Regisztráció Blogot indítok
Adatok
collateral damages

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A francia Cité de l’Automobile az egyik kedvenc autómúzeumom, tavaly pedig egy szuper tárlattal köszöntötték a 110 éves Bugattit. A rangos téma látatlanul is indokolta az újrázást, és pont útba estek a Ferraritól hazafelé.  A karantén hetek alatt pedig lassan sikerül utolérni magam a cikkekkel,…..
A tavaszi százezres tüntetéseken történt egy szomorú eset. Egy tüntető leköpött egy református püspököt. Az eset nem a központi tüntetések idején zajlott, mégis elhatárolódott tőle mindenki, én bocsánatot is kértem, ha bár szervező sem voltam. Az tény, hogy nem volt olyan látványos az elhatárolódás,…..
collateral damages 2018.12.15 15:25:24
@maxval balcán bircaman:
Tudjuk, hogy te inkább az inkviziciót sírnád vissza.
Déjà vu érzésünk lehet itt Magyarországon, mert idehaza mi már láttunk ilyet '90-ben a taxisblokád idején. Franciaországot valósággal lángba borították és blokád alá vonták a láthatósági mellényes tüntetők.  Macron francia elnök kormánya — akárcsak annak idején az Antall-kormány — meghátrált: mégsem…..
A 64. Eurovíziós Dalfesztivált jövő májusban rendezik Tel-Avivban, és perszehogy mi is részt veszünk rajta de hogy milyen nótával, az majd csak A Dal 2019-es kiadásából derül ki. A műsor, amit Nagy Nemzeti Dalválasztónak is nevezhetünk, kicsit átalakult, legalábbis ami a zsűrit illeti, ketten, Both…..
collateral damages 2018.12.06 03:36:54
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?:
Szó szerint igaz! Feró úgy váltott a csövességre a diszkózenés Beatrice után, hogy egy zenészhaverokkal átpiált éjszaka után csak annyit mondott, hogy megfog mindenki lepődni azon, amit a következőkben csinálni fog. Ami ezután következett, azon még azok is meglepődtek, akikkel sokáig együtt zenélt Feró. Ezután jött az évekig tartó rinyálás a mellőzöttségről, miközben országos ORI turnén szerepeltek az Omegával, és az LGT- vel. Ferót akkor is a pénz hajtotta, és most is, a töretlen pályaíve bizonyítja, hogy vannak csodák az evolúcióban, ugyanis bemutatta hogyan vátozik egy csótány patkánnyá.
A vaj az egyik legrégebbi tejterméke az emberiségnek. Markáns ízt ad a szendvicseinknek, vajban párolva még finomabbak lesznek a zöldségek, míg a szakácsok a barnított vagy épp a tisztított vajjal teszik teltebbé az ételek ízét. Egyik leggyakoribb élelmiszerünk, ezért is teszteltünk most 24…..
collateral damages 2018.12.06 03:08:58
@maradokapénzemnél:
Az ezüst - fekete csomagolású Valio vaj sózatlan natúr. Tesco, Auchan.
Gazdag pincérek, szorongatott étteremvezetők és pofátlan lehúzások a kádár-kori Balaton partján.   ..
collateral damages 2018.12.02 16:17:59
@protézisesh:
Próbálj te abból megélni. Elárulom neked, hogy én nem az újságokban olvasom a tutit, hanem a saját tapasztalataimról beszélek, ugyanis 20 évig voltak vállalkozásaim a Balaton déli partján, míg egy pár éve felszámoltam azokat, tehát napra, óra percre tudtam, hogy mikor kezdődik, és ér véget a szezon. Ezen túlmenően az általad említett Balaton felvidéken a mai napig is van szőlőm, és ezzel együtt ismereteim. Ötletelni lehet, de próbálj te a tó partján szezonon kívül megélni abból, amiből senkinek nem sikerült eddig. Az osztrák példa emlegetése pedig már ne is haragudj, de a helyzet teljes félreértéséről tanúskodik.
A bajor kormányfő nem olyan mint elődje, Seehofer, az összefogást ajánlja Európának a populista nacionalizmus helyett Temeti a magyar sajtószabadságot a nemzetköz sajtó  Egy igazi férfibarátság kezdete - Orbán és Chuck Norris románcán röhög a világ...
Wolfgang Petersen 1981-es Das Boot (magyarul A tengeralattjáró, de hát mennyivel menőbb azt mondani, hogy dhász bót) tökéletesen megmutatta, hogy milyen volt átélni a második világháborút a világ legzsúfoltabb konzervdobozában, ráadásul a vesztésre álló oldalon. A "vén" kapitány (Jürgen Prochnow) és…..
