Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geem5

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
geem5 2010.08.05 23:52:53
@OJ: Jó, hogy nem csaptad hozzá ehhez a Debrecenhez az EL előzetest, mert sértő lett volna a győri csapatra nézve, persze így utólag, de akkor is, elég szomorú, hogy alig-alig foglalkozik a magyar sportmédia(van ilyen?) a Győrben folyó(most már úgy néz ki értelmes) munkával, és most ebben Ti is ludasok vagytok. Ezen kívül mindent jól csináltok ;)
geem5 2010.08.06 00:14:17
@OJ: Persze-persze, nincs ezzel semmi baj, csak úgy gondoltam, hogy a Montpellier is ritka vendég errefelé, és egy pár soros figyelemfelkeltő előzetest megért volna, mert azért a francia bajnokság 5. helyezettje is kicsinyke része a világ legjobb futtballjának, mivel rendszeres szereplő itt a blogon a nemzeti bajnokság, amiben szerepel, és tavaly írtatok EL beharangot is.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
Vegyes érzéseink vannak a kettős rangadó kapcsán, de talán most szerencsésebb a filozofálgatást félretenni, és rövid úton tudomásul venni a realitásokat. A kicsik végigszenvedték az életben maradásért küzdő olaszok elleni meccset, a nagyok viszont elfogadható módon és…..
Ahogy azt már megszokhattuk, az első hóvirággal együtt az első trófea is gazdára talál február vége felé. Vasárnap délután rendezik a Carling Cup idei döntőjét. Pikáns összecsapásra számíthatunk, hiszen a kiírás első és utolsó győztese fog összecsapni a Wembley-ben. A…..
Elképesztő düh dolgozik bennem, és bizony vissza kell fognom magam, amikor véleményt formálok. De muszáj megkérdeznem, hogy milyen befektető az, amely mindenféle garancia, pénz nélkül kirúgatta Mészöly Gézát? Kik ezek az emberek? És hogyan jönnek ehhez? És egyáltalán miként…..
Mintha tegnap lett volna, amikor a váratlan tavaszi hóesésben minden idők egyik legszívszorítóbb futballeseményének voltam szemtanúja az Üllöi úton. A skót játékos hiába üldözi Dombi Tibcsit, aki a tizenegyes vonalra koncentrálva vágtat előtte a labdával, hogy amint az…..
geem5 2009.11.13 20:16:25
@popp: miért is kellett volna pestre vinni ezt a meccset??? teljesen jó volt Győrben, ha a dilettáns győri vezetőség megnyitja mindkét lelátót, teltház közeli nézőszám lehetett volna
Van jó magyar értelmiségi és rossz. Az jó magyar értelmiségit arról ismerni meg, hogy a magyarkodó zsírkuruc tahómagyarok nyomulásaira tüntető magyarköpködéssel válaszol. (Vagyis: a tahóságra adott inverz reakció  egy-ugyanúgy tahó, csak úri, mert áttetsző,…..
A sértettség ritkán vezet konstruktív gondolatokhoz, még akkor se, ha jogos. Nem tervezünk szennylapszemle-rovatot indítani - mivel köt a munkánkkal szembeni igényesség -, de a Daily Mail legutóbbi agyszüleményénél (A PL ötven legrosszabb csatára) le kell lassítanunk egy…..
geem5 2009.10.26 17:39:37
@nagyon halott: kozmapista már megkapta, ha jól emlékszem egy listán a minden idők leggyengébb idegenlégiósa a Pl-ben cím büszke tulajdonosa.
A spanyol csapatok látszólag a bajnoki versenyfutás felé fordultak. A Deportivo és a Valencia kiesése önmagában nem meglepetés, viszont a mód, ahogyan elintézték a La Liga két reprezentánsát, cseppet sem dicsérhető. Ítéletet csak azért nem mondunk a teljes mezőny felett, mert a…..
Kaptunk pár hete egy meghívót a Fiat Magyarországtól, hogyaszongya nem mennénk-e el megnézni a Ferrari Challenge rendezvénysorozat 2008-as évadának magyarországi futamait. Hogyne mentünk volna, sőt, hogyne mentem volna! Akkor még nem sejtettem, hogy milyen egészségügyi…..
geem5 2008.09.02 14:51:09
akkor egy kis ellenvélemény:
Szombat és vasárnap is kint voltunk a ringen paddock jeggyel. Tökéletes volt a parkolás, kisbusszal felvittek a pályához, nehogy pár métert is kelljen gyalogolni. A mi jegyünk sem tartalmazta, gondolom a fotós kollégáé sem, hogy mi hol található. Mint lelkes amatőr, józan paraszti ésszel is rá lehetne jönni, hogy mindenféle média-szervezés-stb dolog a főépületben található, ami kb 400 méterre van a bejárattól, tehát nem kellett volna az összes hosztesszt kérdésekkel zaklatni. A bejáraton pedig öles betűkkel szerepelt "gyengénlátó" fotósok számára is, hogy "MEDIA feliratos mellény a 2. emeleten átvehető" az arra illetékes személyek részére.
