Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZMLT

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az atomerőmű működése egyszerű. Most öt perc alatt elmagyarázzuk, simán meg fogod érteni. Ha atomenergiáról van szó, az emberek többsége valamilyen földöntúli dologra gondol. A csillagokból származó kozmikus energiára, a modern tudomány és az ősi varázslat, az űrtechnológia és a mágia találkozására…..
SZMLT 2019.06.05 09:08:49
@freelander1: Szerencsétlen. Nem lehet atomerőművet építeni adósság nélkül. Hogy lehet valaki ennyire ostoba?
Volt egyszer egy vidéki polgárfiú a keleti végeken, akinek szülei jóvoltából nem ment rosszul a sora, azok ugyanis különböző strandokat, fürdőket üzemeltettek, míg csak tönkre nem mentek. S akkor a fiú, történetünk főszereplője beállt mások fürdőjébe úszómesternek. Fiatalabb olvasók számára: az…..
SZMLT 2018.05.21 12:19:05
@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Én sem értettem soha. Rohadt unalmas, és fárasztó. Azért fárasztó elsősorban mert unalmas. Én nem is járok.
SZMLT 2018.05.21 12:20:57
@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Szerintem nem is érzik jól magukat, csak mennek a nyájjal. Maguknak is hazudnak. Iszonyú nagy marhaság a 40 fokban tengődni és csak lenni mint a zsírban sült csirke.
Történelmünk utolsó 100 évét három diktátor határozta meg, akik együttesen 1920 és 2020 közt (megelőlegezve, hogy az elkövetkező két évben minden marad úgy, ahogyan most van) pontosan 71 évig kormányozták Magyarországot. Az első Horthy Miklós volt: 1920 és 1944 közt (24 éven át), a második Kádár…..
SZMLT 2018.05.01 00:38:11
@MyNick0: Pontosan.
SZMLT 2018.05.01 00:39:47
@Insurgent: 3% alatt a hiány te szerencsétlen, sületlen kövér hatökör. Nincs szétlopva az ország. Ezt csak ti mantrázzátok miközben minen valós tény ellentmond ennek.
Orbán Viktor március 15-ei, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt kilátásba helyező mondata után a miniszterelnök kedvenc lovagkeresztes tintafröcskölője, Bayer Zsolt is megmondta a tutit, és szépen beleszállt az ország nemfideszes részébe, a demokrácia mellett kiálló többségi…..
       Soros György a háttérhatalom. Háttér György a soroshatalom. Hatalom György a sorosháttér. Én is tudok ilyet.      Orbán Viktor miniszterelnök a tulajdonképpen szokásosnak mondható értelmezhetetlen hülyeségeken kívül azt is elmondta a családi rádióban, hogy Magyarország lesz…..
SZMLT 2016.05.22 11:35:59
@ob.szerver:
Hat ocsem, ritka egy szamar vagy, az mar biztos. Minden mondatod netto hazugsag. Elolvasva a kommenteket jol latszik a ballib skizofrenia, a feldolgozhatatlan kognitiv disszonancia, ami abbol fakad, hogy Orbanek rendbe raktak az orszag makropalyajat es raadasul meg fel is minositettek az orszagot. Ezzel a ballib hazugsagcunami leleplezodott. Vegetek van mint a botnak, csak rohogok ahogy ti vergodtok itt mint diszno a jegen, es jol szorakozom hogy milyen szellemi rakoncentralassal probalkoztok diszkreditalni Orbanek sikereit. Nem megy mi? Erolkodjel csak, a tenyek azok tenyek, de csak hergeld magad, kivetelesen szorakoztato szamar vagy :)
Orbán Viktor agresszív külügyi pincsije keményen beleakaszkodott Bill Clinton bokájába. (Jelentéktelen - pipa; beltenyészet félresiklott eredménye - szellemi és nem fizikai értelemben, ezzel már pipa; nagy a hangja - pipa.) Biztos nagyon fáj ez a harapás Clintonnak, csak nehogy egyszer - ha…..
SZMLT 2016.05.19 21:15:54
@Tomiko:
Ne törődj vele pubi, hogy éppen most fog felminősíteni a Fitch. Ne is foglalkozzál vele, bagatell ügy! Persze a régi szép időkben, amikor még Feri forgatta a kormányt, akkor a 11%-os hiány is frankó volt, mi ? AZ nem volt probléma, ááááá... De ezzel sem kell törődnöd, hiszen libsi vagy, azoknak meg a valóság, mint olyan, nem létezik. Csak az a fikció amit ti találtok ki magatoknak. Well, fuck off Mr. Clinton !
SZMLT 2016.05.19 21:28:28
@A megvalósult amerikai ólom..:
Én is... Valamit biztos fognak köhögni. Majd Olgához bemegy a Vértes A. a GKI elnöke és megmagyarázza, hogy ez valójában nem az aminek látszik, mert a Fitch nem vette észre, hogy a jó makroszámok csak "egyedi hatások által táplált szalmalángok"... Ezt szajkózza évek óta, meg, hogy a költségvetés tarthatatlan, stb...
