..
Jó hírek! Sikerült az utolsó vizsgám is, havaj van!!!:D Igaz 2-es lett, de az a lényeg, végeztem ezzel a félévvel. Buzi szintagmatan... Már az utolsó szemeszter következik hétfőtől. Az egyik tanár máris adott házit e-mailben, elkezdtem megcsinálni tegnap.:) Úgyhogy van egy kis…..
Khimarion 2012.02.02 14:48:29
las cosas de la vida 2012.01.27 11:52:00
Egy golyós kép az új hajamról:D Ezt tudtam összehozni, nincs rajtam smink! Talán sötét vörösnek mondanám, fényviszonytól függ nagyon, néha egészen világos:) Megcsináltam a tortát, reggeliztem, segítettem mamának. Ma találkozok Rokonnal, majd előtte festek szemet.:) Várom már…..
Amint láthatjátok, megújult a blogom kinézete egy kicsit!:) Remélem jobban tetszik mindenkinek, nekem biztosan!!!:)Tegnap voltam Majamiban, megvolt az idegenvezetés. Tetszett mindenkinek a túránk!:) Már délután 3-kor itthon voltam, délután befestettem a hajam!!!:O Tetszett…..
Hahó! Nemsoká jön Szivi!!!(L) Ma voltam Majamiban, vendégoktatók jöttek különböző országokból, spanyol előadást tartani:) Holnap is megyek, akkor meg idegenvezetést kell tartanunk nekik:D Ilyen volt a szemem ma, meg tegnap is. Tegnap Tamásommal elmentünk a Mamájához, találkoztunk…..
Khimarion 2011.11.12 01:11:23
las cosas de la vida főttkumpi 2011.11.02 18:16:00
Ó hát képzeljétek: beteg vagyok!!!:( Annyi jó benne, h nem suli közben, de azért a szünetet se így képzeltem...:( Már tegnap rosszul éreztem magam, Tamásom eljött délután meglátogatni. Vmi vírust szedtem össze és fáj a hasam megilyenek. Jobbulást nekem. Ezt a képet még…..
Jó volt a tegnapi nap! Szivivel megnéztük a Forma1et, hazajöttem és segítettem Anyának sütni-főzni. Este jöttek Zuziék szekrényavató hálovínbulira, meg Szivi meg Rokon. Röhögtünk azért sokat.:D Pénteken meg Miszternél voltunk műhelybuliban. Volt gázmaszk meg kutya meg…..
las cosas de la vida 2011.10.03 13:39:00
Csőke! Ma nem mentem suliba!!! Helyette itthon döglöttem egész nap, sokat zabáltam, meg voltam 1x a városban, Mézihez mentem a suliba. Ki akartam festeni a körmöm,  ha már így unatkoztam, de most semmi ötletem nem volt... úgyh ilyen lett... majd kiderül, hány napig!:D Tegnap…..
Hahó! Itt vagyok a suliban! De már nem sokáig! Ma volt 2 órám, nem volt annyira fárasztó, majd a holnapi...Vettem cicatápot nemrég, meg Mama névnapjára csokit:) Étcsokit szereti, de ebben körtedarabok is vannak! yum-yum! A körtéről jut eszembe, csináltam tegnap fincsi körtés…..
las cosas de la vida Motorostal!!! 2011.07.15 15:48:00
Ma még írok gyorsan, aztán már lehet, h csak hétfőn. Tomi még munkában van, utána nemsoká indulunk motorostalálkozóra! Keresztény motorostalálkozóra!:D …Pálosszentkúton lesz megrendezve. Még sosem voltunk, úgyhogy kíváncsiak vagyunk, milyen lehet. Ha nem tetszik, átmegyünk…..
Hola a todos! Végre rávettem magam, hogy írjak a blogomba!:) Már figyelmeztetést is kaptam, hogy jó lenne, ha lenne új post-om:) Amik történtek: Szivecskémnél éppen Rákendroll hét van, immár az 5.!:D Úgyhogy azért vagyok úgy elveszve, mert szinte a nap minden óráját Nála…..
Khimarion 2011.07.14 13:40:04
@DemonViL: és az baj ha csütörtökön lesz?:P szünet van minden nap hawai nem?XD amúgy engem is az érdekelne meg az örök mániám a road azis csüt:p
Khimarion 2011.07.15 15:21:27
@DemonViL: aug 4.én lesz az nicsn 1 hónap:p hát én mennék ha lesztek a társaságom mondjuk engem elsősorban a csüt érdekel:) (L)
Már nem írtam egy ideje! Kezdem a mai nappal:) 2után mentem Szivemhez kávézni, ismét fincsi kávéval kápráztatott el!!!:)(L) Utána Rokonhoz mentem, tengeriknek hoztunk forgácsot, és elmentünk sétálni, közben nosztalgiáztunk...:D Még mindig emlegetjük azt az esetet, amikor…..
Tegnap este szalonnasütésen voltunk, de nem sütöttünk semmit:D Csak beszélgetős buli volt a végén.:D Ma pedig várom már az estét, jön Tamásom is és Rokonnal beugrunk egy kicsit a gardenbe. Meg itthon is iszunk egy kicsit:)Még meg kell csinálnom egy eperparfét, (tegnap mandulás…..
las cosas de la vida 4 év!!!(L) 2011.05.21 13:07:00
Tegnap voltunk Szivemmel 4 évesek!!!(L) Már 4 éve együtt vagyunk és szeretjük egymást(L):) Készítettem neki epres parfét, kaptam tőle bonbont!!!(L):) Este Gardenbe mentünk, sztem ma is oda fogunk, de előtte eljön Rokon!!!Tegnap voltunk vásárolni, mutatom is, mit vettünk:D Kaptam…..
las cosas de la vida Újra 2011.05.04 15:50:00
Ősrégen írtam utoljára!!! Igaz, hogy kb 1-másfél hétig nem volt laptopom, de ez nem mentség:) Azt se tudom, mi történt, amióta nem írtam:D A héten írtam 2 zh-t, nemsoká vizsgaidőszak. Múlthét végén nem voltunk Gardenben, hanem 2 ballagásra is hivatalos voltam. Nembaj, majd ezen…..
las cosas de la vida 2011.04.12 16:29:00
Írok már újra a kedves naplómba:):D Tegnap voltunk Gardenben, dartsoztunk, Tamásom nálam aludt, ma pedig nem mentem suliba:O Helyette csináltam lúdláb tortát, tanultam, írtam a beadandóm Argentináról.  Hétvégén is Gardeneztünk. Tök jó, mert múlthéten nem volt…..