Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss-Dobos László

249 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keresztény értékrendet jelentő Magyar Katolikus Lexikon „hazugság” szócikke szerint hazugságnak minősül „mások tudatos félrevezetése, a tények valóságnak nem megfelelő közlése, meggyőződésünk ellen való beszéd.” Gondolom, a fenti definíciókat nyugodtan tekinthetjük etalonnak, lévén, hogy a Fidesz…..
Hogy mi késztetett arra, hogy magam parainesisét e tárgyban megírjam, annak sok indoka leend, melyek közül a legelső az a kebeldüllesztő büszkeség, hogy édes anyanyelvem számtalan oly tulajdonsággal rendelkezik, melyekhez hasonlót nem vagy csak igen rikán találni.  ..
CÉLPONTBAN A ZELENKA 2019.12.26 04:44:07
Kedves Zelenka Dóra és minden más követődnek! Bevallom bizonyára az én hibám, hogy bár egy sokat tapasztalt öregember – akár a nagyapád is lehetnék – létem ellenére sem tudom ki vagy, honnan jöttél és merre tartasz. Téged kereszténydemokratának mondanak, bár nem tudom, hogy ez a konzervatív…..
A1 IDRÁNYI JÁNOS (?, ?–?, ?)      B1 IDRÁNYI FERENC (?, ?–?, ?) [Élt: 1738-1742]            C1 IDRÁNYI JÁNOS (?, ?–?, ?)                  m: (?, ?) BEKE KATALIN (?, ?–?, ?)                  D1 IDRÁNYI LÁSZLÓ (?, ?–?, ?)                  D2 IDRÁNYI ISTVÁN (?, ?–?, ?)                        E1 IDRÁNYI…..
Szirmay Tamás úr, KDNP-s politikus eme Sík Sándort és Pilinszky Jánost is megszégyenítő alpári és vulgáris keresztényi szeretettől átitatott költészete, melyet Facebook oldalán osztott meg hitbéli társaival felidézi bennem a másik nagy keresztény, Orbán Viktor, 1991. június 10-én elmondott,…..
CÉLPONTBAN AKIKET KIFÜTYÜLTEK 2019.12.08 05:55:05
A világhírű énekest, Carusot, aki 1907. október 2-án Radames szerepét énekelte Verdi Aida című operájából a pesti operalátogató és kedvelő közönség kifütyülte. 75 évvel később, 1982. december 2-án az Erkel Színházban, egy másik világhíresség, Jurij Ljubimov Don Giovanni rendezését fütyülte ki a…..
1996. szeptember 18-án Orbán Viktor, akkor még csak potenciális miniszterelnök beszédet mondott a Parlamentben, az akkor regnáló Horn Gyula miniszterelnök elhangzott beszámolójával kapcsolatban. Ebben a beszédben keményen odamondott Horn Gyulának a régi, kommunista nómenklatúra gazdasági hatalom…..
     ..
Mottó: „Ha tőlem függene, a sajtótörvénynek csak egy paragrafusa volna: hazudni nem szabad.” (Deák Ferenc)   Még az átkosban a pesti viccgyártók, hogy kifigurázzák a kor média viszonyait, terjesztetek egy, a jereváni rádióról szóló viccet, amely szerit egy alkalommal az bemondta, hogy az…..
Bayer Zsolt az 5. számú Fidesz tagkönyv birtokosa pedig már 1994-ben kirohanást intézett ellene kenderesi temetése kapcsán a Népszabadság – hol máshol nem! – hasábjain...
A Fidesz keltős játéka: csak színleli volt az egyetértés Patrubányi Miklós feltárja a titkot Az Országgyűlés nem akarja megadni a kettős állampolgárságot   A külhoni magyar állampolgáról szóló törvény tervezet elkészítése miatt vonták meg az MVSZ költségvetési támogatását   A hallgatás hét…..
2006 őszén, amikor Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének köszönhetően Riz Levente Rákosmente polgármestere lett a kerület lapjában kifejtette azt a véleményét, hogy „2002-ben olyan programmal nyertek városvezető elődeink Rákosmentén, amelyből 2006-ra a negyede sem valósult meg. Sok mindent ígértek: a…..
SZEMÉLYI KULTUSZ Megvédjük 2019.09.17 08:17:53
SZEMÉLYI KULTUSZ Hűség 2019.09.17 08:06:57
SZEMÉLYI KULTUSZ Eltiporjuk 2019.09.17 08:05:44
Ez a Nógrád megyei család csak nagyon távoli rokonságban áll velem. Anyai dédanyám egyik testvérének menye származott e családból, akinek felmenőit kezdtem el kutatni, de minden családfakutató bosszúságára nagyapjánál, Bodonyi Ferencnél nem jutottam tovább...