„De Hadházy úgy érzi, ő ezt is megteheti. De lilálhat lincselésről, meg „nem békés átmenetről”. Tényleg, Hadházy? Nem lesz békés átmenet? Hanem milyen lesz? Meséld már el, csupa fül vagyok! Mesélj, először arról, egyáltalán miből gondolod, hogy lesz bármilyen átmenet? A kimutathatatlan pártod…..
SZMLT 2016.05.02 21:53:43
@Afrika steht an der Elbe:
Igen, lehet, hogy erről van szó... Ők szakmányban loptak ezerrel, az meg már tényleg normális ember számára elviselhetetlen amikor ferike hazugságról moralizál... Olyankor okádnom kell... Pont ő ????
SZMLT 2016.05.02 22:04:43
@Willkommenskultur:
"Amíg van nyugati erő-centrum és a periféria kizsigerelése az, amiben a nyugati elitnek (a gyarmatosítás óta) a legnagyobb gyakorlata van, addig (komcsi, ballib, globalista) az internacionalista erők mindig is veszélyt jelentenek minden országra. "
-
Pontosan. MOnak nem Orbán a baja, de még nem is Feri, hanem az, hogy nincsen nagy mérlegfőösszegű cége legalább 200. VAn egy pár, OTP, MOL, Richter stb, de ezek nagyon kevesek ahhoz, hogy MO felemelkedjen, Nagy, hazai tulajdonú cégekre lenne szükség, semmilyen kormány semmilyen cselekvési programja sem lesz képes arra, hogy ezen cégek nélkül felvirágoztassa MO-t. Soha nem leszünk Ausztria - épp perifériás státuszunk miatt. Mi egy gyapotmező vagyunk, a nyugati cégek pedig idejárnak aratni. Ez egy morális ítélet is egyébként a magát humanistának tételező nyugat tekinettében. Dehogy humanisták - inkább aljasul pragmatikusak. Persze ezt az egyszeri magyar proli nem érti, nem látja, nem tudja.
SZMLT 2016.05.02 22:05:48
@SZMLT:
Bocs, már megint soka az elírás.. Elnézést, ez a kurva american mac...
És külön Semjén Zsolt... Megszűnik a vasárnapi boltzár. Orbán vereséget szenvedett. Ha úgy tetszik, csatát vesztett. A háborús veresége még odébb van. Csak a rend kedvéért rögzítjük: az első népszavazási kezdeményezést a vasárnapi boltzár ellen a Demokratikus Koalíció indította el. Az MSZP ez…..
SZMLT 2016.04.12 07:52:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Orbán hónapokig hagyta őket nyűglődni a népszavazással, majd amikor már elkerülhetetlen volt, egy elegáns lépéssel kihúzta alóluk a szőnyeget. Zseniális."
--
Pontosan így van.
A baloldalnak nevezett dilettáns agyhalottak mindig arról voltak híresek, hogy minden történés jelentőségét elrugaszkodott módon értékeltek. Orbán vesztett ??? Ezek tényleg be vannak oltva valóság ellen. A baloldal vesztett de kurva nagyot! Másrészt azt sem veszik észre a nyomorultak, hogy baloldaliként nem csekély ellentmondás az, hogy amellett kardoskodnak, hogy a bolti eladó húzza az igát vasárnap is. Idióták!
SZMLT 2016.04.12 07:52:32
@Trompf:
"Szeritnem az lett volna igazságos, ha azok szavaznak, akik vasárnap munkára vannak kényszerítve."
-
Bizony...
NemGogol Orbán és Piacsek bácsi 2016.04.08 17:53:25
Magyarország és Justitia istennő „A miniszterelnök azt mondta: vörösborral koccintott annak örömére, hogy Magyarország visszafizette a 2008-ban felvett IMF-EU hitel utolsó, másfél milliárd eurós részletét.” (Orbán: vizsgálni kell az offshore-botrány magyar szálait) Nem elegáns dolog ha valaki…..
SZMLT 2016.04.09 20:48:31
@Toadwart66:
Csak ezek az idióta blogok véleményformáló erővel bírnak és emiatt van pl az, hogy ma MOon mindenki azt hiszi, hogy a MANYUP államosítása lenyúlás volt. Közben fingjuk nincs arról, hogy a MANYUP léte milyen elképesztő kihívást - magyarán: kezelhetetlen kihívást - jelentett az államháztartás szempontjából. A tények elsikkadnak, marad a tudatlan proletár hőbörgése. Ez egy folyamat aminek balanszírozásában érzek némi felelősséget.
SZMLT 2016.04.09 20:56:15
@panelburzsuj:
Az. Neked van igazad.
SZMLT 2016.04.10 14:27:24
Vannak olyan események, amelyekkel az ember azért sem foglalkozik, mert úgy érzi, hogy az azokban való legkisebb részvételtől maga is beszennyeződik. Ilyen történés -a most ismételten napvilágra került- Kiss László szövetségi kapitány 1961-ben megesett -csoportosan elkövetett- nemi erőszak ügye,…..
SZMLT 2016.04.08 12:28:44
@Hajdú Peter:
Szerintem is. Nekem is feltűnt, hogy liberálisok hogy összeálltak Kiss ellen. Ám amikor Horn Gyulának kellett szobrot emelni akkor nem voltak ilyen erkölcscsőszök... De a libsik mindig ilyenek voltak, a kettős mérce a vérükben van.
SZMLT 2016.04.08 13:44:13
@Kényszerbagoly: "Nem ez a betanított szöveg:((?"
-

