Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felmosórongy (törölt)

0 bejegyzést írt és 599 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a bloggerek szimbolikus-retorikai háborút folytatnak arról, hogy mennyire jellemző a kelet-imádat a mérsékelt jobboldalon, addig a mérsékelt jobboldali kormány egy újabb területen bizonyítja nekünk, hogy keleti szél fúj. Csendben elülteti az európaitól távoli, keleti modell…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.11 13:02:10
@adelew: orbánék feudalizmust akarnak, ezt én már tavaly is mondtam.
Felmosórongy (törölt) 2011.03.11 13:50:20
@adelew: mondjuk eddig is a periférián voltunk, de most már nemhogy a feltzárkózásra törekszünk hanem vissza a középkorba.
jó lesz ez.
végülis afrikában a mai napig létezik a rabszolgaság intézménye, nameg nem beszélve ősközösségben élő törzsekről, akkor elmegy európában is egy feudalista hábéri társadalom nem?
jó lesz ez.
orbánéknak.
mi meg menekülünk.
Felmosórongy (törölt) 2011.03.11 13:59:58
@hillcut: lassan odajutunk ne aggódj, csak itt egyenlőre még nem lőnek le és el lehet menni, lassan más különbség nem is lesz.
A politikában – mint ahogy persze az élet más területein is - különös módon halad az idő. Néha ólomlábakon jár, máskor eszeveszett tempóban rohan. Gyakran észre sem vesszük, hogy már új időszámításban vagyunk, sokszor csak később derül ki, hogy eljárt valaki felett…..
Először azt hittem, ez Hírcsárda, de nem ... ilyen ország nincs még egy, induljon nektek is jól a nap :) A HVG tetten érte a fideszes Kerényi Jánost a Parlament félemeletén, tiltott helyen dohányozva. Az év interjúja: hvg.hu: Megszavazza a Fidesz által…..
Szabadság van, legalábbis mindenki mondhatja a magáét. Hazánk új alaptörvényének bevezető rendelkezéseivel kapcsolatban nemcsak a Fidesz háza tájáról röppennek fel vadnál vadabb gondolatok, hanem nagyon sok honfitársunk is úgy gondolja, hogy azt a rengeteg őrültséget, amit…..
I.Természetesen jómagam is megkaptam az új alkotmányról szóló kérdőívet. Tetszenek tudni, ez a kormány "csináljunk úgy, mintha érdekelne, rajtunk kívül más mit gondol" jeligéjű projektje. Na jó, ez így igazságtalan, őket igenis érdekli a nép véleménye - már azon…..
Tényleg Coca-Colának kell lenni, hogy az automatába szorult 500 forintot visszaküldjék?Némelyik Coca-Cola automata már 500-ast is elfogad (gyakrabb eset mondjuk, hogy visszaköpi). Nekem viszont sikerült találkoznom egy olyannal, amelyik nem engedte levásárolni, és visszaadni sem volt…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.08 09:10:06
Február 28-án nyújtotta néhány fideszes képviselő a dohányzás szigorításáról szóló törvényjavaslatot, melynek értelmében A: zárt légtérben nem jelölhető ki dohányzóhely - közforgalmú intézményekben (lehet kocsma és hivatal is) - vonaton - munkahelyen (lehet kocsma…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.08 08:29:35
@eszkep: RÁJÖSSZ MAJD ÖREG.
igen most még nem kérhet, de ha tízen kimegyünk, és nem cigók leszünk nulla végzettséggel akkor az EU elgondolkozik mi folyik kurvamagyarországon...meglátod majd hogy fordul a világ és az eu.
Felmosórongy (törölt) 2011.03.08 08:42:41
@eszkep: miről beszélsz? részeg vagy!

én csak azt mondtam hogy egy ország megítélése gyorsan változik....orbánról már amúgy is pedzegetik az EU-ban hogy diktátor, pontosabban diktatórikus a rendszere.
ja lehet szabadon utazni, ez az egy ami megmaradt nekünk a szabadságjogainkból...
de ha tömegesen elkezdenek menekülni az emberek innen az már nem "normál" vándorlás lesz.

