Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbow

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Csintalan nem érti 2006.10.23 18:08:00
Na, végre megjött Csintalan is. Tulajdonképpen nekünk kéne elnézést kérni, hogy már megint a Hír Tv, és hogy már megint nem értik, hogy miért lépnek a rendőrök, meg miért lövöldöznek. Az a lényeg, hogy Csintalan valahogy belecsöppent a Hír Tv-n futó, egyébként…..
Hát igen, ha az ember világhírű szinész, de részegen zsidózik, miközben a rend őrei a kocsijából rángatják ki, és próbálnak elugrani a lehelete elől, akkor előbb-utóbb hamut kell hintenie a fejére, mondjuk az USA egyik legnézettebb reggeli műsorában. Mel…..
comment:com Csurka aranykora 2006.10.12 18:25:00
Mivel akciósan lehet kapni az Egy maréknyi dollárért és a Bukást, a hitlerest, ezért elsősorban ezeket ajánlom, mert ma jó műsorok nemigen lesznek. Igaz, lesz Fábry, de már előre félek, hogy milyen ökörségeket hoznak ki a mi Sanyinkból ezek a zaklatott idők. Fábry…..
Herbow 2006.10.13 16:22:12
Srácok nemmindegy má az nektek hogy ki melyik TV-vel szórakoztatja magát...?
Hát nincs meg má nektek egy jóadag felyberúgató élmény egy standard és tök átlagos munkanapot követően....?
Hát harmincaselejeiként eszébe jutott e már valamelyikőtöknek hogy mi a jó büdös francból fogod a rövid és hosszútávú előirányzott és jólátfontolt terveidet úgy mostanság megvalósítani...?
Hát belegondolt é már valaki abba hogy Mi vagyunk e a marhák és nem a politikusaink, hiszen ők megcsináltathatnak és bekajáltathatnak velünk generálszószokkal letruttyantot gönygyölt, szépmázzal bevont végül "valamilyenszínú" szalaggal átkötött nagy semmit....?
Mi meg flamózzuk is rendesen...?
Imádunk hörögni-meg röhögni? Merjük a szánkba..., büdös büdös... De hát te?! Hát azt mi "fiunk" csinálta?!
Közben hörgünk hogy melyikünk tányérja gűzölög ótvarabb szaggal, merthogy demokrácia van vagy mi, ígyhát mindenki jócskán kap a másik adagjából is.... No meg röhögünk mikor látjuk milyennehezen elképzelhetőek az ellen gombócnyelési kísérletei (amiket meg mi formáztunk..... még akkor is ha nekem is fuldokló rohamom van már az ő tálracicomázott avas kupacaiktól)....?

De csak nyeljük... meddig is?

De már az asztalnál ülünk???

Beszélünk?

Miről is?
Ja a comment a műsorokhoz...?
Szóval én nem tudtam megnézni egyik műsort se, mer nekem elvette a kedvem a TV-től tegnap, inkább csak a nyugi....
Na az kéne már mindenkinek...
sztem