Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunter Thompson

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap jön az új Doom, ami persze leginkább a régiek miatt érdekes. A Doom (és a Doom II) a játéktörténelem egy fontos mérföldköve, megállója, hovatovább világítótornya, fárosza. Szinte mindent megírtak már erről a játékról, magyarul is megjelent a Masters of Doom című könyv, itt a blogban is volt…..
Hatéves hagyomány folytatódik, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014). Sajnos a Google Analytics pár éve bevezette, hogy egy csomó keresőszót nem ad ki, és emiatt soha nem volt olyan keresőszóínség, mint most. A blog 2015-ös…..
Különféle filmtörténetek íróit is megihlette a Commodore 64 és 128 gépek népszerűsége. Egy oldal összegyűjtötte, melyekben szerepel a C64, az új C64C változat vagy akár a C128. Több, szinte ismeretlen film és sorozat közt ismertek is vannak. Az Airwolf központjában C64-el…..
Hunter Thompson 2015.03.01 22:18:52
@László Böszörményi (GCS):

Ennyire telt huszonx év emlékeiből :) Valamikor elkezdtem újranézni, de valahogy miután inkább "hú de öreg vagyok" meg "régen minden jobb vót" élményt adott, inkább abbahagytam.
Legalábbis azok, amiknek lehet már tudni az időpontját, mert biztosan lesz még ezeken kívül is (pl. elég valószínű, hogy kicsiny blogunk idén is hepajkodik valamit az Insert Coinnal karöltve). Linkek alatt a hivatalos honlapok, lehet bevésni a naptárba. Kommentekbe jöhetnek…..
Tehernapló C64 game trailer 2015.01.27 00:24:04
Egy régi és egy új játék beharangozója indult útjára a minap a YouTube-on.Az egyik a híres és kiváló Populous C64 változatának bemutatója. Sajnos a műfajteremtő játék konverziója végül nem készült el, de érdemes megpillantani, hogy 1989-ben is egész ügyesek voltak már a…..
Ahhoz, hogy valaki önként összezárassa magát tök ismeretlen alakokkal, akik elől legfeljebb egy picsányi udvarra vagy szaunába menekülhessen el, és bevállalja azt, hogy a kamerák és rajtuk keresztül a nézők minden lépését nyomon kövessék, kell egyfajta perverzió, de olyan…..
Hunter Thompson 2014.11.14 23:06:55
Hunter Thompson 2014.11.15 00:11:01
@mellébreszéd:

Akkor viszont kevesellem.
Overdóz csipeszekkel kisminkelve.     ..
Hunter Thompson 2014.01.17 16:56:49
@PanDaNaci:

No, de a régebbi alkotásai között találsz VV5 celebeset is, ha tetszik :)
A beépített ügynök Simon halál nagy nyugalommal bazmegolt élő adásban. Az RTL szerkesztői ráküldhették volna a TEK-et gyógyegér Simonra, de valszeg akkor is csak fejhangon sipákolva kurvaanyázott volna, azzal is bebiztosítva plusz pár óra NMHH-s adásszüneti cenzort. Ő is…..
Hunter Thompson 2014.01.13 19:10:56
@St. Pácsó Ármándó:

"Nagy és kisdolgokkor rajtuk kell, hogy legyen."

Szegény megboldogult Frank Drebin hadnagy jut eszembe.
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
Törvényszakértői módszerekkel rekonstruálták a félelmetes Robespierre arckoponyáját.   A francia forradalom egyik hírhedt vezetőjének, Maximilien de Robespierre-nek a halotti maszkját Madame Tussaud (akkor még Anna Maria Grosholtz) készítette el a férfi kivégzése…..
HC olvasóimtól előre is elnézést kérek, de szükségét láttam egy újságíró-kompatibilis poszt összedobásának, mielőtt a legújabb Snowden-folyást szétkenik a magyar sajtóban.  Mint kiderült, az NSA már egy ideje rácuppant minimum a Google és a Yahoo! adatközpontjait…..
Hamarosan megeszi a rozsda azt a több, mint 40 darab 1. világháborús tengeralattjáró-roncsot, amit nemrég találtak Anglia partjainál.   A Mark Dunkley, az English Heritage munkatársa vezette kutatócsoport az egyik legnagyobb valaha felfedezett tengeri temetőt és lelőhelyet…..
Hunter Thompson 2013.07.26 22:39:32
@lutria:

" Ha csak 15 méteres mélységben vannak és lassú haláluk volt akkor miért nem tudtak kimenekülni?"