egyébként nézz utána, rengeteg afrikai diktatúrából minden probléma nélkül menekülhetsz, elmehetsz külföldre, utazhatsz.,nem lőnek le, sőt kapsz világútlevelet...de ettől még diktatúrák.ez az orbánrezsim is.
Felmosórongy (törölt) 2011.03.08 08:51:14
@csabapayne: na már megint a régi nóta.
én utáltam a gyurcsányt is, de most ennek semmi köze semmihez.
kedvenc példám (ha megérted..remélem bár kétlem):
az hogy a weimar-i köztársaság szar volt felmenti hitlert?????????
  Rasszista-e a cigány származású R. József, R. János és H. Teréz? És különösen: rasszista-e a magyar származású H. Gyula? Zaftos cupákok azon a gumicsonton, ami a Tavaszmező utcából gurult el két év alatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, hogy majd a…..
A nap izéje Dumakormányaink 2011.03.07 11:04:00
Mondják, hogy ha tudni akarod, mi a kormány dolga, akkor állíts meg egy járókelőt Bern utcáin, és kérdezd meg tőle, hogy hívják a Svájci Államszövetség elnökét. Nem fogja tudni. Nem érdekli, ugyanis. Ki nem szarja le, hogy ki az elnök? Az ország működik, a gazdaság…..
8ker Kukázás 2011.03.07 09:08:00
 Eltelt két hónap, a kukarendelet élesben is alkalmazva van, de nem láttam/látom a hasznát. A kukázók ugyanúgy guberálnak, mint eddig, gond nélkül.Sokukkal beszélgettem az elmúlt időben, egyrészt a rendeletről való értesülésüket próbáltam felmérni, másrészt az…..
A minap hozzám is megérkezett a nemzeti levél, amiben a nemzet Kedves Vezetőjének alkotmányához lehetne 12 nagyon komoly nemzeti dilemmát megragadó kérdésben x-elni és a végén még javaslatot is lehet írni. Ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy éljek a javaslattétel…..
Varánusz Más faszával 2011.03.02 19:15:00
Van nekünk egy zsír új, egykulcsos, állítólag mindenkinek jó személyi jövedelemadónk. Esetlegesen, véletlenül, nagyon-nagyon ritka esetekben előfordulhat, hogy mégis rosszabul jár valaki, azt persze 'kompenzálja' a jóságos állambá' mert senki de senki nem kaphat kevesebbet, mint…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.03 10:54:46
@ursus artos: nemtudom.
de miért olcsóbb az élelmiszer pl. ausztriában vagy németországban???

amúgy meg án még embert nem látam aki nyert volna, mert az meg statisztikai tény hogy a nagycsaládosok nem keresnek milliókat...ja kivétel orbán és a csürhéje.
ki van ez találva.
Felmosórongy (törölt) 2011.03.03 10:57:07
@Meridian74: rühesorbán fel lesz kötve szerintem...
Felmosórongy (törölt) 2011.03.03 11:02:46
@ursus artos: semmivel.
de amúgy sem annyi a fizetésük.
egy kezdő orvos 200 körül keres,. szóval orbán őket is pofánrúgta...

jó a 3+ gyerekre kijöhet valami de ilyen fizetéseknél az sem sok ha megnézed hová szaladtak az árak...

amúgy az meg botrányos miért olcsóbb az élelmiszer nyugaton..
Kósa Lajos kétszer szólt nagy nyilvánosság előtt tegnap, mindkét megszólalását értetlenség követte itt-ott, itthon. A nemzeti Magyar Távirati Iroda tudósítása szerint a nemzeti Magyar Labdarúgás Fórumán Kósa minden polgármesternek azt tanácsolja, fordítson nagy figyelmet a…..
Az Orbán-kormány a tegnap bejelentett változtatásokkal gyakorlatilag felszámolja jóléti rendszerváltást. A jobboldali gazdaságpolitikusok, politikai elemzők és politikusok által amúgy is élesen bírált politikai projektet, amely az állami újraelosztáson keresztül kísérelte meg…..
Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem, hogy elmúltam 18 éves! A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.03 10:18:39
@ifarkas: én nem, de a nép majd felköti az orbáni pol-gazd elitet!!!
legalábbis remélem, bár olyan birka a magyar hogyha a gyerekét ölnék se menne az utcára....sajnos.ezzé lett.
Sokan szétcincálták már a Széll Kálmán-tervet abból a szemszögből, hogy mi van benne. Most nézzük meg, hogy mi nincs benne! A mezőgazdaság. Erről mostani kormányunk éppúgy megfeledkezett, mint elődei. De ha tényleg olyan fasza gyerek Orbán Viktor, mint amilyennek mutatja magát,…..
Emiksz 9. Matolcsy béta 2011.03.01 18:04:00
Immár nyilvánosak a kormány rég várt és többször elhalasztott struktúrális átalakítási tervének részletei. Várhatóan hosszas vitákat generál majd, de ahhoz, hogy igazán értékelni tudjuk a végeredményt, lássuk, hogy honnan is indult el a koncepció.Meg nem nevezett forrásunk…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.02 18:38:20
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.02 08:29:05
@venszivar: így van.

