Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSATÓ12

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonöt évvel ezelőtt Zöldi László szerkesztésében megjelent egy olyan könyvecske, mely politikusok, művészek, üzletemberek, sportolók, közéleti személyiségek legjobb, illetve legrosszabb mondásait adta közre. A kötet sztárja kétségtelenül Orbán Viktor, volt aki 1994 elején még abban bízott, hogy…..
CSATÓ12 2019.12.27 14:26:54
A minőségi, önazonos trasht szereti, örülhet, az RTL Spike, ami csak nevében RTL, egyébként a Viacom-csoport tagja, DE EZ MOST HOSSZÚ, HAGYJUK, folytatja a Pumpedéket, Pumped Gabó és Sebestyán Ági, meg a hozzájuk csapódó turnékellékek kalandjait, sok bazmegolással, jóhogy. ..
CSATÓ12 2017.07.19 10:29:21
@Gabor Jeges: Sajnos ez is igaz!!!!!!
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
Németh Szilárdot néztem a tévében. Ma reggel az volt a benyomásom, hogy több figyelmet érdemelne tőlünk, berzenkedő értelmiségiektől. Kimondja azt, amit politikustársai legföljebb sejtetnek. Egyik ellenfele, Szigetvári Viktor „a Fidesz beszélőgépének” nevezte. Ebből annyi igaz, hogy amit Orbán…..
CSATÓ12 2017.01.12 09:25:39
@L von Richthoven: Na de ki az a némth szilárd és ki az a kósa????
VALAKI TUDJA????
CSATÓ12 2016.11.01 09:59:32
@wotan: Biztos a 30 000ft-ból élők véleménye ez,nem a 2-3 mill-ból élőké.
CSATÓ12 2016.11.01 10:09:54
@wotan: Sok hülyeséget össze zagyváltál !!!!!
Az ügyelet nem vette fel a telefont, közel 1 órás folyamatos hívás ellenére, majd hívtam az Uzsoki kórházat, amely mindössze 5 percnyire vagyunk tőlük, értetlenkedve elutasították, hogy fogadjanak bennünket... Tisztelt Praxis!   Sajnos nekem is nagyon kellemetlen tapasztalatom volt a zuglói…..
Ma délután, nem sokkal 18 óra előtt kaptuk a hírt: botrány tört ki a csepeli önkormányzat képviselő-testületének ülésén. A fideszes városvezetés a – minden bizonnyal – cikluszáró tanácskozáson kész helyzet elé állította a képviselőket. Újabb öt évre akarja…..
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
Hatalmas kamera erdőre figyeltünk fel az első napon miközben arra gondoltunk hogy milyen jó lesz a Finnlandia és a Jack Daniels sajtóeseménye. Mint kiderült a fesztivál apuci alias Gerendai Károly sétáltatta meg Tarlós István főpolgármestert a Szigeten. Kiderült hogy Tarlós úr…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..