Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bud Hill

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ezt a szerkezetet megláttam, csak néztem, mint Overdose a szántásban. Ha a gányolás témakörben az ajtógomb-"tuningolós" posztot szerettétek, akkor ezt imádni fogjátok. Már a miliő is csodálatos, ahol ez a "nem tudom mi" készült. Nevezzük gokartnak, bár a klasszikus…..
Adót csalnak, mutyiznak, egy kis Ciprus, egy kis Svájc, fiktív cégek, áfacsalás, számlagyár, leszámlázzák, túlszámlázzák, jattolnak, nokiásdobozoznak, visszaosztanak. Évi minimum 1000 milliárd hiány.Viszont a "kisembereket" a legkisebb hiba után egyből zaklatják,…..
Bud Hill 2013.02.01 10:30:54
@Jani haverja: Már minden létező blogon, az összes bejegyzéshez leírtad, hogy elmentél az országból Albániába, mert a gyurcsány így, meg a zorbán úgy. Az igazság az, hogy LESZAROM, hogy elmentél, meg azt is miért. Felőlem az uzsorás cigányok elől is menekülhetsz, csak fejezd be, mert unalmas. Ha meg megbántad állj tovább, lehetőleg É.-Koreába, hogy még csak net közelébe se kerülj.
23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát. 23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják.  23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog. 23: 12 Weisz Viktor a…..
Bud Hill 2013.01.25 20:09:30
Ezen blog megírására a családunkkal  megtörtént események vettek rá, minél több emberrel szeretném megismertetni ezt a veszélyt, ami nyugdíjas szüleinket és nagyszüleinket veszélyezteti. Cégnevet és családunk nevét nem említem, hátha a cég vezetői úgy gondolják hogy…..
Bud Hill 2013.01.10 08:26:18
@ostoros moszat: "...önismeret szükséges, ami a magyar emberben nincs meg általában..."
Persze te nem vagy magyar ember, vagy te lennél az üdítő kivétel,ugye, okoska. Azt mondták már neked, hogy magyarozni ősi román szokás.
Az Apollo 11 holdlátta legénysége nem csak a holdraszálláskor volt képes csapatmunkára: az asztronautákat meghurcoló Bart Sibrel holdraszállást tagadó konteóst egymástól függetlenül intézték el, és vitték le a földre: Armstrong verbálisan küldte padlóra, Aldrin viszont szó…..
Bud Hill 2012.04.07 23:36:42
@HgGina: jobbos lesz az
A T-Mobile az NMHH-nak ugyan megígérte, hogy az új előfizetőknél nem lesz automatikusan bekapcsolva a szipolynet, de különleges alkalmakkor azért csak megjutalmazzák vele kiemelt ügyfeleiket: Azért írok nektek, mert a T-mobile-tól az alábbi sms-t kaptam mikulásra. A tárgya a -…..
Bud Hill 2011.12.08 10:52:32
@zoci: a megoldás wifi
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
Bud Hill 2011.12.08 06:32:10
@brazileiro: Na ez rossz tipp volt.
A szépreményű Jobbiknak, a legnagyobb ellenzéki párt szerepében tetszelgő hazai szélsőjobbnak sikerült teljes hat és fél százalékos eredményt elérnie a Budapest II. kerületi időközi választáson. Ezzel a produkcióval gyakorlatilag minden várakozást alulmúlt a párt, messze…..
Bud Hill 2011.11.14 22:14:37
@zum trucc: "...Nem vagy jobbikos, de ugyanolyan borzalmasan előítéletes vagy..."
Kedves barátom, ez nem előítélet, hanem tapasztalat.
 Uj Péter ezúttal egy régi Smithben ugrott be. Egy haverja vette, illetve rendelte, de elfelejtett rá polárszűrős üveget rendelni. Horgászáshoz így nem az igazi, ráadásul az eredeti rendelő nem egyszerű, talpas pontyhorgász, hanem műlegyes.   Márpedig…..
Bud Hill 2011.02.18 11:09:41
@Medencefűtés: az előadás csak a kisebbik része a dolognak, magát a zeneszámot meg kell tanulni, na ott van inkább "haszna" a karmesternek. Hiába a kotta, az csak olyan mint egy forgatókönyv a filmrendezőnek. Nagyon nem mindegy ki rendez filmet egy-egy forgatókönyvből, illetve milyen felfogásban adnak elő egy zenekari művet. Ez művészet, itt pillanatnyi érzelmek is eldönthetik, mikor int be a vonósoknak vagy a szólistának. Ahogy zenészek között is van jobb, rosszabb, úgy karmesterek között is van "felfogásbeli" különbség.
Michael Knight Bukott csúcs 2011.02.17 15:30:00
Még egy nyamvadt informális EU-csúcs sem jut a magyar elnökségnek, a hivatalos indoklás szerint "logisztikai okokból". Hát persze, már megint azok a fránya nemzetközi körülmények...Az unió keleti partnerségi csúcstalálkozóját nem májusban tartják Gödöllőn, hanem az…..
Bud Hill 2011.02.18 09:21:41
@Közöd????: "igazi hülye kiálhatatlan nép lettünk..." igaz, ezért van antiszemitizmus.
Subba Jobbulást Bálint Gazda! 2011.02.16 19:50:08
Elütötték az ország egyik legkorrektebb arcát, jobbulást kivánunk!..
Bud Hill 2011.02.17 09:01:59
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Bud Hill 2011.01.31 09:06:00
@volánrulz: ezek a birkák 36062-en voltak, gondolom Budapesten sem mindenki szavazott Demszkire 20 éven keresztül, mégsem mondanám, hogy birkák a pestiek. Lehet vagdalkozni, de ne sérts már meg egy csomó debrecenit, légy szíves. Arról nem beszélve, hogy nem nekem építik az én pénzemből a metrót, Hagyó sem csak a pestiek és nem csak az mszp-szavazók pénzét lopta, mégse birkázlak le téged.
@hagyma: Helyesen: Aranybika
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..