Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homa

11 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mindenki tudja, hogy annak ellenére, hogy egyre több gyártó van a piacon és egyre nagyobb darabszámot sikerül produkálni, még mindig horror áron kínálják a gyári velomobilokat, illetve utólagos burkolatokat. Természetesen tudom, hogy mennyi munka áll emögött és hogy simán…..
Már másodszor látogattam el a Pannonrider főhadiszállására, az eddig elkészült mindkét modellt kipróbáltam és született egy jópár fénykép is (aminek egy részét én csináltam). A fotók felkerültek a Flickr-ös mappámba, ahol igen sokan rátaláltak, köztük a ligfiets.net, a…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Nagyszerű videó! Azonban elnézve bámulatos konzolgyűjteményét, igen meglepő, hogy nem birtokolja az én első konzolomat, ami szintén Pong konzolnak nevezhető. :D Ha minden igaz még működőképes, csak nem találom hozzá az adaptert. De elemmel is használható elvileg ;)  ..
homa 2010.03.07 00:00:37
   Mivel az előző cikk egy kicsit populásrisra sikeredett, cserébe túl általános, mutatok egy példát egyből.   Ki látott már Windows(R, TM, stb., érvényes a kicsi és puha cégre is) képernyőkímélőt? Valószínűleg sokan. És mi értelme volt? Semmi. Tegye…..
Amit még nem említettem. Tudom, hogy Visor is bemutatta már előttem a játékot. És? ..
Bocs, nem bírom tovább!!!! Én egy végtelenül türelmes és megértő ember vagyok, imádok mindent, ami közlekedés, a BKV-t rövidtávra, a MÁV-ot országon belül, a MALÉV-ot és Ferihegyet külföldi utazásra használom, a bringával sportolok, autózni meg másokkal szoktam, ha van rá…..
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
Mit mondtam a War Train videóban? Ha valaki végig tudja vinni az első pályát, annak állva fogok tapsolni. *Feláll, tapsol, orrával pötyög* gggrratzullálokk Ez először sikerült "rozsomak096" nevű kommentelőnek, tegnap meg a már lassan törzsvideós -=RockerLaLee=-…..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Dreaming Lego Lőjünk politikusra 2008.03.17 21:10:00
Projekt: Tank Méretek: ?/?/? Súly: ? Idő: kb. 1 hetet dolgoztam rajta Mérgesedik a politikai helyzet az országban. Ideje…..
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Miután kaptam 8(!) darab Tudod mikor küldözkedjél anyázós emailokat freddyD baszad meg magad azt hiszed híres vagy te segg juk.Nyald ki a rothat hányás ízű szarodat te pisa fejű kruvA zsidó ejakulátum dögölj bele te rohat fas a wc-ébe és nyomd fel a fejedet!!!!!!!!!!!!! youtube…..
homa 2009.03.16 23:29:51
Ugye egy velomobil általában háromkerekű. Vagy kettő és akkor streamliner. De négy is lehet? Miért ne? A Greenspeed egyik versenyre tervezett négykerekűje után egy nagyobb kitérőt teszünk a már-már, illetve már autók kategóriájába. Úgyhogy kivételesen három helyett legyen ki…..
Bizony, egy szerénységből magát nem megnevezni kívánó segítőnek hála csinosítottunk a blogon.Ebből így elsőre nem látni semmit, de ajánlom, hogy nézzétek meg az "Eddigi videóim", illetve az "Új videó állása" linket :)..
 Tipikus esete annak, amikor rengeteg apró szarsággal elrontják a játékot...Soundtrack: Bomfunk MC's - B-Boys & & Fly Girls ; Percy Sledge - When a Man loves a Woman..
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.11.27 11:08:00
Most végre van időm, hogy a videóval foglalkozzak, úgyhogy a napokban érdemes a százalékokat lesni.Pár valós bejátszás már fel is van véve. Remélem majd átjön, hogy miért olyan epikusan rossz a játék. Törjön ki az anarchia, ha valaki erre azt mondja, hogy jó!Szerkesztve:…..