Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kifordított kacagány

0 bejegyzést írt és 5768 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van valami elképesztő azért abban, hogy az Indesit a jogszabályra és az aránytalan többletköltségre hivatkozva nem akarja cserélni a mosógépét, amit egy hónap alatt háromszor szereltek ugyanazzal a problémával. Szerintem az átlagember az aránytalanságot valahol egész máshol…..
Kifordított kacagány 2015.09.01 11:51:28
@atpijkamo:
az is vagyon írva, hogy
"Az egyik leggyakoribb típus, amely egyben a legtöbb törést is produkálja az, amely a Hotpoint és Indesit mosógépekben található. Megjegyzendő, hogy ezt a fajtát a tulajdonosok is sokszor helytelenül szerelik be, ami könnyedén töréshez vezethet. Ezért nem árt, ha egyszerre többet is beszerzünk belőlük, előnyük azonban, hogy meglehetősen olcsók, de a gyakori csere igen frusztráló lehet.

A trükk itt a rögzítőfülekben rejlik. Van egy kis fül, amelyet meg kell emelni és le kell nyomni a lapát eltávolításához egy speciális szerszámmal, amelyre szükség lesz a művelet során, hacsak nem akarunk magunknak szerszámot eszkábálni. Ha nem helyesen helyezi vissza a fület, márpedig erre nagyon oda kell figyelni, akkor a lapát hamarosan kilazul, és újra eltörik majd. Ez azért is fontos, mert a szervizben is tudják, hogy a lapátok kizárólag a fentebb felsorolt okok miatt törnek el. Ezért nem valószínű, hogy a házilagos javítás során elkövetett hibák következtében eltörött füleket garanciálisan kicserélik majd."

simán el tudom képzelni, hogy a szerelő sem rakja fel rendesen és akkor már cipő sem kell neki ahhoz, hogy leessen. meg gondolom miután már egyszer leszakadt, nem biztos, hogy másodszorra ugyanúgy tart.
Kifordított kacagány 2015.09.01 11:56:58
@CID.: amatőr banda. egy egyenes gerinces ember kerek perec megmondja, hogy most pedig pálinkázás lesz és nem próbál mindenféle disznóölős indokkal suttyomban iszogatni.

@Manyecska: a meggy egyetlen fogyaszthatatlan formája.
Nem elég akarni, de tenni, tenni kell! Méghozzá elég sokat. És az sem biztos, hogy elég ahhoz, hogy az ember megszabaduljon a T-előfizetésétől. Laci, tied az első hely! Kedves Homár! Érdeklődéssel olvastam az alábbi történetet és kénytelen vagyok reklamálni. Vajon mennyi…..
Kifordított kacagány 2015.02.06 10:57:25
@atpijkamo: vagy telefonon és rögtön kérje a hangfelvételt is:)
Kifordított kacagány 2015.02.06 11:13:36
@ProhiOtti: nem nagyon van olyan világtól elzárt, adószedő nem járta hely, ahol ne lenne valamilyen választás, még ha kompromisszumos is. a lényeg, hogy a pornó jöjjön az internetről. a többi már csak elvi kérdés.
mellesleg ha annyira ragaszkodik a mindennapi internethez, a telefondíjjal csökkentett számlát még mindig befizetheti akár utalással, akár személyesen is.
most ne mond azt, hogy a busz se jár arra, mert valahogy néhányszor már meglátogatta őket lemondásilag.
Kifordított kacagány 2015.02.06 11:16:03
@A megnyúlt törökk: ja, az ügyfél is hüjje. képtelen arra is, hogy odamenjen oszt jól megmondja, hogy "nem köll".
Ákos  nagy elszántsággal esett neki az igaza keresésének, és jó sok időt és energiát belefeccölve végül összegründolt magának egy cédényi hangfelvételt meg némi büntetést a Telenornak. De egyáltalán nem jár diadaltáncot, mert, ha jól veszem ki, a szolgáltató nem…..
Kifordított kacagány 2015.02.04 11:33:04
@Rosszindulatú Vászka: ööööö, nem az lenne a cél, hogy elvegye valami a szagot.