Nézd meg egy mai tengeralattjáró belsejét. Aztán képzeld el ugyanezt szűkebben (az első daraboknál a legénység kényelme volt az utolsó szempont) koromsötétben (a betörő víz az elektromos rendszert rögtön kiütötte) pánikoló emberekkel, emelkedő vízzel, süllyedés közben pörögve-forogva. Ráadásul a külső víz nyomása miatt a fedelet csak akkor lehet kinyitni, ha már teljesen elárasztotta a víz a tengeralattjárót.Egyszóval halálos csapda :(
Ajánlott könyv (bár II. Vh.); P.H. Freyer; Halál a tengereken

A második kérdésre pedig az lehet a válasz, hogy a háború káoszában cifrább dolgok is előfordultak...
Fogynak a luvnyák Dzson mellől, már csak nyolcan reménykedhetnek abban, hogy meg lesznek buzukizva, vagy ha nagyon szar napjuk van, akkor majd Pákó kapja el őket egy körre. Az előző adásból távozó(k?) nevét akkor sem tudnám felidézni, ha agyonvernek egy "Orbán Viktor áldást oszt…..
Tegnap este néztük meg, azóta nem sikerült kiheverni a sokkot, de igyekszem  ..
Hunter Thompson 2012.10.24 17:19:51
IDDQD Pac-Man, ahova csak nézel 2012.08.31 19:41:58
Viszlát, nyár, helló, blog. Visszatértünk, tovább dübörög a retro-wtf-vicceskontent szentháromságra épülő IDDQD, lesz nyereményjáték, régi adósságok törlesztése, meg a szokásos rovatok. És persze szokatlan megoldások a játékvilágból, például Takahasi Keita műve, az…..
Már régóta szerettünk volna írni az idehaza is egyre népszerűbb kettlebellről - azonban, mivel mi nem vagyunk aktív bellesek, így kerestünk valakit, aki ért is a témához. Tényleg olyan hatásos és egyedi ez az eszköz, ahogyan azt néhány használója állítja? Mik a kettlebell…..
Érdekes nyilatkozatot adott minap a God of War és a Twisted Metal játékok atyja, David Jaffe a Gamesindustry Internationalnek: nagy visszaesést jósolt a Wi U-nak, meg úgy általában a következő konzolgenerációnak, ami szerinte az utolsó lesz. A neves fejlesztőt a Nintendo hamarosan…..
Hunter Thompson 2012.06.18 23:44:55
@vargatom:

Ahogy nézem is-is náluk, vehetsz x napra vagy örökre. Ettől függetlenül a felhős/streames megoldások alapkoncepciója az, hogy ne szoftvert vegyél drágán, hanem szolgáltatást x időre.

A "PlayPack Bundle" nem tűnik rossznak náluk, 10$ egy hónapra 200 játék. Vannak köztük egész jók, Stalkertől a Fearig.
Hunter Thompson 2012.06.19 00:24:55
@vargatom:

Ebben egyetértünk, az adataim köszönöm jól elvannak nálam. Inkább mint valami indiai 'szakembernél' kitudjahol. De egy játéknál azt mondom, ez lényegtelen. Nem hinném amúgy, hogy kisebbségbe lennénk, én úgy látom eléggé megosztja a szakmát ez a téma.
Egyértelmű célunk a végigjátszások publikálásával, hogy segítsünk vásárláskor a döntéseitekben. Különösen nagy segítség lehet ez, ha (extrém-)drága készletekről van szó. A tavalyi év Technic zászlóshajóját, a 8043 Motorized Excavatort (születésének…..
Hunter Thompson 2011.09.26 20:11:49
@Stefidzsi:

Szvsz egy teljes elemcserét megér, nekem nagyon annak tűnik, ha akksi, ha nem.

Az aktuátorok ('munkahenger' utánzat) ugyan gyári hibások az első szériában ennél a modellnél, de ha mostanában vetted, akkor biztosan nem esel bele ebbe.
Sebastian Bergne legó-üvegház tervéről beszámoltunk már itt a blogon, és most íme, elkészült a mű. Nem is akármilyen módon számolunk be róla nektek Mnarkónak köszönhetően, aki ugyan nem vett részt az építésben, mégis elképzelte, milyen lenne, és küldött egy…..
Az eheti összeállítás nagyon Magnum-ízűre sikeredett (nem az édességről van szó, amiért előre is elnézést kérek). Talán ez a késő nyárias idő hozta ki belőlem.Még nem szereztem be egyet sem a 2011-es Creator-készletek közül, pedig van jó pár jelölt, többek között a…..
Aki először észreveszi a hibát a képen, kap egy rudit! Vajon mi történhetett ezzel a szerencsétlen elemmel? Valaki a gépsoron be volt rúgva? Vagy a gép itta le magát? Kozitól kaptuk a képet: Kedves Kockagyár! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok:Találkoztatok-e már (egyáltalán…..
Tegnap talán nem mindahányan láttátok a blog facebook oldalán az alábbi kis szösszenetet:Nem véletlenül posztolom a dolgot itt is. Egyrészt persze, hogy mindenkivel megosszam mik történnek körülöttem, másrészt hogy ismét felhívjam a figyelmet arra, hogy van FB-oldalunk (:D),…..