Nem, arra nektek van szükségetek. Horn ölt! Egyébként ha nem is ölt volna, akkor is elképesztően mocsodék dolog egy olyan rendszerben miniszterelnököt csinálni belőle ami ellen Horn évtizedekig harcolt a rossz oldalon. Tudom, a libsi morál az nyakatekert és elsősorban hazug, nem is szükséges válaszolnod. Horn minelnöksége gyalázat volt, de a debil libsik még ezt a végtelenül egyszerű és remekül megokolható összefüggést sem értik.
Juhász Pétert karaktergyilkolják, a Nézőpont szerint Pukliék a szír bevándorlókat támogatják, a Rogán Antal elleni bizonyítékok adathordozója megsemmisült, a városligeti fákat viszont kivágják, ha törik, ha szakad. Kezd nagyon eldurvulni a küzdelem a kormány és ellenzéke között, ami azt vetíti…..
A CSOK 2016-al kapcsolatban több százan kerestetek már meg. A beszélgetések során folyamatosan visszatérő elem a megfelelő bank kiválasztása. Úgy látom, hogy elterjedt az emberekben az általános tévhit az Államilag kamattámogatott 10+10-es hitelkonstrukcióval kapcsolatban, hogy minden banknál…..
SZMLT 2016.01.15 22:16:20
@kewch@Mérnork:
Pontosan. Minden ötlet fáj nekik amihez hülyék és ostobák voltak maguk kitalálni. Szánalmasak. Az egész Index ezekkel a bérszerencsétlenekkel szánalmas.
A baloldali kormányok soha nem álltak aktorokból - cselekvő emberekből. Kizárólag dumáltak és persze anteszemitizmussal, rasszizmussal foglalkoztak. A libsi szavazók meg nem vették észre hogy meg voltak vezetve.
Így szedték szét Csehországban a kommentelők Kovács Ákos nemi rasszizmusát! Jótanács a Fidesznek: ha a rasszizmus mentén sikerült is a térség nacionalistáit valamennyire összekovácsolni, a “V4 egység” könnyen szétrepedt a genderhiszti nyomán, amelyet a fundamentalista…..
SZMLT 2016.01.04 15:40:59
@pamut:
Forgasd csak ki szavait te szerencsétlen. MIndenesetre ez a középkori ember 4 gyermeket nemzett ugyanattól a nőtől és érdekes módon a nő nagyszerűen érzi magát mellette és nem váltak el. A te nyomorod bizonyítéka, hogy a libsi agyhalottak meg életük folyamán 4-szer is válnak mert annyira de annyira szabadok és önmegvalósítók, hogy ha valaki egy ezrelékkel is eltér az ideáljuktól akkor már passzolják is.
Hit valahogy mindig ezek a középkorba révedő emberek tartanak ki egy pár mellett életük végéig nem az önmegvalósítással játszadozó majmok.
SZMLT 2016.01.04 15:42:25
@pamut:
Hát igen ahogy fentebb írtam Ákos és közötted amúgy is olyan intellektuálsi szakadék van - Ákos javára - hogy valószínűleg figyelembe se érdemes téged venni. Én most megtettem, remélem tetszik.
A minap megtudtam, hogy családomban nem is én vagyok a „családfő”. Telefonos felmérésben vettem részt, ahol a demográfiai adatoknál a hölgy fahangon nekem szegezte a kérdést: a háztartásban egyébként ön a családfő? Nem tudtam hirtelen válaszolni, nem beszéltük meg a…..
SZMLT 2015.12.21 21:47:40
"Krisztusként keresztre feszítve néz reánk kétezer évnyi emberi civilizáció. De nem az utolsó húsz-harminc év törpéi feszítették meg.

