Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_netuddki

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tényleg nem modorosblogos az esti bónusz, de kifejezetten aktuálissá vált - olvassátok hát gyorsan az esti tévézés helyett/mellett! Drága Tibor! Az alábbi néhány sor nem e blogra született, de úgy érzem, sokan vélik majd felfedezni egy-egy kedves utastársukat! Szó…..
_netuddki 2012.10.30 19:06:19
@voodude01: Orvosin is érvényes. BME-n nem. Ki érti ezt?
A Samsungnak több hónapos nemzetközi nyomozásba telt, hogy megállapítsa, USB-hubos monitorját nem lehet sorban összekötni az 5 évvel ezelőtti USB-hubos monitorjaival. Sőt, az is kiderült, hogy igazából a régieknek sem szabadna együttműködniük, mint ahogy csinálják. Igazi…..
_netuddki 2012.10.26 08:51:43
@fghjk: Gondolom az USB3 szabványt derogált volna elolvasni, aminek az első sora az lehet, hogy visszafelé kompatibilis. Segítek: A kisebb számú USB eszközökkel együtt tud működni.
Idén már szeptemberben elérte és meg is haladta a vonattal utazó kerékpárosok száma a tavalyi, egész éves forgalmat. Összesen több mint háromszázezren kombinálták a két közlekedési eszközt. A MÁV-Start adatai szerint évről évre több kerékpáros választja az utazásához…..
_netuddki 2012.10.09 16:42:30
@Mon3: Kerületi sebesség tényleg csak egy van, de a kerék legfelső pontjának úthoz viszonyított sebessége az autó haladási sebességének duplája. Nyilván erről volt szó, lehetett érteni.
„Ne a mi májunkat egyétek, inkább ezt” kiált fel Gyenyisz, a nagydarab orosz aktivista, és egy jókora fóliába csomagolt nyers sertésmájat pakol ki az asztalra. Hirtelen megáll a levegő a washingtoni nemzetközi AIDS konferencia fogadásán, ahol éppen előkelő orvosok és…..
_netuddki 2012.09.19 19:08:26
@Kabarészínész: Akkor pusztuljál ki te a magad nevében! Kellemes időtöltést hozzá!
Utolsó darabjához érkezett aktuális étlapszériánk (korábban: itt és itt). Azért egyszerre tesszük ki a maradék öt oldalt, mert ebben némi ismétlés is van már, de azt reméljük, nem bánjátok: Legelőször is szögezzük le, hogy az első sorban rögtön mindkét nyelven…..
A Centrum Parkolási Kft. volt vezérigazgatójának autóját ismét a szabálytalan parkolás közben kapták le, ezúttal az Operaház előtt. Fürst Györgyöt - aki saját magát számos esetben parkolási szakemberként definiálta - bizonyos értesülések szerint már hatszor bűntették meg…..
_netuddki 2012.07.08 12:53:53
@Morgó Muki: A slusszkulcssal végigkarcolás megfelel a kritériumodnak...
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
_netuddki 2012.07.07 11:52:41
Több órás napsütésben a vízforralás és teaszertartás előkészítésének feladatát a folyadékbevitel mennyisége és minősége írja felül. Literszámra vedelésben a hagyományos teás eszközök alkalmatlan csecsebecsének bizonyulnak, mi teafogyasztók azonban nem vagyunk hajlandók…..
_netuddki 2012.06.25 05:09:29
@Vérfürdő Bill: Inkább klóros csapvízből szentségtörés. A csapból nem forrásvíz folyik, az ásványvíz közelebb áll hozzá (van szénsavmentes is).
Bence úgy érzékelte, hogy biciklijét túl gyorsan rakhatták össze, mert már a Malinál rossz volt a fék és a váltó, de azt mondták neki, hogy járassa be. Nem sikerült, úgyhogy visszavitte. Egy hétig bírta a várakozást, de miután egyszer sem hívták fel, hogy mivan, bement és…..
_netuddki 2012.06.19 20:08:19
@NyuszóCica: Akkora, hogy fölkelek, és a szart is kiverem belőled.
_netuddki 2012.06.20 05:02:51
@shitgun: Az A betű az aperture priority.
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
_netuddki 2012.06.19 21:32:36
@CID: 1. Olvastad a hozzászólásomat? Akkor most értelmezd is!
2. Mert néhány byte egy firmware-ben, és ha ez sem megy, akkor mi?
_netuddki 2012.06.19 21:35:55
@Xezs: Korlátozásra tényleg tökéletesen alkalmatlan, de van teljesen más szerepe is a hálózat normál működésében.
_netuddki 2012.06.20 00:08:36
@Xezs: Ezt szerintem is nagyon rosszul látod, ne haragudj! A közhülyedelemmel ellentétben az emberek nem felelősek azért, mert ellopnak tőlük valamit/egyéb bűncselekmény áldozataivá válnak. Van, aki olyan környezetben nőtt fel, hogy ez készségszinten megy neki, van aki meg nem. Ennyi erővel akkor mindenki hülye, aki olyan cégnek adja meg az adatait, amelyiktől aztán ellopják azt, mert sebezhető az informatikai rendszere(pl. Sony, meg egyéb kis dzsunkacégek)? Mért nem nézett utána a hülye, nem igaz? Én is meg tudtam tenni! Hát nem! A bűncselekményért az elkövető a felelős, nem a károsult.
Távoli számítógépről irányítható SIM-kártya segítségével védhetik meg gyermekeiket a mobiltelefonon keresztül megvalósuló zaklatástól a szülők.   Az MTI híre szerint a Vodafone hálózatán futó Bemilo nevű rendszer olyan szolgáltatást kínál a szülőknek, amelynek…..
