Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szigetfórum

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Don Sziszifuszban buzog az útépítési láz már egy ideje. 2014 egyik kampányfogása volt, hogy az aktuális pártembernél elintézhette a kedveslakosság, hogy zsigamarcellezzék le a kívánt útszakaszt. Viktor nem állt meg itt, ebben a ciklusban gyorsutakat ígért mindenfelé. A sajtó…..
szigetfórum 2015.10.19 18:49:15
@Rodeo36: "ÜLJ BE EGY MÁSIK AUTÓBA "
Csak idéztem a választ !
Vannak tévécsatornák, ahol abból csinálnak műsort, hogy a pasas fejéből hogy operálnak ki egy villanykörtét, meg hasonlók. Volt olyan is, amikor válogatott kreténeket mutattak be, akik mindenféle szirszart vettek meg hitelkártyával meg kölcsönökből, kábé guccsi táskát…..
Martonyi János, egykori külügyminiszter a baltás gyilkos kiadása után nem tudta leplezni a felháborodását, mivel az ő tudta nélkül boltolták le az azeriekkel valakik Safarov kiadatását. Amikor megkérdezték tőle, miért nem mond le, azt válaszolta, hogy nem akkor kell lemondani,…..
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
szigetfórum 2015.04.24 23:11:19
A fideszes többségű törvényhozás szerint mindössze 100 (!) azaz EGYSZÁZ méteres távolságon belüli terület az, amit egy nukleáris létesítmény telephelyének vizsgálatára és értékelésére, valamint telepítésére vonatkozó hatósági eljárásban vizsgálni kell: vagyis a…..
Csodás napokat élünk. Jó, itt nem a Quaestor károsultakra gondolok elsősorban, hanem azokra, akik nyomon követik az Orbán kormány vesszőfutását. Megvan annak a maga sajátos bukéval rendelkező bája, mikor a hazugságokból ellentmondásvárat építő kormány hadovaügyi…..
szigetfórum 2015.04.01 17:21:49
@Secnir: A kisemberek ( az általad említettek )befogják a szájukat , mert a lé (zsé, mani stb. )nekik is kell...
A Szegedi Kattintós egyszer már közkinccsé tett olyan népi ihletésű poénokat, melyek jelezték, hogy a magyar néplélek iróniával reagál arra, ha az ország vezetői játékszernek tekintik őket. Most következő humorbombánk is azt bizonyítja, hogy a nép sokkal bölcsebb, mint azt…..
szigetfórum 2015.03.21 20:43:55
Legutóbbi írásunk óta két hónap se telt el, de a mutyigőzös azóta sem állt meg, jócskán bővült a mutyilista. A korrupciót állami szintre emelő kormányzati tevékenységnek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. Persze a korrupció és a…..
"Családonként 84 200 forinttal kerülhet többe az erőműbővítés pusztán azért, mert a kormány titkolózik." - írja az Index a paksi szuper titkosításról korrupciókutató szakértőkre hivatkozva. A hazaárulás minősített esete! - kiabálja az LMP, uniós irányelvet és…..
szigetfórum 2015.03.04 18:11:03
@kvadrillio: mielőtt összehordanád ezt a sok marhaságot, vagy jobban tanuld meg,vagy hallgass!!!
Valahogyan úgy tudom elképzelni a helyzetet, hogy Tóniról levették a szájkosarat, rácsaptak a seggére és ráeresztették az első oda tévedő riporterre.  Megint sikerült a politikai kommunikáció magasiskoláját hozni és egy hatalmasat szocizni. A birka béget, Tóni üget én meg…..
Lesz maga Goodfriend az enyém,Csak az enyém,Csak az enyém!Nincs egyebem, csak a remény,Csak a remény, a remény.Karikagyűrű ragyoghat a kezén,Kacaghat gúnyosan ma még felém!Lesz maga juszt is az enyém,Csak az enyém,Az enyém! (via) Dear Andre!    Elszorult a szívem mikor…..
Szerencsére minden napra szolgáltat a magyar politika valami "Barátok Köztös" fordulatot, amin tök jókat lehet beigli helyett csámcsogni. Kedd reggel a kormánypárt úgy gondolom, hogy elvesztette legitimtását a kormányzást illetően, amikor testületileg úgy határozott, hogy nem…..
Az, hogy egy Szijjártó külügyminiszter lehet Magyarországon, mindent elmond a helyzetről. Ellenben azt is tudjuk, hogy a valódi mindenes, Orbán Viktor vágyai és fantáziái által mozgatott magyar külpolitika (és gazdaság, és oktatáspolitika, és stb.) szinte kiköveteli a…..
A Polgári Konzervatív Párt jelöltet állít a szavazók elé a februári időközi választásokon. A veszprémi 1. sz. választókerület szavazói a következőkkel kapcsolatban lehetnek teljes biztonságban: - Olyan képviselőjük lesz, aki veszprémi vagy választókerületi lakos --…..
A miniszterelnök az elmúlt 36 órában két nagyszabású beszédet is tartott, amelyekből egy új külpolitika körvonalai rajzolódnak ki. Egyelőre homályosan, és amit látunk, az se biztos, hogy jól látjuk. Orbán Viktor szerdán a felújított Várkert Bazárban, csütörtökön pedig…..
szigetfórum 2014.11.20 19:03:19
Először adathibára gyanakodott a NASA, annyira megdöbbentő volt a műholdak által történt felismerés, hogy mindössze négy nap leforgása alatt a grönlandi jégtakaró teljes felszínét érintő, a történelem során soha nem látott ütemű olvadás következett be! Az emberiség…..
szigetfórum 2013.08.14 20:02:02
szigetfórum 2013.09.24 15:30:05
@Estevez atya: Honfoglalunk politikusok nélkül!
netesmunka 2011.01.01 20:15:03
Nekem úgy látszik beválik. " www.netmunkawebbusiness.5mp.eu..