Virsli formájú hajszárító és oldalra fújó ventilátor. Az NDK mérnökeinek kreativitása nem ismert határokat, de hazai társaik is igyekeztek felvenni a versenyt...
  Az Echo TV Sajtóklub c. műsorának hétfői adásában - a szokásos tematikából erősen kiütköző módon - napirendre került a testi érintés kérdése is. Az apropót természetesen a fenti fotó szolgáltatta. Szó esett még a Juncker-puszikról, valamint Demszky Gáborról is, aki a 24.HU-n megjelent…..
Olvasónk saját bevallása szerint is csak többszöri nekifutásra bírta idegállapotba kerülés nélkül leírni a sztoriját, amin nem is nagyon lehet csodálkozni: a bank téves nyilvántartása miatt hetekig tartó ügyintézésre kényszerült, ráadásul 2 azaz kettő forint miatt, aminek nyilván a többszörösébe…..
collateral damages 2018.11.14 23:00:53
@FDToth:
Az elmű számlát az előző hónapi fogyasztásod után állítják ki, tehát inkább ők hiteleznek neked, úgyhogy a hasonlatod a bolti vásárlással több mint ostobasàg.
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
collateral damages 2018.11.10 16:51:48
collateral damages 2018.11.14 22:54:30
@Szarazkoro:
Tutira, hogy megijedt a homáros cica az utolsózástól.
Puzsér Róbert feldobta a labdát, hogy elindulna a budapesti főpolgármesteri székért a jövőre esedékes választásokon, s azóta a sajtóban több helyen is interjút adott a témában. Ne legyünk naívak, ismerjük a politika működését. Jelenleg egy nyilvánvaló előfelmérés…..
collateral damages 2018.11.09 06:08:58
Bocs, tényleg, néha kibuknak belőlem dolgok, mint Vincent Hannah-ból (tessen megnézni a Heat című műalkotást). Szóval, az ország első számú lovasszínésze, a szegény ember sörényét vesztett Sámsonba oltott élő Vallejo-illusztrációja és gyakran nyers és durcás csaja, Friderika lett A legbátrabb páros…..
Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltté válása némileg felkavarta az állóvizet az ellenzéki oldalon...
collateral damages 2018.10.31 20:12:21
@Haloperidol:
Ezzel el is éri a célját a fidesz, és a fiókpártja az lmp.
Ha a Balaton fogalma számodra tántoríthatatlanul csak a strandból és a lángosból áll, akkor a következő lépés a jobb felső sarokban lévő X. A többieknek viszont eljött a tökéletes időpont, hogy gondolkodás nélkül bepattanjanak az autóba, mivel készen áll az útiterv a Balaton-felvidék…..
Velence évi 30 millió látogatóval a világ egyik legnagyobb turisztikai attrakciója. Inkább reneszánsz Disneyland, mint igazi város. 180 ezer lakójából már csak 29 ezer él a lagunák között a 118 szigeten. A város turizmusból él, de a milliónyi látogató könnyen a pusztulását is okozhatja. ..
collateral damages 2018.10.29 07:41:31
@J. McClane:
Pont ezt írtam volna én is.
Kedves posztoló, mielőtt rányomsz a publikálást indikáló billentyűre, nézd át még egyszer az írást, de a bántó hibákat kijavítani még most sem késő. Ebben a formában egy egyébként érdekes, és informatív poszt elveszti a varázsát.
Csak mondom Szemétség 2018.10.28 02:17:48
Előre megmondták, akik értenek hozzá, hogy ebből baj lesz. A szemétszállítás jól működött, de persze a Fidesznek ehhez is hozzá kellett nyúlni. Már évek óta tapasztaljuk, hogy nem az igazi a dolog, nekem például fogalmam sincs, hogy tartozom a szemétszállításért vagy túlfizettem, mert totális káosz…..
• A francia elnök szerint hamarosan eldől, hogy Európának cselekednie kell-e a CEU védelmében • Orbán imádkozhat, hogy ne Stubb legyen az Európai Néppárt jelöltje a Bizottság elnöki tisztére  • Az egész világon példátlan, ahogyan a magyar kormány bánik Soros Györggyel..
collateral damages 2018.10.28 07:59:24
@maxval balcán bircaman:
Az ilyen válaszokkal ismét csak a korlátoltságodat bizonyítod, mert a két dolognak nagyjából annyi köze van egymáshoz, mint neked az értelemhez, azaz pont semmi. Ehhez persze elimerem kevés az ügyfélszolgálatos blabla, a két ország történelmének legaláb az alapfokú az ismerete szükséges.
collateral damages 2018.10.28 08:03:43
@tpl:
Te biztosan nagyon érted, bár ha így lenne, akkor nyilván megosztanád velünk a tudásod. Így csak az derül ki a semminnek is alig nevezhető válaszodból, hogy tényszerű, efogadható érvelésre nem telik, csak a kormánypropaganda szolgai módon történő felmondására.
collateral damages 2018.10.28 08:06:16
@maxval balcán bircaman:
Éz bizony nem válasz. Érv, és tények helyett a szeretet ide még blöffnek is kevés lesz.
