Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dabgetva

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Pártlistát az a párt állíthat, amely - legalább kilenc megyében és a fővárosban - legalább ötven egyéni választókerületben önállóan jelöltet állított" - ez az egyik pont, amin a kormány 2020. november 10-én, a dátumbélyegző szerint 23:59 perckor T/13679. számon benyújtott javaslatával módosítanák…..
dabgetva 2020.11.12 15:41:07
@tatárfejű kutya:
2010-ben , 2014-ben, 2018-ban is féltek oszt lett 3x2/3-

Bukott baloldal gyalázatod módon egyszer sem gratulált még a győztesnek.
Ahogy nem gratulált Koncz Zsófiának sem a győzelméhez.

Az egész baloldal egy rakás fos

Együtt tették tönkre az országot 2010-re
Idézzünk, feleim, az ingyen van: A nyitóünnepséggel foglalkozik elsősorban a nemzetközi sajtó A nemzetközi sajtó szombaton a budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban elsősorban az előző esti nyitóünnepséggel foglalkozik, a tárgyilagos hangvételű tudósításokat gazdag fotóanyag illusztrálja,…..
dabgetva 2017.07.15 19:46:38
@véleményM:

SIMINDEX Göbbelszi propaganda újságnak fáj az igazság.
Remeg, hogy hol, köthet bele

Bizony az egész világ a Magyar vizes VB-t figyeli.
Sok olyan ország is szerepel akit nem is nagyon ismerünk
Nincsen azzal semmi baj, ha egy miniszterelnök gyerekeket fogad az irodájában, sőt, nyilván nekik tök nagy élmény, Orbán tovább nyomhatja a jóságos és szigorú atyai képet magáról, lesz mit posztolni az államfői Facebookra, win-win, sőt, win-win-win. Az igazán furcsa az, ahogy végighullámzott ez az…..
dabgetva 2017.03.17 22:22:36
A Borsban ma jött le, hogy Pumped Gabó és kedvese, Sebestyén Ági (fent) a Jersey Shore című trashreality magyar verzióját forgatja éppen, leginkább abban a két lakásban, amit a forgatás céljaira bérelt ki az RTL, írja a cikk, ami azt is megjegyzi, hogy VV Soma és VV Vivien is feltűnik majd a…..
Sörgeek A "Csíki sör" effektus 2017.01.30 12:41:13
Megint napok óta téma a neten az Igazi Csíki Sör, ugyanis kiírták a Facebook oldalukra, hogy bezár a bazár, mert a csúnya gonosz Heineken elérte a célját és be kell zárniuk. Ismerősen hangzik? Nem véletlenül. Egy cikk formájában fakadok ki és próbálom arra bíztatni az embereket, hogy próbálják meg…..
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
Szegény Rogán Antal, nincs túl jó formában mostanság. Helikopteres utazás egy celebesküvőre, vagy a nemrég az Index által kirobbantott Grúzián és Oroszországon átívelő botrány mind olyan, ami után egy közepesen normális országban minimum lemondatják az adott politikust. Magyarország szerencsére nem…..
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
dabgetva 2016.10.11 10:39:32
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
dabgetva 2016.08.26 10:44:23
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:
Én meg úgy tudom rendőrségi infóból hogy átállították.
Távolról konfigurálható
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
dabgetva 2016.03.21 14:01:04
@clegane:
Kapott füvet a drogos Juhásztól
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
dabgetva 2016.03.19 11:25:40
@szociál:
Mennyivel egyszerűbb volt nektek a komcsi rendszerben.
Akkor tilos volt a baloldali politikusokat kritizálni. Jött az ÁVH-aztán vitték az illetőt.
Most meg meg vannak sértődve a ballibek, hiszen a a napi 24-órás kormánypárti karaktergyilkosságukat monopolhelyzetes privilégiumnak tekintik és veszélyben a sajtószabadság, ha őket krtitizálják.

No ja, kettősmérce
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
  Rendesen kiakadt a jobboldali média, amikor L. Simon László államtitkár megfenyegette a Hír TV-t, amiért kérdéseket merészeltek feltenni a sokadik alkalommal átadott, de még mindig félkész állapotban lévő Várkert Bazárról. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó…..
dabgetva 2014.09.14 20:39:22
@Polgár Állom:

AVH jött értünk 2006 október 23-án
Szemkilövetés, könnygáz, vipera gumilövedék vízágyú, kardlapos lovasrendőr
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
Nem szabad elfelednünk, hogy az auschwitzi megsemmisítő táborba is vezetett út. Magyarország Országgyűlése, 1938. május 29-én szégyenletes döntést hozott, ez volt az I. zsidótörvény. Az első zsidótörvény, az 1938. évi XV. törvénycikk, amelyik „A társadalmi és…..
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..