Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wred

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai mozikban most megy a nemes egyszerűséggel Riddick-re keresztelt harmadik (rajzfilmmel együtt negyedik) része a szériának. Amiről csak földbe döngölős kritikákat olvastam, ezért el is ment tőle a kedvem, pedig elvileg visszakanyarodik az első részhez. Ahhoz, amikor még nyers…..
Wred 2013.11.14 22:35:50
@Near93: hülyeség, teljesen jó lett az új rész is. Én is azt hittem, hogy tré lesz, de nagyon kellemeset csalódtam. Nekem jobban tetszett, mint az első rész, ami egy fokkal jobb volt számomra, mint egy átlagos sci-fi, de csak riddick karaktere miatt.
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Wred 2012.12.28 15:27:36
Hát igen, végül is mindkét oldalon van igazság. Egyrészt nem értem, hogy emberek miért foglalkoznak olyan autókkal, amik 50 millió ráköltése után is úgy néznek ki, mint egy rakás szar. Mindegy mi van benne, szerintem az utcára is gáz kimenni egy ilyennel. Ha meg már ennyi pénzt bele tudtok ölni, miért nem vesztek egy összkerekes subaru impresa-t, vagy lancert, vagy bármit, azok legalább már a gyárból is úgy jöttek ki, hogy AUTÓK voltak és milliós ráforditás nélkül is sokkal jobbak, mint ezek a lomok, arról nem is beszélve, hogy kinéznek valahogy, ha meg mindenáron klasszikus kocsi kell, akkor vegyél egy ford mustangot. Ennyiből futnia kéne rá, ha meg nem, akkor gta-zz halálig. Másrészt ahhoz agy kell bazdmeg, hogy közúti forgalomban versenyezzetek, ahova bármikor betévedhet egy mazsola, aki mondjuk pánikba esik és tőgázzal belekormányozza a kocsit a tömegbe, mert még életében nem látott ilyet, de legjobb esetben is belemehet valamelyik ökör valami családi autóba, ahol a hátsó ülésen lévő 3 éves kisgyerek épp békésen szunyókál a gyerekülésben. Ez még kis sebességnél is nagyon ijesztő lehet és maradandó károsodást okozhat neki lelkileg. Ez szintiszta kreténség, bár tudom, hogy ezeket majdhogy nem ez élteti és amig nincs nagyobb baj, gyakorlatilag fel se fogják mi van. Ráadásul egy köcsög körforgalomban körbe-körbe menni százezerszer szintén nagy dolog. Ezért kár kockáztatni bármiféle személyi sérülést vagy rendőrségi ügyet, ráadásul fel se fogom mi ezen olyan látványos, kb. ha egyszer-kétszer megcsinálja valaki még azt mondom jó, de hogy folyamatosan csak ez... értelmetlen. Kb. olyan szinten vagytok, mint Kelemen Anna, csak ti nem a körmeiteket épitgetitek, hanem a kocsitokat, de attól még ugyanaz a szinvonal. Jelzem én is szeretem a gyors kocsikat, meg a krosszmotorokat, ki is járok mindkettővel, ha csak tehetem, de csak lakott területen kivül, vagy mondjuk elhagyatott vonatállomásokon, ahol hely van, ember meg nincs. Igy van értelme, de ez egy rakás szar, amit ti műveltetek, ebben a formában.

A másik, hogy ez a cikk szintén egy rakás szar, úgy ahogy van. Eleve a stilusa is eléggé gyökér, ráadásul tényleg nem túl vicces akkor se, mikor az akar lenni, de legalább a mondanivalójának van értelme. Azzal viszont nem értek, hogy nem lehet illegális versenyeket rendezni. Miért ne lehetne? Értelmes körülmények között persze. Egy kis veszély mindig kell az embereknek, nem kell karót nyelni, meg nyárspolgárkodni. Ha valami komolyabb szinvonal lenne, rendes szakasszal, én is ott lettem volna. Nem kell mindig a szabályok szerint élni, az élet nem arról szól, de abban igenis van igazság, hogy mások életét se kell veszélyeztetni és aki azt mondja, hogy ebben semmi nem volt veszélyes, azt kb. autóba nem engedném, mert annyit ért hozzá. Nekem is volt már pár balesetem, én is hittem már azt, hogy mindent tudok a kocsiról úgy, hogy folyamatosan gyakoroltam, baromság az egész. Ezért kéne mondjuk két várost összekötő, hosszú, üres szakaszokon csinálni ezt olyan időben, ahol nagyon kevés a forgalom és az is belátható, vagy nagyobb, elhagyatott betonplaccokon. Gondolom telik benzinre akkor is, ha épp nincs helyben ilyen. Szóval én azt mondom, legyen ilyen, csak legyen szinvonal is.
A Last Barons megindult az elvémaxzsoltosodás útján. Vagy ha nem is az egész klub, de a beszerzési részleg mindenképpen. Három hónapja már egészen félkész volt a Cougar. A félkész ez esetben egy optimista félkész állapotot jelentett: az ülések áttömve-áthúzva, a…..
Wred 2011.06.12 14:55:14
@last barons: igazából a cikkből itélve még mindig elég gány szerviz lehettek, ahol sokáig rohadnak a jobb sorsra érdemes kocsik. Viszont Winkler hozzáállását sem egészen értem, egyfelől szidja azokat, akiknél a kocsija van (ezek után lehet, hogy én is kib*sznám az udvarra a molyoknak), másfelől szidja azokat, akik olvassák a cikkeket...
Subba Mizu műelemzés 2011.05.02 11:53:00
Én röhögtem! via   A költő nem sokat teketóriázik, azonnal szituációba helyezi az olvasót az első két sorral. "Zúzunk az éjszakában én meg pár haver” A zúzás tevékenység tulajdonképpen nem jelent semmit. Talán a „létezünk az éjszakában”…..