Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sm!le

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Sokan gondolom nem értik miről van szó, de akik megnézik Irvin3Kinneas videóját, megtudják, hogy itt bizony kedvenc sárga buszunkról beszélek. Valahogy sikerült neki, hogy nem jött be a filmjelenet és közelről megcsodálhatta a csodajárgányt. Sőt, még a busz belsejébe is…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
Múltkor írtam egy cikket az "Afrika sötét titkai" nevű játék orbitális kézikönyvéről. Aki még mindig nem értené, miről van szó, nézze meg előbb a videótSzóval megírtam, hogy a kézikönyv igen jelentős része, igen zavaros kamu feljegyzésekből áll. De jó pár…..
Sm!le 2007.09.11 20:21:16
Sm!le 2007.09.11 20:22:05
Sm!le 2007.09.11 20:22:37
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..
Sm!le 2007.08.31 00:16:38
Sm!le 2007.08.31 14:11:16
Deejayhoma egy kifejezetten színvonalas videót rakott be mint videó-válasz a youtube-on, és mindenben egyetértek, van különbség a két játék között.Köszönöm szépen munkáját, és hogy beletett a végére ;) De nem kell félni, tényleg nem kergetek meg senkit ;)..
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..