@Józsi, a nyúlbaszó köcsög: ezek a mai mérnökök a buszmenetrendet sem tudják kiszámolni
Kifordított kacagány 2015.02.04 12:20:45
@Rosszindulatú Vászka: nem rossz ötlet, bár a magyar királyi posta sebességét tekintve, a fagyasztószekrényt is fel kellene adni
Kifordított kacagány 2015.02.04 12:30:32
@atpijkamo: nyilvánosan semmiképp, csak pár haverral osztanám meg a fészbúkon
Hol szerezze be Kriszta a Acer Aspire V3 772G-t? Acer shop Ipon egyik sem Poll Maker Na ilyen se volt még: Krisztina vásárlás ELŐTT írt nekünk, hogy segítsünk eldönteni, hol vegye a laptopját. Dilemma a posztban, hasznos okosságok jótállás és garancia témában ezen…..
Kifordított kacagány 2014.11.10 13:51:12
@homar4prez: már majdnem elhittem amit írtál, aztán elolvastam az utolsó mondatot.
Kifordított kacagány 2014.11.10 14:19:09
@homar4prez: miután nem ismert a mintavételezési példányszám és nem ugyanazok használták ugyanolyan körülmények között, így a vélemény majdnem olyan szubjektív mintha a zöldséges pirinéni mondta volna. a processzor gyártójára leszűkíteni egy véleményt pedig most is ugyanolyan röhögcséges mint régen volt.

nálam is nemrég volt egy hp(5 éves), a hűtését nem igazán nevezném hűtésnek. mondjuk amilyen szemétből vannak összerakva azon is csodálkozom, hogy 5 évig mennek.

@Hurrá Torpedó: az acert sem a kereskedő javítja.
Kifordított kacagány 2014.11.10 14:51:41
@homar4prez: lám az intel termékei sem jelentenek biztosítékot az időtállóságra.

én csak azt nem értem, miért kell úgy megépíteni egy ilyen szart, hogy darabokra kelljen szedni minden pitiáner karbantartáshoz. ja, de igen, hátha tönkremegy és cserélni kell.

@Hurrá Torpedó: honnan tudjam? nem én akarok nagyértékű laptopot venni.
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
Kifordított kacagány 2014.08.13 18:40:22
Sokaknak a gyorsulás csak egy szám. Pláne azoknak, akik nem ültek még igazán erős, jól tapadó autóban. Nekik a 7 alatti 0-100 már gyenge, ha pedig a 20 másodperc alatti 200-at emlegetik, már csak legyintenek. Nos, ez valójában messze nem így van. Mert a mai, erős autók…..
Kifordított kacagány 2014.08.08 09:24:11
Tán két hete is van már, hogy utoljára Lenovo-Telemax sztori jött, pedig nem állt meg ott sem az élet, hanem zajlik. Szép komótosan. De az alábbi levél legnagyobb tanulsága nem az, hogy a Telemax továbbra is halálra frusztrálja a Lenovo tulajdonosakat. Nem. Hanem, hogy…..
Kifordított kacagány 2014.08.07 11:32:07
@Kellemes Zérókomponista: rossz duma. majd pont abból fogod megmondani, hogy alenovo, az acer, vagy a dell a jobb, hogy megtapogatod a sok távolkeleti gyár olcsón kiszart termékét. ne röhögtess.
persze hihetsz benne, vannak akik pl. a világbékében hisznek.
Kifordított kacagány 2014.08.07 13:05:40
@ptspts: garancia biztosítást is csak az aldiban
Kifordított kacagány 2014.08.07 13:06:55
@atpijkamo: á, akkor sem jó, három éve nem találok senkit, aki felgyújtaná a kérót
Szegény éhes utas elkövette az ősbűnt, elhitte, amit a MÁV-Start a honlapján és a sajtón keresztül állít, vagyis hogy a nyári szezonban olyan vonatokat is indítanak a Balatonra, ahol van utasellátó szolgáltatás. Ez részben persze igaz, hiszen az pl. a cikkben is benne van, hogy…..
Kifordított kacagány 2014.08.07 10:14:51
Újabb történet részletei kerültek a birtokomba ismerősi körből - bizonyítékokkal együtt -, mégpedig olyan történeté, amely után szeretett Tékozló Homárunk is megnyalná mind a tíz ujját. A mostani bejegyzésben a korábbi Tescos írásunkban szereplő "Tudatos Vásárló"…..
Kifordított kacagány 2014.08.07 10:08:37
@Ronald: nem is az adózás utáni nyereség hazavitelével van gond, hanem az adóelkerülésből származó nyereség hazavitelével. mellesleg ha nem lenne adóelkerülés, még akkor is ott lenne a tisztességtelen üzleti haszon kérdésköre.
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
Kifordított kacagány 2014.08.05 12:50:30
@ColT: eladni? ugyan, most épp azon vacillálok, muskátlit ültessek bele, vagy csak egyszerűen tankoljak a tetejére....

