Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VAttA

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most őszintén, tegye fel a kezét aki a tavalyi és tavalyelőtti tapasztalatok alapján számított még bárminemű új bejegyzés elkészülésére! Naugye hogy senki? Önmagában az is erősen kérdéses persze, hogy olvassa-e rajtam kívül bárki ezeket a bejegyzéseket, de ez persze nem…..
December 5. vasárnap Ezt a napot elég röviden össze tudom foglalni: parttalan viták a feladatsorról,  elromlott pendrive-ok, egyetemi szintű kérdések, biológia nélküli biosz feladatsor… egy szó mint száz, utolsónak, hajnali háromkor adtuk le a végleges verzióját az…..
VAttA 2011.01.01 23:00:58
Utánanéztem a neten (bárki megtetheti!) a jollof rice-nak. Ez tulajdonképpen egy finom chilis, paradicsomos rizs (lenne). Az összes recept szerint annyiféle finomságot kell(ene) tartalmaznia, hogy mind a tíz ujjunkat megkellett volna nyalnunk. A baj valószínűleg – a mindennapos, unalomig ismételt étel mivoltán kívül – az volt, hogy a paradicsom nem volt túl friss – AttA ennek köszönhetően érezte „jollofosnak” az összes paradicsomos ételt, pl. az összes „olaszos” paszta öntetét –, másrészt pedig a friss finom husik helyett valóban az előző étkezésnél megmaradt csontokról lefarigcsált, kiszáradt húsfecnik sem tettek jót a jollof rizs ízének.
Az alien embrióról nemsokára lesz egy kis klippem, csak nem tudom, hogy ide lehet-e illeszteni valahogy. A felvételt AttÁ-val készítettük, és a végén majdnem bebörtönöztek, de legalábbis egy idős úr a szálloda vendégei közül rosszallóan megkérdezte, hogy vajon van-e engedélyünk a szálloda vezetőségétől, hogy ilyen felvételeket készítsünk. Erről egy régi emlék jutott eszembe a „régi jó komcsi” időszakból, amikor a repülőtereken vagy a repülőgépeken tilos volt a fényképezés. És amikor először jutottam ki Amszterdamba, a repülőtéren ámultam-bámultam, néztem a sok gyönyörű, kék, óriási KLM-gépet. Odaléptem a személyzet egy tagjához, és félve megkérdeztem, hogy vajon csinálhatnék-e egy fotót az egyik gépről. A hölgy felvonta a szemöldökét, majd kissé értetlenül annyit válaszolt: „hát persze, miért ne, ez egy szabad ország”…
December 7. Kedd A verseny utolsó fordulójának, a gyakorlati forduló feladatsorának fordítása és megbeszélése volt az e napi program. Mivel eleddig nem sokat írtam magáról a versenyről, így most röviden összefoglalnám, hogy mégis mi fán terem az IJSO. Az IJSO az International…..
December 8. Szerda A diákok számára ez volt a verseny utolsó napja, számunkra pedig egy újabb pihenéssel töltendő nap. Ennek megfelelően mára is terveztek nekünk valami programot a délelőttre, amelyre busszal indultunk reggeli után, mint minden hasonló alkalommal. Mai úticélunk…..