Azt meg nem tudom, hogy milyen unalomról beszél, aki unatkozott, maximum 5 perc megszakításokkal mindig volt autó a pályán. Aki táncoslányokra meg parodistákra kiváncsi, annak vmi más eseményt kellett volna látogatni.
Egyébként szenzációs volt, hogy paddock jeggyel be lehetett menni az összes boxba, az F-1 kocsik közé is, akár alá is lehetett feküdni az autóknak. Úgy gondolom az sem mindennapi, hogy bent lehet állni a boxban egy F-1 Ferrari beindításánál, és az ember haját leviszi a motorzaj. Sőt, ha bírja füllel, akár 3-4 autó beindítását is meg lehet várni. A gyerekeket be lehetett ültetni egyik-másik autóba, kérdem én, mi ez, ha nem élmény? Aki jegyet vásárolt mire számított? Ja igaz, körözni egyik autóval sem engedtek senkit, és még egy átkozott ingyenszendvics se volt senkinek, talán még a megkülönböztetett figyelmet és bánásmódot igénylő média képviselőinek sem. Viszont láthattak/fotózhattak/videózhattak olyan autócsodákat(mindet működés közben is!!!), amiről az átlagember csak álmodhat, vagy csak a képeken bámulhat.
Szóval nem kéne az unalmas lehúzószöveg meg a felesleges károgás.
A parlagfűről meg annyit,hogy az egész ország ettől virágzik, a hungaroring csak tű a szénakazalban, ha vki egy kicsit kilép a nagykörút árnyékából, lépten-nyomon találkozhat vele, kivétel persze a lebetonozott részeken. Igaz, teljesen ellene vagyok én is, de számomra sokkal több érdekes látnivaló van egy Ferrari rendezvényen, mint az átkozott parlagfű. Egyformák viszont nem lehetünk...
Talán a legnagyobb problémát a névválasztás jelentette. Ugye ez köcsögválogatott szokott-volt lenni, de idén nem sikerült tizenegy olyan suttyót találnunk, aki beillene a képbe. Így egy kicsit bővítettük a válogatási elvet és bevettük a lúzereket, bénákat meg a…..
Szuperválogatott, mert kell, mert illik. Nem volt könnyű, nagyon szubjektív, de vállaljuk. Sajnos van olyan poszt (itt nem az írásainkra gondolunk), amit úgy kellett megálmodnunk, így mindenképpen álomcsapatról beszélhetünk. Érzésünk szerint öt helyen támadhatatlan a keret, de…..
Tavaly is így kezdtük, most is muszáj ezzel nyitnunk: szezonválogatottat csinálni genya egy feladat. Jön majd megint, hogy ezmegméé, meg hogy ezabalfasz???, pedig hát lássuk be, ennél szubjektívebb feladat ritkán adódik az egyszeri fociblogger életében. Sokan lesznek, akik a…..
Az én küldetésem most nem csupán az, hogy mindenkit óva intsek egy ezer forintos kiadástól, egyenesen merevlemezeik 700-1400 megányi, felesleges leterhelésétől próbálok eltántorítani minden erre tévedőt. (Ezúttal nem csupán azért, mert ez jogilag illetlenség.) És hiába…..
Nou San Trafford Kösz, Fergie. 2008.04.24 00:14:00
A két veretlen csapat pusztító mételyt vetett a tegnapi támadástól legyengült immunrendszerünk megmaradt állásaira, mely csapás súlya alatt görnyedve bőven szórjuk az átkokat mindenkinek a fejére, akinek köze volt a Bl-elődöntők első meccseihez. Hogy rogyassza az ég erre a…..
  Nem titkolom, az elmúlt több mint egy hónapban szívesebben néztem hétről hétre a Rézbőrűeket, a Cowboyokat, az Óriásokat, a Sasokat vagy akár a Hazafiakat, ahogy modern gladiátorjelmezben, teljes véd- vagy ha úgy tetszik menetfelszerelésben próbálják yardról yardra…..
Nincs kérdés, a Tevez-Rooney-Ronaldo hármas jó úton van affelé, hogy a focitörténelem kötelező látnivalója legyen, ha éppen nem az már most. Szerintünk igen, még megveszekedett latinfoci-rajonkóknak is! A United trónfosztást és tollfosztást rendezett az Old Traffordon, 45 perc…..
Ismerős helyzet? Az edző ül a kocsi volánjánál, éppen interjút ad. Sokszor az est sötétjében megvilágítják az arcát, és éppen azt mondja: "Nem, nem számítottam rá..". A héten Sam Allardyce-t láthattuk a kormánynál, miután a a Newcastle…..