Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gigiblogol

47 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
még mindig nem tudom felfogni. hogy szeret. és én is szeretem. és jó vele lenni. és ha nem látom, nagyon hiányzik. Pedig naponta cset, és amikor lehet, találkozunk. És jó, hogy itthon se kell titkolóznom. Múlt héten vele töltöttem a péntek délutánt, az éjszakát, a…..
Úton egymásfelé ballagás 2011.04.30 09:03:00
Ma bemutatott a fiainak. Még most is remeg a lábam és hevesen dobog a szívem. ..
Úton egymásfelé mert szeretem... 2011.03.09 22:32:00
annyi dolgom lenne még, helyette itt pötyögök a sötétben.  M-mel beszélgettünk egy jót a cseten. közben magammal küszködtem. hogy nem érdemlem meg a boldogságot. mert állandóan csinálok valami hülyeséget. utálom magam. és rettegek, hogy elveszítem. belehalnék.mától…..
Úton egymásfelé k/durvakedd... 2011.03.09 22:21:00
találkoztam K.-val. nem kellett volna. elmentünk egy bárba ahonnan gyakorlatilag ki lettünk dobva. mert kértünk egy-egy pohár forralt bort és suttyomban teletöltöttük a bögrénket "hazai" konyakkal. enyhén szólva bebasztunk. azt hiszem, ebbe a bárba sem megyek többé…..
szerda este van, és már megint a hétfőt várom :) ez a mostani nagyon klassz volt, imádok vele lenni.  szeretek a klubban mellette ülni, szeretem, hogy lopva simogatjuk egymás kezét. figyelek  arra, hogy mi történik körülöttem, közben képes vagyok magamban vele beszélgetni.…..
Úton egymásfelé soká lesz... 2011.03.05 22:39:00
olyan soká lesz még hétfő...  ..
Úton egymásfelé szeretnék... 2011.03.05 02:01:00
rettenetesen hiányzik. szeretnék vele/mellette aludni. szeretnék az ölébe bújni. szeretném átölelni...
Úton egymásfelé alig merem... 2011.03.05 01:04:00
0:50: már szombat van... és én visszatérek egy kicsit a hétfőre. Ott hagytam abba, hogy M. azt mondta, óvszerről ő gondoskodik. Kuncogtam.Még most sem hiszem el, hogy megtörtént. Pedig nem álmodom. Elvitt. Hozzájuk. Senki nem volt otthon. Kávé. Beszélgetés. Zavar. Részemről se…..
Úton egymásfelé röviden... 2011.03.02 22:28:00
- szia, jó volt ma Veled- szeretem ha velem vagy  ..
"szigorúan" tartjuk a kereteket, a hétfő a miénk. a fotóklub érdekes, képek, filmek, fotosop oktatás,  ilyesmi. de a legjobb az egészben hogy közben cirógatjuk, simogatjuk egymás kezét, hogy időnként összedugjuk a fejünket, hogy egymás mellett ülünk... már…..
Úton egymásfelé dobog a szív... 2011.02.20 22:01:00
nem tudok írni...annyira tele vagyok érzéssel, szeretettel, szerelemmel...és én, aki mindig határozott vagyok meg nagyszájú meg talpraesett, egyszerűen alig bírok megszólalni a jelenlétében...érzem hogy kíván, tudom, hogy kívánom, és szeretnék neki valami nagyon szépet mondani,…..
Ma délután találkoztam K-val. Csak rám nézett, és rögtön tudta mi az ábra. Teljesen kiakadt, de elrángattam az Árpádba, kértem, hogy beszélgessünk.  Mindent elmondtam neki, őszintén. Az érzéseimről. Hogy megváltoztak. Hogy úgy érzem, mást szeretek. És megköszöntem az…..
Úton egymásfelé eldöntöttem 2011.02.13 22:15:00
egész nap csak lézengek, folyton M. jár a fejemben és gondolkodom és most tőle függetlenül nagy döntéseket hoztam az életemmel kapcsolatban akár egy az utunk, akár szétválunk, rendbe teszem magam körül a dolgokat1. veszek egy üveg konyakot és leülök a párommal beszélgetni…..