@Pere László: két kannát összekötsz egy spárgával és a nyakadba akasztod. mondjuk elég hülyén nézne ki a dolog, de élménynek felejthetetlen.
Zách Dani szomszédja, az utca kedvence, az idősek azon bölcs és mosolygós szemüvegén keresztül nézi a világot, akik valószínűleg többet láttak a rosszból, mint amit mi valaha is fogunk. Ezért nem csinálnak gondot semmiből, ami nekünk katasztrófa, sőt, csuklóból oldják meg…..
Kifordított kacagány 2014.07.25 11:08:15
@bearman: te vagy a szomszédom? kizárt, hogy ilyenből kettő legyen.

@IGAZI_kovi1970: lehet az öregnek nem volt 12 ropi a zsebében ilyen úri huncutságokra. volt egy letett fúrógépe(egy újnak a csapágyazása nem is bírna ki két fűnyírást), pár felesleges kereke meg némi hulladék vas és rengeteg szabadidő. nagyjából annyiba került amit a hegesztőtrafó fogyasztott.
Kifordított kacagány 2014.07.25 11:12:55
@IGAZI_kovi1970: jobban megnézve annyiba se, csavarozva van az egész.

@nick066: lehet úgy gondolta, hogy így megöregedve ideje lenne kockáztatni is valamit az életben.
Ha ér, ha nem, a Blikk úgy gondolta, megmutatja Larion Zoé modellcsaj alkarját, amin elkezdett gennyesedni egy seb. Mer' elesett és bibis lett neki. És a legvisszataszítóbb nem is a seb, hanem az a sírás, amit az anyagi helyzete miatt folytat a csaj és a faszija, Müller Attila. Itt a…..
Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az…..
Kifordított kacagány 2014.07.24 11:13:49
Figyelem! Az út paraméterei miatt személygépkocsival nehezen járható! Behajtás csak saját felelősségre! A tárcsáról mindenkinek a fék jut eszébe, ugye? Helyes, sőt, dicséretes! De itt most a gázról lesz szó. Meg sült húsokról, amik megvadítják az ember érzékeit.…..
Kifordított kacagány 2014.07.23 12:54:58
@[HPhD]Blokkolnam: azért jó a tárcsa, mert nyáron a melegben nem kell a konyhába izzadnod, bárhova kimehetsz a szabadba és süthetsz-főzhetsz rajta. ha nincs a zsebben egy palack gáz, akkor akármilyen éghető anyaggal felfűtheted és bár tényleg nincs meg benne a grillezés "tüzifa" íze, a felhevített vason sütés is egész más ízélményt tud nyújtani, mint a teflonserpenyőd.
Kifordított kacagány 2014.07.24 11:11:21
@pickapu: kacérkodom a gondolattal, de mostanában csak gyalogbéka meg alkoholista kerékpáros vagyok többnyire, így még nem túl kiforrott a dolog. mondjuk menő lenne letekerni, csak nem tudom indulnak-e visszafelé menetrend-szerinti hordágyak:)
Szabad az út az ittas kerékpárosok előtt. A rendőr nem büntethet, de döntöd el, alkalmas vagy-e. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kifordított kacagány 2014.07.23 14:46:27
@A sportág nagy és színes egyénisége: fél liter pálinka után sem vezetem az autómat szinuszgörbe alakban, mégsem engedik, hogy igyak, pedig ha innék se kellene tömeges elhullástól tartani, akkor most hogy van ez.

@Váradi Zoltán: nem az állam nem engedi felnőni az embereket, hanem az emberek nem akarnak felnőni, az állam meg ettől olyan amilyen. függetlenül attól, hogy erről tudomást akarunk-e venni, vagy sem.
Kifordított kacagány 2014.07.23 15:10:24
@Váradi Zoltán: de nem, nem az állam neveli ki a felnőni nem akaró embereket, hanem az emberek önmaguktól ilyenek, nem a lehetőség, az akarat hiányzik. olyan mint a cigányfelzárkóztatás. aki fel akart zárkózni már felzárkózott, aki meg nem az ezután sem fog tenni érte. legfeljebb akkor ha kényszerítve lesznek(nem lesznek), de akkor megint ugyanott vagyunk, hogy a kényszer és nem az önálló döntés lehetősége hiányzik.

