Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kollahrit

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
Miért lehet 2010-ben elektromos halászgépet vásárolni az interneten vagy bárhol? A halászati törvény szerint e módszerrel való halászat tilos. Ez az eszköz nem válogat, minden halat felhoz, ha rosszul van beállítva eltöri azok gerincét.  Elektromos halászgép működési…..
Az előző bejegyzésben amellett érveltem, hogy nagy valószínűséggel „a sokak által várt megújulás helyett a magyar politika elmúlt egy évtizedének logikája, tematikája és szembenállása határozza meg az eljövendő éveket is”. A Fidesz-MSZP világot, abban a…..
A köztársasági elnöki honlapra feltették az éjszakai beszédet. Az anyag utolsó előtti sora a következő: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" A nyelvhelyesség mellett kiálló, de azt sikertelenül gyakorló elnökünk ismét bakizott a helyesírásban…..
Varga László MSZP-s képviselő sommásan összefoglalta a tegnapi Fideszes parlamenti akciókról sokunk véleményét. „Menjetek a picsába” - mondta ezt azután, hogy a kormányzó dicső többség egyik pillanatról a másikra önkényesen lezárta a sztrájkjogról szóló vitát.…..
„Szép szöveget, erkölcsi témát! Ezeréves múlthoz hű magatartást! Mert pornós, kábítós hip-hop nekünk nem kell, neveljünk etikus, hazafias rappel!” Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy Belgáék talán egyik legnagyobb sikert aratott POLGÁRpukkasztó rap…..
  Hétfőtől eltűnnek Tölgyessy Péter elemzései a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli adásából, írja a Hírszerző. Az adó új vezetése azután döntött Tölgyessy műsorának megszüntetéséről, hogy ő nem fogadta el, hogy a továbbiakban (a Hírszerző által…..
  Évet értékel szerkesztőségünk. Nem egy közösen megfogalmazott cikkben tesszük ezt (eltérő nézeteink, felfogásunk miatt ez nehezen is menne), hanem együttes posztokban, amelyekben minden évértékelésre kapható szerzőtársunk elmondja a maga véleményét a 2010-es évről,…..
    Mandineres évértékelőnk harmadik, befejező része (az első itt, a második itt olvasható).  Passato Prossimo   Fontolva haladó forradalmárokat! 2010 a változás éve volt. A szocialisták 1990 óta a legnagyobb vereségüket szenvedték az áprilisi…..
Narancsba borult az ország, beindult az úthenger, csak kapkodtuk a fejünket... Az MTV és az MR segített a Jobbiknak kampányhajrázni,Semjén is zéróra vizsgázott, érdektelenségbe fulladt a választás, Havas Szófia hummorral fűszerezte levelét, Szili kilépett az MSZP-ből, átszakadt…..
Mandiner blog A KDNP vajon mi? 2010.12.27 11:11:00
A Csehszlovák Kommunista Párt helyzetéről szólva Leonyid Brezsnyev úgy fogalmazott: a nagypolitika mélyszerkezete, a béketábor karakterrajza, politikai természete csak e két lehetőséget kínálja számukra: szövetség vagy felmorzsolódás. „Önök is tudják, hogy a…..
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
  2009 decemberében ígérte meg Hu Csin-tao, a Kínai Népköztársaság elnöke, a Kínai Kommunista Párt főtitkára, hogy a kínai központi kormány két pandát ajándékoz Makaónak. Az ajándék apropóját a Makaói Különleges Közigazgatási Terület fennállásának 10.…..
Vastagbőr 2011! 2011.01.01 00:01:00
2011 !!! Boldog új évet kívánok mindenkinek! Nyomjuk tovább, ahogy (és ameddig) csak bírjuk ... 2010-ben ketten Laspalmassal (megy egy fél eric) 625 posztot írtunk, részt vettünk két választásban, meg egy olyan fülkeforradalom izében is, volt 1 314 299 egyedi látogatónk, akik 4…..
Nicole Richie-t felmentették. A hírességet még 2006-ban kapcsolta le a rendőrség, mert a forgalommal ellentétes oldalon haladt a kocsijával. Richie akkor elismerte, hogy füvezett és Vicodint is használt, mielőtt a volán mögé ült. A bíróság 4 napi börtönbüntetésre ítélte, de…..
Mennyit változott a világ a 10 év alatt? A következő infografika néhány érdekes aspektusból hasonlítja össze a 2000. és a 2010. évet. Nagyításért kattints a képre! Via..
Régi közhely és kedves népszokás, hogy nálunk, ha lehull az első ötcentis hó, megáll az élet, megszűnik a közlekedés, kihirdetik a szükségállapotot és az ellenzékre hivatkoznak. Odaát mindez kissé másképpen van: Japán, Honsu szigete A fenti kép - azonkívül, hogy…..
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
Amit sajnos én is elkövettem: rossz helyen vagyok. Épp a Föld túloldalán, Sydney-ben kellene szilveszterezni. Nyilván gyönyörű a szilveszter New Yorkban is: És Londonban is: Vagy épp Edinburgh-ban: Esetleg Párizsban:   De azért szerintem ehhez egyik sem mérhető:  …..
Magyarország 20 éve a harmadik köztársaság demokratikus mámorában él. Ebből az következik, hogy előtte kétszer már volt köztársaság, melyek nagyon rövid életűek voltak. De ebből is következik valami: mindegyiket egy diktatórikus gondolkodásmód semmisítette meg. Kép…..
Szerveződik az ellenállás a médiadiktatúra ellen. Olyan események zajlanak le, melyekre még három Annamariska sem tud mit lépni. Például mi van ha egy műsorvezető hallgat… ok felfüggesztik… de mi van ha egy riportalany bemegy a stúdióba és nem szólal meg??Hát az…..
Kósa Lajos mellszobra díszíti az új bankót. Elkészült az új pénzjegy, amit méltán díszítenek debreceni motívumok. Egyrészt azért, mert még az idei országgyűlési választások kampányában elhangzott több alkalommal fideszes politikusi ajkakról, hogy aki szeretné a…..
Piroslap 2011 az MSZP éve lesz? 2010.12.30 06:26:00
2010 talán finoman szólva sem az MSZP éve volt. Ha tetszik mondhatom minden választást elvesztettek, amit csak el lehetett veszíteni. Persze azért a Fidesz úthenger nem minden településen tudott keresztülgázolni. Szeged, Ajka, Dorog, Kazincbarcika, Tiszaújváros, Sajószentpéter,…..
Volt egy hatnapos sztrájk januárban. Olyan kiadós. Ha jól emlékszem, nem sikerült megállapodni az elégséges szolgáltatásról. Úgyhogy lett belőle imitt-amott, néha-néha. Amikor meg mégis, akkor pankráció a feljutásért. A végén a BKV is érezte, hogy ez nem volt szolgáltatás,…..