Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AFF-672

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még januárban, a doni áttörés hetvenedik évfordulóját követően írtunk arról a szenzációszámba menő fotóanyagról, amelyet id. Konok Tamás gyalogsági őrnagy és haditudósító századparancsnok fotóhagyatékából válogatott és mutatott be egy kiállítás részeként a…..
AFF-672 2013.10.19 20:41:39
@véres horror: felülről a 9. kép. Jobb szélen látható a behavazott Gellért-hegy. Amúgy a képen a tabáni szerb templom van, az egykori Szent Demeter templom, ami megsérült a háborúban, s felújítás helyett 1949-ben lebontották. Szóval ma már ne keresse senki :/
Deer az elképzelhető legnehezebb feladatot választotta, mikor végigjátszásra adta a fejét. Egy annyira régi és annyira kicsi készletet értékelt, hogy sem azt nem értem teljesen, hogy sikeredett ilyen nagy terjedelemben írnia, sem azt, hogyan maradt viszonylag objektív. Nagy respekt.…..
Mikor a hétvégén megérkezett a levél a mai kritikával, írtam egy levelet a csajomnak, képzeld, az imént beküldtek egy Fabuland végigjátszást a blogra. sírok. Mire elolvastam a posztot, már biztos voltam abban, amit korábban csak sejtettem, a Fabuland hiánya terelte rossz…..
Hát perszehogy azt hiszitek, hogy irgalmatlan CITY fan vagyok, mást nem is adok, azzal kelek, hát még fekszem. Csak azt szeretem. Pedig. Dehogy! Akkor most mondom el, hogy szerintem minden idők legjobb, legkedvesebb, leglegebb LEGO-szériája a Fabuland. Mindezt úgy, hogy nincs egyetlen igazi…..
Üdvözöljük a szocializmus arany korszakában! Kiárusítottuk szlovák koronánkat olyan EU-s gazdasági problémák miatt, amelyet nem mi okoztunk, de mindennapi munkánkkal nekünk kell érte fizetnünk - így lázadnak a szlovákok az euro ellen, és nemrég már az egyik kormánypárt…..