Akik megfeszítették, még óriások voltak. Bűnben óriások legalább – a jakobinusok. A mostani törpék nem lettek volna képesek erre. Ők csak arra képesek, hogy a megfeszített emberi civilizációt körbetáncolják, gúnyolják, leköpjék, és falkába verődve ugyanezt tegyék mindazokkal, akik a megfeszítettel vannak.

- Nem mondhattok ki többé szavakat! – lihegi a falka. – Nem mondhatjátok, hogy nő, szülés, princípium! Azt sem, hogy unoka, nekünk, vagy férfi, férfiasság, azt, hogy buzi, pláne nem! Az erő nem férfierény többé! És nincsen többé férfi sem és nő sem, ezek nem maradhatnak önálló fogalmak! Az ember nem az, aminek születik, hanem ami lenni akar! A régi fogalmak nem érvényesek többé, majd mi adunk nektek újakat! Itt a gender, az jó lesz! Új vitákat nyitunk, a szabadság nevében! Pisiljenek a férfiak is ülve! És legyenek semleges nemű öltözők azoknak, akik még nem tudták eldönteni, fiúk-e, vagy lányok! A külső nemi jellegek semmit sem jelentenek már! Felcserélhetők, átvarrhatók, átültethetők! A nőies férfi és a férfias nő ideje érkezett el, sőt! A nőből lett férfié és a férfiből lett nőé! Akinek nem tetszik, üldözzük!

