Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lord

1707 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csapassatok. joa...
awesome. iam telling ya'..
eshamar elozoek akkor: official video lyrics..
black! like my soul! :D:DD:..
welcome back again. :)..
hat ezt nem birom :D nagyon jo...
na? ki nezi meg a blogot? enjoy!..
Munkakerülő játékok Juss át 2015.08.27 08:00:00
Csak ennyi a Through feladata: juss át a célhoz. Persze némi agytorna kell hozzá, főhősünk például képes átmenni a falakon is, természetesen eme képességét jó alaposan ki kell használni. 12 pályán tehetjük próbára magunkat, talán elfért volna még pár darab...
lord 2015.09.26 21:03:44
minden elfogyott Xilent - Tenkai 2014.07.04 11:11:19
O.A.R. - This Town O.A.R. - Wonderful Day <3..
soo good. ! // muzeek: Emiliana Torrini - Jungle Drum..
Azt hiszem nincs mit ragozni a híren, itt a méltán kedvelt GemCraft sorozat legújabb része, a Chasing Shadows (köszönjük Nándornak és greffinek, hogy felhívták a figyelmünket rá) nekünk pedig munkaköri kötelességünk erről beszámolni. Viszont a műfaj meglehetősen távol áll…..
lord 2014.04.13 17:31:21
@Cold Heart: akkor csak en vagyok mocskos bena. :(
most jutottam el a H betus reszre de a max manna pool 6k volt. most neztem statba.
Nem tudom, hogy a Blade Rush irányítása csak nekem nem feküdt, vagy tényleg szemétparaszt, de ettől eltekintve nem egy rossz játék. Ninjához hasonló módon kell végigmennünk a pályákon, majd ha az ellenséges katonák a hatókörünkbe kerülnek, egy elegáns mozdulattal eliminálni…..
Van abban valami furcsa (és szomorú), hogy az emberek a szeretet ünnepe kapcsán képesek annyit idegeskedni decemberben, mint addig az évben összesen. Eme időszak felvezetéséhez pedig tökéletesen passzol a Human Chop 2. Aki esetleg nem játszott volna az első résszel: a pályán…..
vártátok már mi? hát akkor boldogat...
hah :D végre SATURDAAY!! :D péntek után mi más jöhetne.. :) 4 nap alatt 14 milliós nézettség? mhm? ++ Sex Ray Vision - Rebecca Black-Friday (rap remix) ..