Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nema

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dán tévéműsor borzolja a kedélyeket világszerte. Ronda, koros férfiak ítélkeznek meztelen női testek felett. Hibátlan ötlet. A Blachman című sorozat egy dán állami csatornán fut és a lényege, hogy egy sötétített stúdióban fürdőköpenyes nők sétálnak elő, ledobják…..
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
Na ilyen lett volna a Trónok harca tévésorozat, ha már az első Martin-regény kiadásakor, 1996-ban sorozatot csinálnak belőle. ..
Nema 2013.05.09 21:29:33
@Llew: Biztos csak azért lett új poszt, mert most már indavideón lehet nézni. Az újságírói tevékenység csúcsa lehet youtuberól leszedni és indára feltenni a videókat, és aztán azt beágyazni a cikkbe. Minőség, mi történt veled? :(
Nem csak az X-Faktor, de a Heti Hetes stábja is le akart csapni Alföldi Róbertre, akinek júniusban lejár igazgatói megbízatása a Nemzeti Színházban. Alföldi azonban a Bors információi szerint a Heti Hetesre nemet mondott, míg az X-Faktort, ahogyan azt mi is megírtuk, vállalta. A…..
Nokérem, itt egy príma kis előzetes a Trónok harca 3. évadának 7. epizódjához, sárkányokkal meg pucér Makulátlanokkal feszítő Daenerysszel, a tűz által megcsókolt hajú Ygritte-tel és persze Havas Jonnal, aki nem tud semmit, csak menetel a Fal túloldalán.…..
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
Akciódúsabb epizód jön, de sárkányt megint nem látok, basszameg. ..
Nema 2013.05.02 15:23:46
@safranyn: A beszélgetések pont, hogy a karakterfejlődés bemutatására kellenek.
Nema 2013.05.03 14:14:59
@safranyn: alkotók? Martin alkotta ezt a világot, a könyvben még több karakter van. A sorozatból így is hagytak ki, vontak össze, változtattak meg jó párat.
Miközben mi itt a váratlanul betoppanó, majd a gyerekeknek tafrikárusi mosollyal csokoládét osztogató, majd a fehér inget még fehérebbre mosó anyósokról szóló reklámok szorításában tengődünk, az amerikaiak olyan mozgóképes hirdetésekkel sokkolják a tévénézőket, hogy a…..
Az HBO jelenkorának legsikeresebb sorozata 2011-ben került képernyőre, és azóta rendületlenül menetel előre, saját nézettségi rekordjait döntögeti és rajongók millióit kergeti őrületbe akkor, amikor a könyvtől olyan jelentős kérdésekben is képes eltérni, mint egy adott…..
Nema 2013.05.01 20:38:57
@hot-spot: Honnan veszed, hogy kitalált bolygón játszódik? Krisztusnak meg mi köze a középkorhoz? Lol.
Nema 2013.05.02 15:21:33
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Csak szólok, hogy a Föld sem mindig így nézett ki, ahogy most. Lemeztektonika, kontinensvándorlás, éghajlatváltozás stb.
Úgy, ahogy a Gyűrűk Ura is a Földön játszódik, simán rá lehet húzni erre is.
De persze ez nem olyan kardinális kérdés. ;)
A.J. Clemente napja egészen jól indult, felvette a legjobb öltönyét, kisuvickolta az ünneplő cipőt, belőtte a sérót és bement munkahelyére, a North-Dakota állambeli Bismarck egyik tévéállomásának stúdiójába. A.J, akit ekkor még a kutya sem ismert szűk családján és a…..
Nema 2013.04.23 21:18:34
@Gadget: Miért aki nem volt, annak kuss a neve? :D

"Imádom" ezt a fajta hozzáállást a dolgokhoz. -.-
A Wisconsin állambeli Madison városában székel az állami egyetem, annak campusán meg egy harangtorony, benne egy 56 darabos harangjátékkal, előtte egy szakállas emberrel. Na, ő volt az, aki lenyomta a Trónok harca főcímdalát harangon. Tessék utána csinálni, xilofonos és cimbalmos…..