Új világ van! Új szépség, új ideál, új művészet, új szerep, új társadalom, új hitek, új nemek, új parancsok – új szabadság van! Vagy elpusztítunk!

A nyilvánosság vesztőhelyein pusztítunk el, és kijárjuk, hogy egzisztenciá­lisan is ellehetetlenülj! Majd rászólunk a szponzoraidra, hogy ne szponzoráljanak többé, és egy idő után már szólnunk sem kell, mert mindenki tudni fogja magától, mit szabad és mit nem!
Így.

S csak állunk, megkínzott, kivégzésünkre váró Gyugyuként, és még kissé riadtan kérdezgetjük, legbelül: – Hát akkor „dúlt hiteknek kicsoda állít, káromkodásból katedrálist?”

De jó hírem van! Lassan ébredezünk már. Érezzük, egyre többen, hogy azt a katedrálist nekünk kell felállítanunk. És ránk vár a másik feladat is: nekünk kell átvinnünk a szerelmet, fogunkban tartva, a másik partra.

A másik parton ugyanis tücsökhegedű vár. És muszáj lesz elvinni magunkkal kétezer év emberi civilizációját is.

De hogy elvihessük, le kell vennünk a keresztről. Az utolsó húsz-harminc év törpéi ezt mindenképpen meg akarják akadályozni. Mégpedig úgy, hogy belecsimpaszkodnak a megfeszítettbe, mintha hozzá tartoznának, mintha közük lenne hozzá. És amikor mi menteni akarjuk, azt visítják, hogy őket akarjuk kizárni, kihagyni az egészből.

Nem tudjuk sajnos megúszni, illetve nem is akarjuk annak kimondását, hogy igen, ezeket ki akarjuk hagyni az egészből. Igen, csak mi akarunk visszamenni a túlsó partra. Ahol tücsökzene vár. És az ősök, és nagymamám süti a tócsnit. És ott vannak princípiumok, és Európa is ott van, s még inkább ott a hazánk. Ott a férfi férfi, a nő pedig nő, mert mi ennyire földhözragadtak és provinciálisok vagyunk, bizony.

Az utolsó húsz-harminc év törpéit pedig itthagyjuk, és rájuk hagyományozzuk a Brian életét, leginkább azt a részt, amikor egypár kretén zsidó megbeszéli az egyenjogúságot:

„- Azt hiszem elidegeníthetetlen joga minden férfinak…
- És nőnek!
-…a férfiatlanság…
- Vagy a nőietlenség.
- Úgy van!
- Miért jössz állandóan a nőkkel, Stan?
- Az akarok lenni.
- Mi?
- Nő. Mostantól mindannyian hívjatok Lorettának! Egy férfinak joga van ehhez. Gyerekeket akarok…
- Gyerekeket akarsz?
- Minden férfinak joga van gyerekeket szülni, ha akar.
- De te nem szülhetsz gyereket!
- Ne nyomj el engem!
- Nem nyomlak el, de neked nincs méhed! Hogy fogod kihordani a magzatot? Belerakod egy szatyorba?
(Stan zokogni kezd.)
- Nekem van egy ötletem! Gondolom, abban mindannyian egyetértünk, hogy nem lehet gyereke, mivel nincs méhe, amiről senki nem tehet, még a rómaiak sem. De ettől még joga lehet hozzá, hogy gyereket szüljön!
- Remek ötlet! Harcolni fogunk, hogy ismerjék el a szüléshez való jogotokat!
- Miért harcolnánk, hogy legyen joga szülni, ha egyszer nem szülhet?
- Ez egy szimbólum. Az elnyomás elleni küzdelmünk szimbóluma!”