mégegyszer a többi gyengeelméjűnek, és ezzel kérem ne rugózzunk ezen tovább:
AKÁR A RENDŐRSÉGNÉL, AKÁR A TŰZOLTÓSÁGNÁL VAGY MÁSHOL NEM CSAK ÉLES BEVETÉSI MUNKÁK VANNAK, HANEM OLYANOK IS AMIT EGY 50-60 ÉVES IS SIMÁN ELLÁTHAT!
Felmosórongy (törölt) 2011.03.02 08:31:45
@Viktus: ja, de 60 év felett bankban éles fegyverrel szekuritis jó pénzért az tud lenni nyugdíj mellett...
Felmosórongy (törölt) 2011.03.02 08:34:37
@Viktus: ez a kész vicc igen.
a sok gagyi rendőr meg tűzoltó folyton azzal terel hogy a kommandós meg paneltűz bevetés az aztán indokolja...mintha nem is lenne más.

szerintem pl. egy 60 éves rendőr simán mehet trafipaxozni vagy utcai járőrnek is, tehát még irodai munka sem kell.
tűzoltóknál sem csak paneltűz van ám.
sokkal több pl. utcai baleseti, meg kisebb mentési feladat van.tehát még ott se irodai munka.

igen, ha a kömáves, kamionsofőr, építési dolgozó ésatöbbi bírja 50-60 évesen, akkor ez a sok léhűtő mi alapján kap nyugdíjat fiatalon?
Szóval azután, hogy kismilliószor meghallgattuk, hogy a Fidesz felkészült a kormányzásra, azok után, hogy túlestünk a júniusi, szimbolikus marhaságokkal való tökölődés okozta sokkon, majd az októberi semmittevés okozta sokkon, a decembertől pedig tűkön ülve vártuk a…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.02 07:23:44
@sprenczl: már pedig igazam van.
egy jó széles alsó-középső társadalmi réteget (szegények, képzetlenek..stb ) simán kinyírnak.
hadd ne soroljam már hogy az összes eddigi intézkedésük erről szól.

mi ez ha nem egy modern genocídium?

nem csak bombákkal meg gázkamrákkal lehet csinálni.
azért is írtam a sztálini ukrán meg észak-koreai éhezési párhuzamot, ott sem lőttek akko le senkit csak hagyták őket éhenhalni.
itt is ez megy kicsit furmányosabban "európaiasítva"
  Amikor januárban a kormányzati takarékosság várható irányait (no meg az elmaradhatatlan csomag, nemcsomag, megszorítás, nemmegszorítás verbálbűvészkedést) boncolgattuk, a mai bejelentéseknek csak egy részét, a gyógyszerkasszára, a korkedvezményes nyugdíjakra és a…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.02 07:23:13
@sprenczl: már pedig igazam van.
egy jó széles alsó-középső társadalmi réteget (szegények, képzetlenek..stb ) simán kinyírnak.
hadd ne soroljam már hogy az összes eddigi intézkedésük erről szól.

mi ez ha nem egy modern genocídium?

nem csak bombákkal meg gázkamrákkal lehet csinálni.
azért is írtam a sztálini ukrán meg észak-koreai éhezési párhuzamot, ott sem lőttek akko le senkit csak hagyták őket éhenhalni.
itt is ez megy kicsit furmányosabban "európaiasítva"
Fuck To The Music tehetségkutatás 2011.03.01 14:20:00
 na így kell rendeltetésszerűen odabaszni ( köszönet Kozlov elvtársnak! )..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.02 06:27:59
Varánusz Orbán csomagol 2011.03.01 05:26:11
Véget ért egy álom. Ma délelőtt Orbán Viktor kinevezett szárnysegédei bejelentik végre, hogy az ábrándokra épülő költségvetés foltozása és az ország alapszinten való működtetésének biztosítása érdekében miből mennyit vágnak. A bejelentés pillanatában hivatalosan…..
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
Felmosórongy (törölt) 2011.03.01 13:07:26
@Lucernaböde: az ország és a magyar nép hóhéra ORBÁN VIKTOR .ezt lassan mindenki belátja.
Felmosórongy (törölt) 2011.03.01 13:12:38
@Cadderly69: hmmm. hát mondjuk oroszországban 100 éve is történt valami, vagy a 30 as években németországban, vagy pol pot hatalomra kerülésével kambodzsában..stb.
szóval korántsem biztos hogy jó a nagy változás ember.