Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackybacsi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokak életét keseríti meg a gyakran jelentkező, netán állandósult fülzúgás. Ilyenkor az érintett egy zavaró – folyamatos csengő, sistergő, sípoló, morajló, zümmögő, kattogó, zúgó, dübörgő - alaphangot hall, mely akkor a legzavaróbb, amikor tökéletes csend veszi körül. Hogyan alakul ki ez a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Sziasztok!   Szeretnék érdeklődni, hogy mi, van akkor ha, március 2- április 10-ig voltam kint Németben egy nem munkaközvetítő által kiadott, hanem magánál a német cégnél voltam szakács (mosogató). Egy bizonyos…..
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..
Az operatőr csaj kacagása őszinte, tudhatott valamit, amikor elindította a felvételt. Akárhogy is nézzük, a manőver nem sikerülhetett. Egy kábé kétszáz kilós Yamahát feltolni egy összkerekes pick-up platójára eleve merész vállalkozás, főleg egyedül. De a tett halála a…..
blackybacsi 2012.04.13 18:38:06
Geekblog Fehér pokol 2012.03.13 07:00:00
Amikor Liam Neeson a film legelején a szájába vette a puskája csövét, és kitört belőlem a lemondó sóhajtás, hogy „Ajj, de baromi érdekes, még egy öngyilkosságra hajlamos főhős”, még nem sejtettem, hogy a Fehér pokol (The Grey) milyen meglepetéseket tartogat. …..
Futóblog Nike+ GPS 3.1 2011.05.25 16:56:02
Alig száradt még meg a tinta a tegnapi Nike+ GPS ingyenes alkalmazás poszton (ami, for info, még mindig ingyen tölthető le!), a Nike frissítette az alkalmazást. Mintha csak meghallgatták volna a felhasználói könyörgéseket, egy sor hasznos dolgot fejlesztettek bele.Immáron már…..
Kiváló összeesküvés-elméletnek indult olvasónk levele, melyben arra hívja fel a figyelmünket, hogy szombaton este az unalomból szörfölés közben a következőket látta."A TV2-n az Aktív Extrában a Unique együttes énekesnőjének, Völgyesi Gabinak a férje elmondja, hogy a…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..