Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoLa_0 (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ma kaptam egy nagyon jó leírást KoLától arra, hogy hogy lehet netes, mpeg streamos  rádiót hallgatni 5800-án. Íme :Szia Már múltkor váltottunk levelet és akkor kérdeztem tőled, hogy tudsz –e valamilyen szoftvert 5800-asra, mert nekem egyik rádiós szoftvert sem…..
A Mac OS X stabilan és gyorsan működik, ezt főleg csak  azok tagadják, akik még sosem próbálták a rendszert, vagy akik szerelmesek a Linuxba. Nekem például lassan két éve fut a Tigerem különösebb karbantartás nélkül (persze a Leoparddal sincs gond a másik gépen), és csak…..
Különösebb kommentár nélkül linkelem a legfrissebb Apple-reklámokat, amik abban térnek el az eddig megszokottaktól, hogy kizárólag a Microsoft ellen, és nem az Apple mellett szólalnak fel. Az elsőben a Windows Vista fejlesztésének hiányára utalnak, míg a másodikban a Microsoft…..
KoLa_0 (törölt) 2008.10.23 09:31:40
Nemtudom, de nekem egész apple dologtól olyan érzésem van, hogy mindenkit beszéljünk már rá apple cuccokra mivel minden termékük király és más nem is lehet az. Nekem az tapasztalatom (mondom úgy hogy tudom mi az a számítógép számítógépet de lényegében gépet winampra,böngészésre, projektor meghajtásra,hangszerkesztésre,folyamatírányítás tervezésére és programozására használom épp ezért elfogultsággal sem lehet vádolni dologban) hogy azoknak az ismerőseimnek van határozott véleményük számítástechnika és az applenek csúcsszuperságáról (illetve ők vesznek egyéb apple cuccokat) akiknek fingja sincs miaz a számítógép lényegében és mire való miaz a processzor, memória, dvd-író,mp3,monitor, hova kell dugni az hálózati adaptert és egyátalán mi is az?!,meghogy windows az tuti szar mert aztmondták és leisfagy amúgymeg angolul ablakot jelent DE iwiw-et meg freemailt ismerik!!!! stbstb, szóval erre nemtudok mit mondani. Nekem viszont határozott véleményem: akinek tetszik az apple vegyen, de arra számítson hogy 1,5, 2szer annyiba kerül minden termékük, de cserébe extrát nemkapsz max saját lelki elégedettséget hogy sikerült megvenni (akinek ez elég:)), nincs magyarosrszágon normális szervízük, mert ők csak aztudják mindenkinek mondani hogy alaplapcsere,alaplapcsere,alaplapcsere. Mert ez a kedvenc jelmondatuk:) (ajánlom olvasásra tékozló homár apple szervizes élményeit), és lényegében semmi támogatottság. Ezekután érdemes elgondolkodni hogy megéri -e legalábbis itt közép (kelet ) európában ezc az egész???Amerikai feeling kell -e nekünk?!:D
Appleblog Kezemben az iPhone 3G 2008.07.28 06:55:00
Megfogtam, megnyomkodtam, kipróbáltam. Handrás vett egy 3G-s iPhone-t, amit rögtön kölcsön is adott mindenkinek, szóval a következő hetekben gondolom részletesen olvashattok róla a különböző blogokon és híroldalakon. Nem is mennék bele a részletekbe, mert gondolom tisztában…..
KoLa_0 (törölt) 2008.08.06 12:47:38
Így megkésve de én is reagálnék cikkre, mivel végigolvastam összes kommentet és ahogy látom, mindenki írta saját véleményét, de senki nemreagált írásra csak saját álláspontját hangoztatta. Én viszont cikkre szeretnék reagálni. En nemtartozok mac userek táborában, mivel se a munkámhoz, se szabadidőmhőz nincs szükség apple termékekre. Persze ez megjegyzés nemazt jelenti, hogy ha szükség lenne sem használnám mivel nemvagyok apple ellenes ember. Cikkel kapcsolatban annyi, hogy itt blogon aki vagy akik írják cikkeket, nagyon elfogult emberek. Sajnos ez cikk is azt tükrözi: pl nekem munkám miatt fontos mobilitás és internet is. Elég nagy terjedelmű adatokat töltök le és nekem fontos sebesség. Szerző szerint jó 3g chip 1,2 megabitet tud ami szerinte elég netezésre és amugysem fontos neki mert szerinte másra nem is lehet használni netet, csak böngészére és filmletöltésre. De ez mai fejlettségi szinten nehogy már jólegyen! Eddig egy motorola v6 telefont használtam modemként, az érdekes módon nem 1,2 megabittel ment. átlag 180-250 kilobyte/s kb 60-70 % os térerőnél ami több mint 1,2 megabit,de több alkalommal 300 felett is teljesített huzamos ideig. (ez függ hálozattól és leterheltségtől (gsm rendszer hagyatéka) de bárhogy számolom, nem valami nagy sebesség, amit szerző tapasztalt. Illetve már nagyon sok közép-(felső) kategóriás mobilba megtalálható 7,2 vevő is ami 4-5 megabitet tud. Nem értem elfogultság okát. Ráadásul hanghívásnak nemtudom miköze 3ghez, és minőséghez (elvileg az software és gsm kodek dolga). Elvileg sima hanghívás továbbra is gsm rendszerbe történik. Szóval cikk nekem nemmond semmit, max egy apple fanatikus írás, olyan dolgokról aminek semmi köze sincs objektivításhoz. Tudom ez csak egy blog bárki bármit írhat de hamár valaki tesztel valamit és ír róla nem úgykezdje, hogy hát már mindenki ismeri készüléket, (valószínű nem mivel még 'nincs hivatalos forgalomban nálunk').
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..