Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egettvinyo

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt hiszem, ez az ember nyomasztóan nem normális. Lehet egy szubkultúrában vicces a didi, meg még a csokifasz is, de ez azért bárhonnan nézve is soknak tűnik.  Pákó kifejti nézeteit Szálasiról, Hitlerről, Jakupcsekről, Nigériáról és a zsidókról Tomcat Bombagyár…..
  Régóta tudjuk, hogy ha hirtelen rákiabálsz egy amerikaira, hogy "hülye, egzotikus nyelv" jó eséllyel azt vágja rá, hogy "magyar". A legújabb, a maga nemében - Mentos típusú, szándékosan ultradebil reklám - igen erős példa erre a Jimmy John's…..
egettvinyo 2007.11.15 10:47:24
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
egettvinyo 2007.08.24 20:19:06
Tiszelt Hölgyeim és Uraim!

Én vagyok, akivel megesett a dolog.
Köszönöm a sok hozzászólást, bár mindet nem volt időm elolvasni, azért néhány dolgot most kivánok tisztázni:

- a számítógép előtte tökéletesen működött, le merem írni, hogy sosem volt még ilyen jó és stabil, kizárólag ezen esemény után lettek vele a gondok. A vinyó fokozatosan ment tönkre, az alaplapnak is egy nem cserélhető részével lett gond.

- jó táp van a gépben, talán ennek is köszönhető, amit a szervízesek mondtak: "Örülj, hogy csak ennyi eszköz szállt el!" Az is igaz, hogy a táp egyik FDD ága azóta rossz, de ezen már nem balhézok.

- a szakvéleményt nem a sarki PC bontó állította ki, hanem az egyik legnagyobb, ha talán nem a legnagyobb nagyker szervíze. Felrakni nem rakom fel sehová, de kézséggel megmutatom személyesen bárkinek (jelentkezni az
ahalan@citromail.hu címen lehet), kiváncsi vagyok hány ember szeretné megnézni életben, ha azt vesszük, hogy mennyien kételkedtek valódiságában.

- Gálvölgyi János örök érvényű mondata: "Ebben az országban bárki bármit megtehet bűntetlenül.". Nos, elnézést mindenkitől, akit zavar, hogy nem növesztek szőrmét, és bégetek, hanem harcolok az igazamért.

- 1990 óta van IBM PC-m, 60MB vinyótól kezdve volt minden méretűm, egészen a mostani sok tíz GB méretekig. Soha, egyikkel sem volt hasonló, igaz, egyiket sem érte előtte sosem ilyen rövidzárlat. Ezért talán joggal feltételeztem, hogy még is a rövidzárlat miatt lett a hiba.

- az alkatrészek garanciálisak voltak, hiszen valóban újak, de azt el kell ismernem, hogy egy nagy "hibát" elkövettem, őszinte voltam, és elmeséltem a szervízben, hogy mi történt. Ismételt elnézést szeretnék kérni, amiért becsületes akartam maradni, és nem lettem ügyeskedő. Egyébként a hibás vincsi itt van a polcomon, bárkinek megmutatom azt is a már említett papírral együtt.

Lehet most írni, olyanokat, hogy "Hőő, sántít a sztorid, hogy mehetsz nagyker szervízbe, ha magánszemély vagy!" és hasonlókat. Hidd el kedves olvasó, van válasz mindenre, de nem hiszem, hogy nekem magyaráznom kellene az igazamat és a bizonyítványomat.

Köszönettel:


Attila
egettvinyo 2007.08.24 21:38:40
Utolsó írásom, után nem akarok már ezzek foglalkozni, szétgépeltem a kezemet amúgy is, és még jó pár helyre kell az ügyben levelet írnom hétfőn. Kedves uns97! Valakinek írtam priviben, hogy több tízezer karakteres leírást tudnék adni róla, hogy miben nyilvánult meg hogy tönkre ment, de már elnézést, mi a fenének, kit érdekelne ez részletesen?! Örülök a sok hozzászólásnak, de ha jól tudom nekem a cég felé kell bizonyítanom az igazamat, és nem felétek. Ha majd valamelyik hivatal, hatóság kéri, akkor megkapja a több tízezer karakteres leírásomat a hibáról, srceenshotokkal megtűzdelve, mert bíz van az is! Azt is leírtam, azt hittem érthetőn, de te még sem értetted, hogy én az őszinte és becsületes utat választottam aminek az lett az eredménye, hogy a szervíz azt mondta: "Ja, hogy rövidzárlat volt? Bocs, akkor nincs csere van helyette bevizsgálás!" Ennek eredménye lett a szakvélemény, ha neked ez nem tetszik reklamálhatsz a szervízben, illetve szintén a hatóságoknál. Nem én választos meg, hogy a szervíz mit ír hiba okára, azt hiszem ez szakértelmük joga, s szerintem rajtad kívül minden hatóság el fogja fogadni. Kedves uns97! Fussunk össze holnap, ha fővárosi vagy megmutatom a vinyót és a papírkát. Aztán kételkedhetsz tovább élő szóban. Egyébként nem értem honnan jött elő ez a "elveszett adatok" motívum, soha egy szóval sem írtam, hogy elvszett volna bármilyen adatom. Honnan szedted? Adat menétés terén szerencsére be vagyok biztosítva. Én a hibás hardverem miatt sírok. Kedves Kallok! Természetesen megnéztem a kötvényt, ilyen kárt nem térít, csak villám kárt. De itt villám becsapódás nem volt.