élvezni akarom ezt a szerelmetélvezni akarom minden ízét minden pillanatátel akarok veszni benne ..
hétfőig meghalok tízszer százszor ezerszer  fogunk mi szeretkezni valaha? azt mondtad igen de nem kapkodvahanem úgy amikor csak mi számítunk egymásnak  ..
Egyszerűen nézek bele a semmibe, és őt látom, őt hallom.  Erőszakkal próbálok az előadásra koncentrálni, de a lábam minduntalan elhagyja a földet. Már fizikai tüneteim vannak, érzem, a szívem nem bírja a nagy boldogságot, szét fog repedni.  A szó szoros értelmében…..
Úton egymásfelé keretekbe zárva 2011.02.08 00:35:00
Egyszerűen fogalmam sincs, hogy fogjak hozzá az íráshoz. Kavarognak bennem az érzések ezerrel :) Még most is remeg a lábam, hevesen dobog a szívem, és szeretném, ha megállna az idő.  Igen, ma is találkoztunk, a hétfő a mi időnk. Keretek közé zárt boldogságos -…..
Úton egymásfelé létezik...? 2011.02.06 22:03:00
 Ma egész nap elkerültük egymást, és ez nagyon nyomasztott. Aztán nevetve csak annyit írtam neki, hogy kénytelen leszek időpontot kérni tőle, hogy végre egyszerre legyünk a cseten. :)Végre :)Létezik olyan, hogy ugyanazt érzem, amit harminc évvel ezelőttt? Létezik, hogy megint…..
Általában sokáig ébren  vagyok. Szeretek csetelni, a neten bóklászni, blogokat olvasni, új hírek után kutatgatni, legyen az tudomány, történelem, természet, fotózás, technika, bármi. De mostanában miatta alszom el nehezen. Nagyon sokat beszélgetünk, hetente legalább egyszer…..
Úton egymásfelé ha... 2011.02.04 22:55:00
Az előző poszt címe - az Ő mondata volt. Éppen arról beszélgettünk, hogy a viccelődéssel mi mindent lehet takargatni. Azt mondta, neki a viccelődés segít leplezni a beszariságát. - és mi lenne, ha nem lepleznéd? - kérdeztem. - egyszer megtudnád, ha nem hajtanád le a fejed -…..
Gyerekszoba Baba nyakláncok 2011.02.03 16:01:00
A fiatal olasz művésznő Cecilia Viganò, alias Cevì végtelenül sokoldalú: fest, rajzol, illusztrál, fotózik. De ami igazán lázba hozhatja a kedves internetező gyerekeket, és ezen blog Olvasóit, azok a színes kis amorf babái.A Pupikat 2004 óta gyártja a legkülönfélébb formában,…..
gigiblogol 2011.02.04 15:04:55
         Lope de Vega: A SZERELEM KÜLÖNFÉLE HATÁSAI  Elájulni s mindent merni, dühöngve, mint nyers, szelíd, forró és holtrasápadt, merész, halott és új életre támadt, csaló, hűséges, bátor, gyáva, gyönge,…..
Úton egymásfelé részegség 2 2011.02.01 22:11:00
Már nem játék, nem flört,  nem évődés. Nem a múlt utórezgése. Nem  kölyökkori álmok. Felnőtt érzések, felnőtt vágyak. Véresen valós, izgalmas, félelmetes. Nemcsak én akarom, hanem ő is. Tudjuk anélkül, hogy kimondtuk volna. Már csak egy hajszál (és a hideg)…..
Úton egymásfelé részegség 2011.02.01 00:50:00
Négykor eljött értem a munkahelyemre. Az ölébe kapott, és berakott az autóba. Olyan jó volt hozzábújni, olyan jó volt a nyakát átölelni, olyan jó volt a karjaiban lenni! Együtt mentünk O. - ba, egy fotósklubba.  Kellemesen csalódtunk, azt hittük csupa ifjonc lesz, de nem,…..
Még csak egy nap telt el tegnap óta? Nem hiszem el. Annyi érzelem viharzott ma át rajtam, másnak egy életre elég lenne. Már korán reggel összeakadtunk a cseten, főztünk és beszélgettünk. Élvezetes volt :) És az ő segítségével isteni diós - olajos - borsos - paprikás -…..