Nema 2013.04.22 18:42:58
A tavasz csalogathatta ki a Planetárium közelébe azt az egyedet, aki több szerelmes párra is ráijesztett a parkban. „Rendkívül ritkán lehet a szabadban is megfigyelni őket, táplálkozni, gyűjtögetni élőhelyükön szoktak, és szaporodásuk is szorosan ide köti őket" –…..
comment:com Feltámadhat a Hősök 2013.04.18 14:00:00
Ha igaz a TVLine infója, az év sorozathíre lehet: a Microsoft komolyan gondolja a sorozatbizniszt, és azt tervezi, hogy az Xboxra készülő saját gyártású sorozatai között az NBC-n 2010-ben elkaszált Hősök folytatását is elindítja. A tévés szakportál kiszivárgott információk…..
Megsértődött Pataky Attila a Bors szerint, ez lehet az oka annak, hogy nem fog elmenni a Nagy Duett hétvégi döntőjére, ahová pedig minden versenyzőt meghívtak. A műsor szerevezői szerint minden kiesett játékos jelezte, hogy bármikor visszatér énekelni, és innen jött az ötlet,…..
Nema 2013.03.27 11:28:06
Sárkányok, királyok, kis pöcsfej, zsivány törpe, kardozás, vér, szex, halál, hubazmeg. Ez lesz a Trónok harca harmadik évada. Március 31-től.   ..
Miután 2012 legtöbbet letöltött tévésorozata a Trónok harca lett világszerte, az HBO úgy döntött, a 2013-as évben megpróbálnak valamit tenni a letöltés ellen. Túl sokat persze nem tudnak, hiszen a prémiumtartalomnak számító sorozat epizódjait nem adhatják ingyen, hiszen az…..
Érdekes, de korántsem breaking avagy nagyon meglepő infót tett közzé Screen Crush. Ezek szerint a március 31-én kezdődő harmadik évadot, ha azt a nézettség, az HBO anyagi helyzete és minden egyéb körülmény lehetővé teszi, öt-hat újabb követhet, azaz simán elképzelhető, hogy…..
Itt a Trónok harca harmadik évadának első olyan előzetese, amiben új képsorok is vannak. Kemény, harcos évad lesz ez. Premier március 31, nálunk április 1., HBO. ..
Nema 2013.02.25 16:56:08
@bence1002: "Eléggé eseménydús, hogy kitöltse a 4. évadot? "
Muhaha, az a legeseménydúsabb rész. Szinte minden fejezet végén a padlóról kell felszedni az állad. De mint írták is, nem csak az lesz benne, szóval lesz ott izgalom dögivel.
Az AMC zombisorozata vasárnap este tért vissza a harmadik évad második felére, és hozott is 12,3 millió nézőt, és hozzá 6,1-es 18-49-es ratinget, amivel megdöntötte saját kábelrekordját - mindezt a kiválóan nézett Grammy (28 millió néző, 10,1) ellen. A horrorsorozatnak nem volt…..
Nehéz, fájdalmas szülés volt, de csak sikerüt tető alá hozni az üzletet: a How I Met Your Mother egy utolsó, kilencedik évadra is megkapta a berendelést. A főszereplő kötül mindenki aláírt, azaz Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan és még a sokáig…..
Na, kérem, ha a faszságnak szobrot kellene állítani, akkor rólam mintáznák, egy félreolvasott infó után szépen elkészült az alábbi poszt, amiből csak az nem stimmel, hogy nem a BAFTÁ-t, hanem National Television Awards-ot osztották ki tegnap, azaz tényleg osztogattak és nem…..
Nema 2013.01.25 00:53:55
@Bruti: Ha bejön a stílusa, akkor jó. :) Nekem tetszik: Gyönyörű környezet, látvány, múltidézés, brit, társadalmi osztályok ábrázolása stb.
Nema 2013.01.25 00:57:29
@MolnarErik: Elvileg február 10-től vasárnaponként.
Pár új karaktert közeleppből is megmutatnak, Cieran Hinds érkezése pl. nagyon jót tesz majd a sorozatnak. Az amerikai premier március 31-én lesz, a hazai egy nappal később, április 1-jén, az HBO-n.  ..
Nema 2013.01.23 20:30:25
@Kabarészínész: Gondolom ugyanúgy feliratos lesz, mint eddig, és a szinkronos változat 2-3 hét csúszással követi majd.
Borgiák, harmadik évad. Az előzetes alapján vérfertőzés is lesz, nahát. ..
Azt, hogy miért nem tartjuk többre az Aranyglóbuszt a kiskunhalasi Vörös Csillag MGTSZ rendes évi termelési versenyéről, már többször leírtuk, egy belterjes szervezet, a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások jó elvtársaiból összeválogatott 84 fős grémium osztja ki,…..