@helyközi ember: nincs igazad, mert a kerékpárosoknál eddig sem volt zérótolerancia. fújtál aztán 025 akármi alatt nem büntettek, felette meg igen. apuka eddig is nyugodtan megihatta a kisfröccsöt, de ötöt már nem, na ez fog változni.
Kifordított kacagány 2014.07.23 15:14:51
@A sportág nagy és színes egyénisége: egy ittas kerékpáros nem csak úgy tud balesetet okozni, hogy aláfekszik egy autó alá, hanem úgy is, hogy a hibás döntéseinek köszönhetően esetleg autók ütköznek, talán pont azért, hogy a kis terminátor testét megvédjék a komolyabb behatásoktól. a közlekedés veszélyes üzem és minden résztvevője ugyanúgy okozhat balesetet és elvileg ugyanolyan felelősséggel kell részt vegyen benne.
Levélírónk ritka kitartó, öntudatos fogyasztóvédelmi bozótharcos, aki nem vette be, hogy a 4 órás késés meg az többi kellemetlenség miatt csak 30 €  kártalanítás jár nekik. Gigaposzt, lehet ugrani benne, de érdemes végigolvasni is. A leíró rész elég plasztikus, a…..
Kifordított kacagány 2014.07.10 09:36:23
@dr. phil. Sün‼ ツ: írd meg, küld be, hátha kiteszik. de kopipastézni, meg linkelni nem ér.

@Manyecska: nemtom milyen gyors egy marha a balatonban, de szerintem a sört még ne vedd ki a hűtőből, hátha megmelegszik.
Kifordított kacagány 2014.07.10 09:48:33
@Manyecska: ha vízben van, csak ijesztő lehet
Olvasónk nem is leplezi azt a benne feszülő irigységgel vegyes gyűlöletet, amit a Lajosmizsétől a Nyugatiig megfigyelt események keltettek benne. Nagyon kiváncsiak lennénk a kalauz és a MÁV verziójára is, de a vasúttársaság sajnos egyenlőre nem reagált egyik levelünkre…..
Kifordított kacagány 2014.07.09 15:01:18
@Kitalátor (másként) gondolkodó: szerintem ha a vonat után kötik, meglesz az a beavató műtét spontán is.
szép is lenne, ha az összes dolgozó cigány rendes is lenne, de ez sem jellemző. no meg így is több születik amit asszimilál a horda, mint aki dolgozni megy.
Kifordított kacagány 2014.07.10 08:30:37
@igi1: túlbonyolítod. a menetidőt tekintve ez ilyen minden sarki klotyónál megálló vonat lehet. aki csak pár megállót megy, az nem kap jegyet, mert nem kötelező azonnal jegyet adni, az ellenőr meg nem fog a prérin várakozni, hogy lebuktassa szegény kallerünket. aki meg nagyobb távolságra utazik az kevesebb km-re kapja a jegyet hasonló okokból. a balek returjegyesek persze teljes árat fizetnek, mert visszafelé más érdekeltségi körben utaznak. természetesen az ismik részesülnek a biznicből, hogy befogják a pofájukat.
Kifordított kacagány 2014.07.10 09:33:23
@Majmász Gedeon: a posztert meg helyesen posztoló polgártársnak hívjuk.
Marci számol, de szerintünk rosszul. (És nemcsak azért, mert, ha 21 800 ft 2 db jegy, akkor 1 db nem kerülhetett 10 990-be.) Hanem, mert fesztiváloknál bevett dolog, hogy minél előbb vesz valaki jegyt, annál olcsóbb, de ez a kedvezmény a jegy árára vonatkozik, tök független a jegy…..
Kifordított kacagány 2014.07.10 08:52:42
@igi1: én a labdának

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: gazdag karácsony, másnak csak laminált padlóra fussa

@batgirl: a posztolót meg kell becsülni, úgy kell mint egy falat kenyér. nélküle hogy indulna be különben az offolás?
Kifordított kacagány 2014.07.10 08:55:57
@dr. phil. Sün‼ ツ: döntsd a tökét, ne siránkozz
Beülni végre a misztikus kisautóba, fütyörészve suhanni a zöldben, lazán kerülgetni a lődörgőket meg a gödröket, aztán beparkolni valamelyik fagyis elé - biztos Róberték is ilyesmi tervekkel vettek bérbe egy elektromos autót a Margitszigeten. Aztán jó hosszú Homár-levél…..
Kifordított kacagány 2014.07.09 13:56:53
@Horthy Barbara: te figyelj, tudtad, hogy a nejed nem nő és mellesleg cigány is?
Kifordított kacagány 2014.07.09 14:58:03
@Horthy Barbara: én személy szerint nem igazán vagyok egy ideges típus. meg amúgy sem valószínű, hogy valaha arra szorulok, hogy egy írástudatlan transzvesztita cigánytól kelljen bérelnem valami lepusztult elektromos járművet.