Igen. Pontosan ez a ti világotok. És mi pontosan ezt szeretnénk elhagyni. Mert sokáig azt hittük, nekünk kell Gyugyu életét választanunk, mert muszáj vértanúságot vállalnunk.

Nem muszáj. Egyszerűen le kell vegyük a megfeszített kétezer éves civilizációt a keresztről, és benneteket el kell hagyni. A muszájvértanúság helyett muszáj-Herkulesnek kell lennünk. Mert nekünk kell rettentenünk a keselyűt. Hogy a dédunokáink is láthassák még az emberi arcokat, a tieitek helyett."
Nagy frász ez a Lajos. Úgy mondott valami-semmit a Mandinernek, hogy abból az orbánhitűeken kívül mindenkinek világos: Viktor fején avasodni kezd a vaj. „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd…..
SZMLT 2015.03.10 08:45:50
@dr. jenőke (jenőke):
"Gyurcsány mitől libertariánus? És ha az, akkor ez mit jelent?"

Azt például, hogy olyan megveszekedett dogmák foglya, hogy a piac mindent magától beállít és automatikusan jóléti államot hoz létre meg hasonlók. Az, hogy az állam szerepe egészen minimális, az, hogy nyugatnak mindig igaza van és a kelet ill. Oroszország maga az ördög meg efféle baromságok. Az, hogy az életünket egyetlen meghatározó történelmi tény árnyékában, annak naponta áldozva kell leélnünk és hogy az amerikai atombombák pusztítása vagy az amerikai iraki pusztítás koholt bizonyítékokra hivatkozva az nagyszerű dolog. Soroljam még ???
SZMLT 2015.03.10 08:49:21
@SZMLT:
Vagy hogy a II WW-ban a szövetségesek szétbombázták Drezdát katonailag teljesen indokolatlanul és amivel tömeggyilkosságot követtel el mert nagyjából senki nem volt Drezdában csak az ártatlan civil lakosság az nagyszerű, justifikálható tett volt. Ugyanez más német városokra is vonatkozik.
Kötöttségek nélkül Havi 136 Ft 2015.03.03 09:16:36
Most, hogy a rezsicsökkentés mindent vivő mantráját nagy valószínűséggel nyugdíjba küldik, hisz itt van már az új csodafegyver, a "keményen dolgozó emberek", búcsúzzunk el tőle egy szolid visszaemlékezéssel, és nézzük meg, hogy mennyire olcsó is volt egy szavazat egy évvel…..
SZMLT 2015.03.03 19:46:38
@a nagy hohoohooo:
A gázárak alakulása 1994-tõl 2006-ig:
--- A Horn-kormány {1994-1998} alatt: 215 %, ÁFA-val: 220 %
--- Az 1. Orbán-kormány {1998-2002} alatt: 15-25 %, ÁFA változatlan
--- A Medgyessy- és a Gyurcsány-kormány {2002-2006} alatt: 79-92 %, ÁFA-val: 85-98%
--- A 2. Gyurcsány-kormány {2006-?} elsõ {!} évében: 26-30 %, ÁFA-val: 31-36%
Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap nevű sajtótermék munkavállalója nem „fekete öves sperma” meg „retek proli mikroblogger”. Kifinomult úriemberként kikéri magának a média olyan álhíreit, melyekben csak „cseszegetik a kormányt, a Fideszt, és persze mindenekelőtt Orbánt”,…..
Marie Curie pár héttel második Nobel-díja átvétele előtt nem örülhetett felhőtlenül: magánélete miatt támadások kereszttüzébe került, annyira, hogy házát is el kellett hagynia egy időre gyerekeivel. Albert Einstein ekkor írta neki együttérző levelét, arra biztatva, hogy ne foglalkozzon utálóival.…..
Bayer Zsolt hasogató fejfájással ébredt. Már az elkobzott konyak sem a régi. Bekapcsolta a rádiót és meghallgatta a híreket az amerikai imperializmus kegyetlenkedéseiről. Fasiszták ezek az imperialisták, gondolta. Ezek nevezik neofaisztának Orbánt, akik vízbefojtátos módszerrel…..
Lakner Zoltán találata. Na nem mintha nem lett volna egyértelmű a hazugság mindenki számára enélkül is, de jó így látni, ennyire egyértelműen megcáfolva, minden orbánista orra alá dörgölhető formában: // BejegyzésKötöttségek nélkül által ..
SZMLT 2014.12.10 21:00:43
@SZMLT:
Mellesleg ez a mission impossible Orbánnak sikerült. Ennek vannak nyilvánvaló és átmeneti negatív hatásai MERT MÁSKÉPPEN EZT NEM LEHET MEGCSINÁLNI CSAK ERRŐL NEM BESZÉLNEK NEKTEK MERT HÜLYÉK VAGYTOK AHHOZ HOGY MEGÉRTSÉTEK.
SZMLT 2014.12.10 21:11:47
@Blogger Géza:
A családi adókedvezménytől zavarba jönnek. Nem egyezik az "Orbán a diabolosz" világképükkel. Mellesleg ők attól nem érzik jól magukat ha a családok vannak támogatva. Ők azt szeretnék ha minden homár párocska kapna fészekrakási támogatást és minimálbér összegű havi kifizetést élethosszig. NA ekkor ujjonganának és Orbán szobrot emelnének. Vagy ha esetleg a Nemzeti Színhéz helyén a világ legnagyobb zsinagógáját építenék fel. Na azt erősen díjaznák.
SZMLT 2014.12.10 21:14:09
@BiG74:
"normál világgazdasági folyamatok"