Egy macskatartó-macskaszerető levélíró kér tanácsot a macskaszeretet rosszul értelmező, vélhetően hibbant, idős néni cicahalállal járó ámokfutásának megfékezése érdekében.“Halihó!Történetem a következő: Kisvárosban, kertvárosi részen lakom. Macskáim vannak, csak…..
Vajon tud Hugh Laurie arról, hogy a Magyar Lupus Egyesület (ami a betegséget lupusnak és lupusznak is írja, mikor hogy) az ő ábrázatával gyűjti az adófizetők egy százalékát? És a Fox tévéadó arról, hogy a náluk látható House MD című sorozat egyik karakterét és bejegyzett…..
_netuddki 2011.04.07 12:50:41
@cazsolti: Különös tekintettel erre a hozzászólásra!
Mi is a rettenetes? Tételesen? Ja, konstruktív hozzászólásra már nem telik, csak fikázásra...
Mivel tegnap kezdődött el annak az autósnak a pere, akit annak idején Békés-megyében szereltek le a helyi rendőrök, amiért nem tudták bemérni a sebességét, a sajtó és mindenféle médium tele volt a témával. A blog kemény magjának régi tagja, SzaGértő az ügyben a védelem…..
_netuddki 2011.03.01 20:57:39
@Hasat: Nehogy már valaki jogosult legyen az én mobilomat leárnyékolni! Észnél vagy te? Akkor majd megyek melletted az utcán, aztán zavarom a mobilodat, mert zavar, hogy hangosan beszélsz rajta.
_netuddki 2011.03.01 21:08:47
@Lastrebel: Nem érti. Hülye szegény.
Gazdasági totálkár után megjavított autóra nem hajlandó fizetni a biztosító az újabb baleseti kárra. Jogosult megtagadni a fizetést?Tisztelt Zugügyvéd!  Az én esetem sem egyszerű. A múlt év júniusában karamboloztam vétlenül Ausztriában ,hátulról egy kis faluban…..
WhimsicalLL It's all set 2010.03.13 06:50:00
Néhány apró nyelvi érdekesség, mely gyűjtemény közzétételének ötlete nálam John Hancock aláírásából eredt. Az övé a legnagyobb aláírás a Függetlenségi Nyilatkozaton, és azóta a szignó szinonímájaként használatos a név. "Can I have your John Hancock,…..
Kukorica Jánosné beküldését nem találtam meg a blogon, ami furcsa, mert elég gyakori hamis barátról van szó. Ugyanis:Kedves Jakab,Nem vagyok hivatásos fordító, sőt, nem hivatásos sem, csak szimplán beszélek (és értek) angolul. Félrefordítások terén általában megelégszem…..
_netuddki 2010.08.04 02:35:09
@Zsencike: Van olyan, pontosabban zselatin-oldat, komolyabban hangzik a kolloid vagy a plazmapótszer. Bővebben: www.intenziv.sote.hu/szakdolg/ea-ina-ana/Infuzios%20oldatok.pdf
Praxis Vérmérgezésben halt meg 2010.07.24 06:00:00
Sziasztok! Nekem életem legrosszabb élményét adta a nagykanizsai kórház! Egy nagyon tragikusan végződött eseményről szeretnék beszámolni: 55 éves édesapámat március 3-án megműtötték kétoldali ágyéksérvvel, laparoscopos eljárással. 50 percesre becsült műtét majdnem 3…..
_netuddki 2010.07.24 20:09:37
@Liquid_Night: Be lehet fejezni a hülyeségterjesztést. Most.
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..
A cég névváltása miatt az eredeti levél Pannonja Telenorra cserélődött, ezen a néven még úgysem volt panasz. A jelenség amúgy teljesen hagyományosan pannonos: külföldön letiltják az előfizetést, ha a roamingdíjak miatt megnövekedett számlát nem fizeti be 24 órán belül. VZ…..
Nyílt levél V. Németh Zsoltnak   Tisztelt Törvényalkotók!   Nagy örömmel olvastam, hogy szabaddá válik a saját gyümölcs lepárlása, ugyanakkor szomorúan veszem tudomásul, hogy a szintén hagyományos italnak tekinthető sör és gyümölcsborok készítését szabályozó…..
Néha én sem örülök, hogy társadalomban kell élnünk, mert olyan dolgokat teszek be, amiket nem veszek ki... viszont kiveszek más dolgokat, amiket meg nem tettem be. Olyasmi ez, mint a bűvészcilinder a nyúllal. Ugye együtt összehordtuk a társadalmat, hogy ne magunknak kelljen…..
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
_netuddki 2009.11.26 19:17:39
@Stock: Nekem meg csak egy ökölmozdulat a te súlyos sérülésed, kispöcs. Nehogy már azzal akarjál igazságot magadnak, hogy körülötted van nagyobb láda!
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
_netuddki 2009.11.18 11:49:25
@Trojai: Mekkora egy fos vagy te...
Ha azt hittük, biztonsági őrből és ügyfélszolgálatosból már nincs lejjebb, nagyon tévedtünk. Balázst a győri Vidanetnél röhögték ki és alázták meg, mert méltányosságból gyorsabb ügyintézést kért, amit telefonon előzőleg korrektül meg is ígértek neki. És amikor a…..
_netuddki 2009.11.18 11:24:57
@A patikus kutyája: 2009.11.17. 12:23:05
És nem jutott eszébe megcsikizni ilyenkor?