@agresszív kismalac: szerintem ő sem tudja, a saját nemi identitásával sincs tisztában.
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
Kifordított kacagány 2014.07.08 20:42:33
@uraaam: osztán beázott-é az okos telefonod? mert ha igen, akkor téged átvertek, mert nem is okos.
Kifordított kacagány 2014.07.09 14:06:08
@atpijkamo: most ezt miért? tök helyesen írtam le, hogy fasztarisznya
Kifordított kacagány 2014.07.09 14:27:06
@neet: ja, szólj a jézuskának, hátha megszán majd.
Ez az az eset, amikor egy (pláne két) kép többet mond száz szónál. (Szerintem ettől még nem kell lemondani a Kalifa termékekről, mert kajánál az ilyesmi előfordulhat, de tényleg elég undi.) Csak egy jó tanács: ne egyetek Kalifa datolyát, ha nem szeretnétek valami fajta kis…..
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kifordított kacagány 2014.05.27 11:56:31
Egy pillanatra felcsillant a remény, hogy Gábor az összes eddigi panaszos Playersroom-vásárlóval ellentétben levásárolhatja néhány hét alatt szétesett cipőjét, de nem. A Békéltető Testületet szisztematikusan figyelmen kívül hagyó cipőbolt a Homár kezdete óta velünk van,…..
Kifordított kacagány 2014.05.15 13:45:10
@Manyecska: tudom, hogy ebben a dübörgő gazdaságban elképzelhetetlen, de mit tegyek, aki balfasz, az balfasz.
Kifordított kacagány 2014.05.15 14:36:45
@Kitalátor (másként) gondolkodó: nincs is messze, csak 400km:)
Kifordított kacagány 2014.05.15 14:45:12
@Manyecska: nem, a bal, az nem "hmmmm";)

@Kitalátor (másként) gondolkodó: persze, nincs szabadságom, hogy gyalog két hét alatt odaérjek.
Saci megoldotta, hogy soha többé ne kelljen az ELMŰ-nek késedelmi díjat fizetnie: Pár hónapja az ELMÜ (budapesti elektromos művek) levált a Díjnet rendszeréről. Kialakítottak a saját oldalukon egy online fizetési felületet, amely közel sem olyan  kényelmes, mint az előző,…..
Kifordított kacagány 2014.05.15 13:25:55
@sugargiraffusplumps.: manapság már akkor feldolgozzák a befizetéseidet a postán, amikor befizetted. záráskor meg utalják a pénzt a szolgáltatódnak, nem ül a mancika a csekkjeiden napokig.

@ferand1979: az olyen faszkalapok miatt süllyedünk mély rabszolgaságba, akik így gondolkodnak. igénybe veszel egy szolgáltatást, fizetsz érte, miért kellene neked érteni, hogy mikor ér be a csekked ellenértéke a szolgáltatódhoz, vagy azt, hogy ez milyen költséget jelent neki egyáltalán? ennyi erővel töröljük el a csekkes fizetést, mint ahogy azzal már bepróbálkoztak és mindenki egyezzen bele, hogy úgy fosztogassák a kötelezően tartott bankszámláját, ahogy csak akarják. a szolgáltató azért fizet az adminisztrációért és azért építi bele ennek a költségeit az áraiba, hogy ők oldják meg ezt a bonyolult feladatot és nem azért, hogy neked kelljen ezen gondolkodni.
Kifordított kacagány 2014.05.15 13:31:10
@Shred: ez úgy van, hogy a sógor-koma-jóbarát triumvirátus jó pénzért megcsinálja a számlázási rendszert a cégnek, ami igaz, hogy szar és keveset tud, de legalább sokba kerül. B verzió az, hogy vesznek egy egyenprogramot ami szintén semmire sem jó, de legalább be lehet adni, hogy ez azért drága mert olcsó, de nem lehet rajta módosítani. a gubát kifizetik, tetszik vagy nem ezt kell használni, a főnök meg aki érintett a témában, mert ő is zsebre tette ami jár, az meg leszól az adminisztrációs droidnak, hogy mostantól ezt kell mondani a balfasznak aki fizet nekünk mert ez van.
Kifordított kacagány 2014.05.15 14:41:03
@ferand1979: én szeretek gondolkodni, de nem ilyen hülyeségeken, ne kényszerítsen rá, sokkal kreatívabb, ha mással foglalkozom.
az e-on halad a korral, időnként elküldi e-mail-be is a felszólítást(bár az utóbbi időben inkább postázgat), negyvenakárhány pénzért. sokba kerül a droidlány aki lenyomja a gombot.
Zsófi mamája nem érti, miért okoz folyamatosan problémát a kispesti Cserpes joghurtkimérésben, hogy húszezressel akar vásárolni: A Cserpes Sajtműhely kispesti piacán található viszonteladójáról szeretnék mesélni nektek. Itthon mindenki szereti a termékeiket, mivel itt lakunk…..