Regisztráció Blogot indítok
Adatok
büdösmackó2

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
globalicum Gasztroidentítós rovat 2011.05.27 06:46:00
Avagy az Igazság nyomábanHarcra fel, kommentet hegyezz, régi és fájó vitát kell eldöntenünk:mi avagy mik az igazi, eredeti és esetleg ősi magyar ételek?Nem egyszerű kérdés és kicsit fájdalmas is. A pörkölt meg a lecsó első körben kiesik, azok sokhelyütt vannak. A kumisz is, az…..
 "Fázott a nő, egy karcsú gyertya égettméhében, leült, túl közel a lánghoz,hallgattam, kiszedtem a tölteléketés vettem inkább krumplit a tojáshoz,koccintottunk, mézédes volt a pezsgő,kilenc értő száj tárgyalta a kertet,legyenek fák, de fű is elegendő,egy hely…..
büdösmackó2 2011.05.25 22:43:24
Itt van a hárem példája, amelyet Fanni már nem ismerhetett ugyan közvetlenül és személyesen, de – a patriarchális arab családjoggal együtt – valahogy mégis jelen volt a lelkében, az idegeiben. A hárem – mint ezt számtalanszor korrigálta mások okulására –…..
 Európának már több díjazott nőipornó-rendezője is van. Elkötelezettek és professzionálisak.  Filmes iskolát végeztek, kreatívak és lelkesek.  A mutatók szerint az interneten is fokozatosan nő azoknak az  oldalaknak a látogatottsága, ahol női pornót lehet…..
büdösmackó2 2011.05.16 14:56:21
@"the dragon":

te, pocok, ezek itt dzsender sztádisok!

azok általában ilyen zsroshajú hosszúpulcsis, gázálarctáskás csajeszok. egymás között keményre hergelik e mellbimbóikat, annyira utálják a férfiakat, utána pedig kirúzsozzák a szájukat a pilvax vécéjében és alig várják, hogy valami agresszív férfi beléjük kössön!
büdösmackó2 2011.05.16 14:58:01
@"the dragon":

látszik, nem eléggé vertem el a szádat a jómúltkor. nah, majd legközelebb emberkedj, mikor a piszoár kilóg a végbeledből!
büdösmackó2 2011.05.16 16:27:45
@Monsanto:

tájékoztatlak, hogy egy bit. az a fekete fehér.

ha kicsit hátrább állsz, és elolvasod a kommentjeidet, rájösz, hogy pontosan a te kommentjeid fekete-fehérek.
Kigondoltam Hurka 2011.02.26 08:52:00
A hurka nem más, mint a leölt disznó főtt, fűszerezett, darált húsának és belsőségeinek rizzsel kevert egyvelege. Ezt a masszát az áldozatállat saját belébe tömködjük, és zsírjában megsütjük.Friss, ropogós héjú kenyérrel fogyasztjuk, mellé kovászos uborkával és…..
büdösmackó2 2011.02.27 08:45:26
@Frick László Emlékzenekar:

ez tényleg így van.

van egy olyan ág, ahol a véreshurka-töltetbe nem tesznek rizst, nem is töltik bele bélbe, hanem hagymával meg belsőséggel megsütik és zsíroskrumplival tálalják.

ritka rondán néz ki, konkrétan mint egy vastagbélbevérzéses fekete-széklet, de ízre nem rossz.