Ha ha ha... Contradictio in adjecto...
Nincsen olyan, hogy "normál világgazdasági folyamatok". Érdekszférák vannak és azok törésvonalai. Lásd mostani olajár. Azért zuhan mert valakik azt akarják, nem a "normál világgazdasági folyamatok" miatt vazze... Libsi=NaivTudatlanPárja
ProgBlog A bukás 2014.12.09 16:26:04
„Nous ne sommes rien, soyons tout!” („Semmik vagyunk, s minden leszünk!”) Eugène Pottier: Internacionálé - 1871   „I went down, down, down…”1 Nem véletlenül vettem kölcsön a Hitler utolsó napjait bemutató híres német film, a Der Untergang címét: a Fidesz végéről…..
SZMLT 2014.12.10 08:51:28
@hosaka: Ez remek, építő jellegű, a témához szorosan kapcsolódó éles észre valló meglátás volt. Gratulálok haver...
SZMLT 2014.12.10 09:00:54
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Ne haragudj, de megint melléfogtál. Éppenhogy csökkent a hiány ember... 5. éve van 3 % alatt, Gyurcsány idejében ugyanez az adat 10% volt. az a baj, hogy nem értetek az egészhez és úgy politizáltok. Nem lett ellopva 3000 milliárd, mert akkor 15% lenne a hiány kb.
SZMLT 2014.12.10 09:01:55
@hosaka: De én nem vagyok beszarva. Küsz jól vagyok, jól is keresek az átlaghoz képest, szóval nem vagyok beszarva.
Rákay Philip idén is megrendezi a Magyarország, szeretlek-napot a köztévén, ami tavaly egymilliárd forintba fájt, és senki nem látta, mert ki az isten akarna egy napon át pántlikás, turulmadaras, csujogatós magyarkodást nézni, ugye. A tavalyi hétvége (idén már csak egynapos lesz…..
Reviczky Gábor - akinek a Wikipedia-oldalán mindig jót derülök, mert az ismertebb szerepeinek felsorolása a Família Kft.-vel kezdődik - összesen 33 évig volt a Vígszínháznál, tavaly viszont átment a Nemzeti Színházhoz Vidnyánszky Attilához, erről is kérdezték tegnap este a…..