      Mint azt nyilván sokan olvasták, Barabási Albert-László, Lovász László és Jarik Nesetril megnyerték az egyik ERC Synergy Grant-et. Itt látható az összes nyertes, kizárólag ebben a pályázatban van reprezentálva Európa keleti része. Matematikai jellegű projekt még sohasem nyert Synergy-t.     …..
collateral damages 2018.10.28 07:43:56
@jaegtoer:
Én látok esélyt arra is, hogy a végrehajtók ízlésének nem megfelelő könyveket kivigyék az épület elé az utcára, és ott máglyát rakjanak belőlük.
collateral damages 2018.10.28 07:51:10
@lüke:
Most ezt az "egyik legélhetőbb város" titulust higyjem is el neked, amikor Lázár videójában jól látszik, hogy Bécsben sok a külföldi, és az iszlám mindent letaroló térnyerését bizonyítandó a keresztény kultúrát pusztító kebabot is árulnak az utcán?
Több ijesztő elemzés is napvilágot látott az elmúlt napokban arról, hogy Orbán esetleg orosz támogatással, háborút provokál Ukrajnával és megpróbálja megszerezni Kárpátalja egy részét. Az, hogy ez mennyire reális, nehezen megmondható -talán azért mégse -, de már pusztán a provokáció is…..
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
collateral damages 2018.10.24 22:31:07
@scavengario: Én pont ezeket a dolgokat teszem, csak közben még hegedűn a saját szórakoztatásomra eljátszok néhány Chopin szonátát.
Tó-retró A magyar Woodstock, 1973 2018.10.02 09:46:36
Az első magyar Popfesztivál, ahol felfedezték B. Tóth Lászlót és a P. Mobilt, illetve rögzítették az első műsoros magnókazetta anyagát is.  ..
collateral damages 2018.10.23 12:18:44
@Terézágyú:
Amit írsz, az nem mond ellen annak, hogy Delhusának, aki egyébként az első fellépéseitől kezdve szólópályát épített, semmi köze nem volt a V'73 - hoz, és az általuk játszott progresszív zenéhez. A "János vitéz" című rajzfilmben énekelt dal, és a DDR - ben befutott esztrádkarrier is ezt bizonyítják. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy időben divat volt a hazai sztárocskákat, akik nagy igyekezettel koppintották le a menő nyugati előadók zenei stílusát, ezekhez hasonlítani. Jose Feliciano a szívesen majmolt sztárok egyike volt, de ő leginkább dalénekes előadó volt, aki a lírai hangvételű nótáival a populáris műfajban jeleskedett.
A Formula 1 közvetítését 2016-ban vette át a Liberty Media, azóta több reformot hoztak és hoznak annak érdekében, hogy a versenyeket izgalmasabbá és minél inkább nézőbaráttá tegyék. A verseny a médiavállalat szempontjából nem csak a sportról szól: az F1-et termékként, márkaként kezeli. Két „régi”…..
collateral damages 2018.10.23 10:07:45
@ComLo:
Hmmmm..., azért én tudok neked néhány fejlesztést mondani. Olyanok, mint például a kipörgés, és kitörésgátlók, a fékerő, és menetstabilizáló rendszerek, a futóművek hidraulikus nívószabályozása, így kapásból csak ezt a néhány konkrét apróságot említeném meg, de az F- 1 - ben kifejlesztett további elektronikus, és biztonsági rendszerek is rendre megjelennek a szériamodellekben. A gumigyárak az F - 1 - ben szerzett tapasztalataikat viszik át a különféle személygépkocsikra kikísérletezett abroncsaikra. Egyébként magad is utánanézhetsz, mielőtt nagyképűen sarkított véleményt fogalmazol meg.
A másik felvetésedre is azt vagyok kénytelen mondani, hogy nem okos elfeledkezve a tényekről egyféleképpen beállítani a dolgokat, bár lehet, hogy csak az emlékezeted szelektív. Ugye hallottad már Kvyat nevét, akit pont az agresszív, túl sok kockázatot vállaló veszélyes vezetési stílusa miatt küldtek el a Red Bulltól, és persze nem megfeledkezve Magnussen, Grosjean balhéiról, és bizony Perez, és Occon is adtak már néhány óra pluszmunkát a csapatuk, és a velük összetűzésbe kerültek szerelőinek a kakaskodásaikkal.