Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hlypcs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botkának október végéig le kell mondania - mondta ezt az ember, aki utoljára a mérhetetlen táborral rendelkező Liberális Párt szakértője volt, csak aztán nyilván nem látott komoly karrierívet a szomorkásarcú colos mellett, úgyhogy lelépett. Szóval a hitelesség, mértéktartás és megbízhatóság…..
Baloldali vagyok, mindig is az voltam. Talán ezért nem szavaztam eddig soha az MSZP-re. De Botka László programhirdetése után elkezdtem komolyan meginogni. Oké, nem egy Corbyn vagy Sanders, de az igazságos Magyarország víziója, és az a bátorság, hogy kimondta: a gazdagoknak többet kell fizetniük,…..
Kihirdették a felvételi ponthatárokat, és a médiában máris megkezdődött szerencsétlen szülők szívatása az egekbe szökő albérletárakkal. Nyilatkozó szakértők, ingatlanosok 10-20%-os bérletidíj-emelésekről óbégattak vásári kikiáltó módjára sürgetve a boldogságban úszó szülőket a minél előbbi albi…..
hlypcs 2017.08.07 17:34:53
@Andy73: Ha figyelted először a bérleti díjak mentek fel és utána követték az ingatlanok. A bérleti díj sokkal rugalmasabb ugyanis a kereslet változására. Aki mondjuk kiadni vett egy lakást nem fogja kitartani az árat, ha majd 150 ért nem tudja kiadja 100 ért egy év múlva meg meglátja mi van. Ellenben az ingatlantulajdonos, aki el akar adni az akár 10 évig sem látja be, hogy kurv@ra nem ér annyit. Hirdeti és hagyja üresen is, akár minthogy engedne. A másik fontos dolog hogy közgazdaságilag az ingatlan ára abból származtatik, hogy mennyiért lehet kiadni egy reálhozam annuitásszámítás. Ha 0 a kereslet bérlésre az ingatlan, mint olyan is kb 0-t ér vagy max a téglát.
hlypcs 2017.08.10 14:24:59
@Almandin: Mi nem feltétlenül?
hlypcs 2017.08.10 14:29:41
@varisztor: Faszikám te az iskolában maradtál le. Ez írónia. Amikorhogy a mai szar lyukacskákra azt mondom "panel" akkor arra utalok, hogy életminőségben és életérzésben kb annyit tud vagy annyit sem a legtöbb mint a panelek. Mivel mindent kipréselnek a beépíthetőségből ezért általában a nettó nm-ben nem eladható terek (lépcsőház, lift stb.) élhetetlenül szűkek és az egész tartossága egy nagy 0. Ezek a lakások 30 év múlva nagyjából annyit érnek mint a bennük lévő tartószerkezet.