Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BábityKrisztián

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Cikis és sokaknak biztos érthetetlen bejelentést teszek most közzé, de (hasonlóan a sokat gyűlölt Pókember 3-mal) kedvelem a Star Wars Episode 1-et... Ebben biztosan közrejátszik a nosztalgiafaktor is, mert igen kellemes emlékek fűződnek az akkori mozilátogatás köré…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
BábityKrisztián 2011.02.13 12:08:28
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2011.01.23 19:56:35
A szemfülesek és a blogot régóta figyelők talán észrevehették, hogy van egy játék, amellyel még adós vagyok...Egészen a legközelebbi epizódig, amely két szempontból lesz különleges. Az egyiket a videó elején mondom el, a másikat majd a végén.A játék egy őrület,…..
BábityKrisztián 2011.01.24 00:55:47
BábityKrisztián 2011.01.24 15:18:03
@Millenotti:
A szívbajt hozzátok rám ezekkel...

Mondjuk nyereményjátékra is mondta, hogy ez lesz az utolsó...

De nem történhet meg, Freddy nem hagyja abba még!!! :(
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
A játékszabályok nem változtak. Ma pontban délután fél 2-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható most már két videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen azoknak a bizonyos epizódoknak a címét az nyer.Ennek is jó hamar vége…..
BábityKrisztián 2011.01.16 13:42:11