Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cafephilo

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már így elmaradt a világvége (vagy ki tudja, talán tényleg meghaltunk, és most csak az álmainkban élünk tovább), mi lenne ha mégis úgy tennénk, mintha túléltük volna? És ennek örülnénk? Ha úgy vennénk, hogy kaptunk egy második esélyt? Ha azon lennénk, hogy ezt a második…..
Előretolt helyőrség A rendről 2012.07.15 13:35:00
Kicsit bosszankodtam magamban, hogy ez a TB milyen rendetlen már, ezért tart itt ez az ország lakás, aztán kicsit jobban körbenéztem, és meg kellett állapítanom sajnos, hogy szignifikánsan több sarkot, asztalt, polcot látok, amit az én cuccaim öntenek el, nem éppen festői…..
Hier kommt die Maus,hier kommt die Maus,klingelingeling -ist die Lili zu Haus? És azóta csak heverészünk körülötte, és nézzük. Mert olyan gyönyörű!..
Nagyon, nagyon élvezem a sok kommentet, hogy mindenkinek van egy sztorija, egy élménye, egy kedves szava, és hogy mindezt megosztjátok velem :)És van egy csomó felmerülő dolog, ami aztán többet érdemel, mint egy szimpla válaszkommentet, amit talán csak az fogja elolvasni, aki kapja.Az…..
Cafephilo 2012.05.24 20:40:13
@Nils Holgersonné: Hát igen... az élet rákényszeríti az embert hogy kilépjen a megszokott komfort zónából.
Nem terveztük egyébként ezt a nagy titkolózást, a szolgálati közleményt egészen konkrétan már december elején megírtam, csak aztán nem publikáltuk, aztán telt-múlt az idő, és akkor már azt gondoltam, hogy sokkal viccesebb lesz, ha csak a babáról nyilatkozunk már élőben (jó,…..
Cafephilo 2012.04.14 19:04:47
@Nils Holgersonné: Nem tudtam........ az információ telepatikus úton érkezett-:)
Jót derültem a szolgálati közlemény kommentjein, bár azt hittem, többen fognak írni, hogy mivanmár (lehet, hogy csak nem mertek, mert eddig erősen visszafogtuk a rokonokat :)). De mint tudjuk egy kép többet mond ezer szónál, hát beteszek egy fotót a múlt hétvégi családi…..
A félkész dolgok befejezésének projektje Micivel folytatódik. Azért Mici, mert a páncélja kicsit bő rá (mostanában sokat fogyott), így ha nem igazgatom el, pont olyan, mint egy micisapka valami jó munkásemberen. A mintáját egyébként a naturallycaron.com oldalon találtam, de nem…..
Cafephilo 2012.02.17 19:17:17
Előretolt helyőrség Jódolgomban 2012.01.25 10:45:00
 Egy pár napja fogalmazgatok magamban egy posztot arról, hogy miért béna az Alpok, és miért nem laknék itt soha, mert nem látok ki, meg a tehenek egyik lába rövidebb, de az ilyenkor télen egyébként nem is latszik, mert egy lélek sincs a szügyig érő hóban, csak a kóbor…..
 Persze az egész az én hibám, mert magamban még húztam is a tegnapot, hogy péntek 13, és ennyi telik tőle, ez kevés ahhoz, hogy az ember igazán babonás legyen. Meg az is én voltam, aki pár napja dühében olyan elragadtatott kijelentéseket tett a saját életével kapcsolatban,…..
Cafephilo 2012.01.15 00:50:25
Előretolt helyőrség 2012 2012.01.02 12:34:00
Hm, illett volna már tegnap, vagy tegnap előtt írnom arról, hogy köszönjük szépen minden kedves olvasónknak a (hah, már többéves) bizalmat, és hogy reméljük, az új évben is velünk tartanak, mert nekünk a blogolás nagy öröm, a kommentek meg még inkább. De ehhez kellett volna…..
                      na ki ez a helyre kis angyalka a karácsonyfám alatt?A 25-e az nálunk mindig úgy volt, hogy mindenki akkor kelt, mikor akart, csönd volt a lakásban, csak mindenhol…..
Cafephilo 2011.12.31 21:37:34
@Nils Holgersonné: Drága N.H.né....a fülbevalóra gondolsz... NEM ÉRDEMLEM MEG...annyi rossz fát tettem a tűzre az utóbbi fél évben ....méltatlan vagyok...Sikerekben gazdag új esztendőt kívánok neked és remélem a munkahely is összejön szeretnélek újra derűsnek látni. Sok szeretettel: Ms. Cafephilo
Cafephilo 2012.01.01 00:29:24
@Nils Holgersonné: A helyzet egy kicsit bonyolultabb....szívesen elmondom, ha Budapesten leszel és személyesen tudunk találkozni. B.U.E.K.......Köszönöm az egész évi derűs, lelkesítő gondolatokat, pillanatokat amit okoztál.A 2012 csak azért is legyen a sikeres királylányok éve-:)
Szóval a nagy izgulásnak az lett a vége, ami szokott. Semmi. De ez még nem egy lejátszott meccs, ugyanis nem hívtak. Igen, hétfőre ígérték, és állítólag nagyon sürgősen kell nekik a munkaerő, de nem hívtak.Átzongoráztam pár lehetőséget, hogy miért nem, és a következőkre…..
Ne szakadjunk el a tegnap estétől, volt valakivel egy kis eszmecserénk, ugyanis Kira (meg én is) az gondolta, hogy Tom - a macska a Tom és Jerryből- szürke színű.És vannak is a neten erre utaló jelek.Kicsit mintha szürke lenne.Volt a körünkben valaki, aki az utóbbi tíz évben, több…..
folytatás az év elejéről nem akartam egyébként így szétkaszabolni a posztot, csak a legutóbb, mikor írtam, bejött TB és berakott egy filmet, szóval gyorsan kellett döntenem, hogy publikálom-e vagy csak elmentem.Szóval az ötletparadé inkább arra vonatkozott, hogy hogyan…..
A hétvégén pedig (és az most a történet szempontjából egész lényegtelen, hogy melyik hétvégén is volt, mert persze nem ezen) ilyen szép látványban volt részem:Szombat-vasárnap, reggeltől estig.(a kép csak stikában, telefonnal készült, de azért a fiú elég csinos, nekem…..