Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falu bikája

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Együtt. PS: „Omoljon össze az MSZP az október 3-i önkormányzati választásokat követően – fejezte ki óhaját Jávor Benedek, az LMP főpolgármester-jelöltje.” PS2: „»Bocsánat, kifelejtettem« - ezzel magyarázta újságírói kérdésre válaszolva Mesterházy Attila, hogy…..
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
Falu bikája 2012.09.01 23:21:22
@Flúgatlan: Kizárt bármilyen személyi konzekvencia, mert azzal OVI elismerné, hogy hibás kormányzati döntést született. Erre eddig nem volt példa, és ezután se lesz.
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
Avagy megerőszakolhatók-e a közgazdaságtan alaptörvényei? Nem lenne meglepő, ha egyes közgázos szakkollégiumokban már kurzust hirdettek volna a heti Matolcsyzmus tudományos igényű cáfolatára, s a magyar szakértelmiség csütörtökönként azért olvasná a Heti Válaszban…..
Falu bikája 2012.07.03 11:49:58
@Lucky Larry Silverstein:
A vasgolyó sem ismeri a gravitációt, mégis a törvénynek megfelelően viselkedik.
Ugyanez vonatkozik a vállalkozókra is.
Tegnap reggel felbukkant egy hír a sajtóban, miszerint a pécsi egyetemről rejtélyes módon elveszett (ellopott (?) két szakdolgozat felügyelője, az intézmény oktatási igazgatója fideszes önkormányzati képviselő. Lengvárszky Attila később rövid közleményben "cáfolta"…..
Falu bikája 2012.05.02 14:00:37
@Scagnetti:
Persze, hogy nem.
De megjegyzem, hogy más dolog a beismerés és más a felelősségvállalás.
Az öszödi beszédben például a beismerés megvolt, a felelősségvállalás utána persze elmaradt.
Én csak annak a véleménynek adtam hangot, hogy a helyében (brrr belegondolni is rossz)beismerném. Ha tényleg elkövette, akkor ugyanazt az utat fogja bejárni mint az öszödi beszéd után.
Falu bikája 2012.05.02 14:45:11
@barli: a második felével egyetértek. Tényleg leléphetne.
Subba Kínzó kérdés 2012.01.03 15:20:00
Kis segítség: Lehet több helyes válasz is!..
Falu bikája 2012.01.04 00:15:19
@Joefrey: Sajnos a nőknek is van szavazati joguk., így a buzikkal együtt már több, mint 50 % a kormányt döntené. (figyelembe vettem, hogy a leszbikusok a bigét választanák)
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
Falu bikája 2011.02.08 13:59:01
@Giedi:
A megújulásnak is 9 hónap a kihordási ideje. Eddig vajúdtak.
Egyébként, annyit mondott, hogy itt az utolsó esély, azaz senki ne tegyen keresztbe, mert akkor az ő lelkén fog száradni ha nem sikerül.
Ebből kikövetkeztethető, hogy olyasmire is készül a kormány, ami rövidtávon konfliktusokhoz vezet.
Lehet, hogy felvállalnak még komoly reformokat is?
Falu bikája 2011.02.08 14:13:39
@AndiBogyi:
"úgy látszik csak számomra volt a legnehezebben emészthető költemény: "A cinizmus és a nihil lemállik, a nemzet szelleme kiszabadult egy rossz korszak börtönéből.""

Lefordítom neked:

A FIDESZ (nemzet szelleme) már nem ellenzéki párt(kiszabadult egy rossz korszak börtönéből) és ezért már érdeke építeni a rombolás helyett (a cinizmus és nihill lemálik)
Falu bikája 2011.02.08 14:48:25
@AndiBogyi:
Úgy látom, hogy te direkt keresed a bajt. Én már régen leszoktam a Magyar Hírlapról.
Belekezdtem a belinkelt cikkbe, de amikor elkezdett mocorogni a gyógyszerem, gyorsan abbahagytam.
 A kormány válaszolt Neelie Kroes, uniós médiabiztos levelére. A biztos a médiatörvényekkel (a médiaalkotmánnyal és a médiatörvénnyel) kapcsolatban három problémát vetett fel. Egyrészt a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének kiterjesztését a lekérhető szolgáltatásokra, azaz az internetes…..
Falu bikája 2011.02.04 00:12:26
@avionics:
Nem tartom poénosnak, ha egy blog olyan kommentjei közé amelyek 90 %-ban komolyan a témával foglalkoznak,- tehát nem a patásorbán és a hazuggyurcsány meg talán jobb volt amikor kilötték a szemedet a ballibek tipusú eszmecsere folyik - egy olyan hozzászólást engedsz meg aminek semmi köze a témához.
Ha meg nem poén volt, hanem komolyan azt gondolod, hogy hittérítened kell, akkor meg elnézésedet kérem, mert sajnálatra méltó vagy.
A kérdésedre válaszolva, NEM, ha a lányokon jár az eszem, akkor a beszamolok.hu-ra megyek.
Falu bikája 2011.02.04 08:11:22
@holex:
A valóságshow és a monikashow jellegű műsorokat szerintem úgy kellene kezelni, mint a pornót, ez lenne egy megoldás.
A LiveNation elhozza nekünk nyárra a jó öreg Carlost, íme a sajtóközlemény:Carlos Humberto Santana de Barragan szerény körülmények közé született 1947-ben, Mexikóban (jelenleg egy utca és egy tér is a nevét viseli szülővárosában). Apja, egy mariachi virtuóz, ültette el a…..
Falu bikája 2011.02.03 10:58:55
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Én bármikor szívesen meghallgatom.
Izlések és pofonok különbözőek.
Te egyébként milyen zenéért lelkesedsz?
Fideszes körökben nagyon hamar közkeletűvé vált az a magyarázat, miszerint egy előre kitervelt, központilag megszervezett lejárató akcióról van szó. Ennyire nem értik, hogyan működik Nyugat-Európa. (Fotó: hetivalasz.hu) Ma délelőtt Orbán Viktor az Európai Parlamentben…..
Falu bikája 2011.01.19 15:07:33
@strappa:
Nekem is feltünt, hogy az eddigi EU kritikák nem nagyon találkoznak az itthon elhangzott kritikákkal. A választ az origon találtam meg :

"Kroes jól végzi a dolgát, de az ő munkája arra korlátozódik, hogy a törvény mennyire felel meg a médiairányelvnek. Szerintünk azonban az alapvető jogok sérelmét is meg kellene vizsgálni" - mondta apró strasbourgi irodájában a képviselő. Ezzel arra utalt, hogy Kroes már többször hangsúlyozta, ő csupán azt vizsgálja, hogy a médiatörvény mennyire felel meg az EU úgynevezett audiovizuális irányelvnek, a szocialisták és a jogszabály más kritikusai szerint azonban ennél tágabban kellene kezelni a kérdést, és azt kellene megnézni, hogy milyen hatással van az alapvető emberi jogok részének tekintett szólás- és sajtószabadságra. Moraes azt mondta, elvárják, hogy az Európai Bizottság alapjogokért felelős biztosa, Viviane Reding is vizsgálja meg a kérdést. A hétfő esti bizottsági ülés kezdeményezői küldtek meghívót Redingnek is, aki azonban nem jött el, amit többen rosszallva szóvá is tettek.
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
Falu bikája 2011.01.02 16:30:20
@gravi_t: Alapvetően nekem az nem tetszik ebben az esetben, hogy szerintem nyilvánvalóan rászáltak a egy a hatalom által nem kedvelt médiumra. Az ügy jelentéktelen és ehhez képest egy olyan többoldalas levelet hoztak össze komoly munkával, ami arra mutat, hogy felkészültek a bírósági eljárásra.
Szerintem nem a fiatalkoruak védelme iránt elkötelezettség, hanem a kulturharc mozgatja ezt az eljárást.
Ez a probléma