Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OOOracle

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
comment:com VV Éva prosti volt? 2011.04.06 12:00:00
A Blikknek egy olvasó küldött leleplező fotókat a villa törtetőjéről, akiről azt állítja, hogy nemcsak hoszteszként kereste a kenyerét. A lapba bekerült fotón a legutóbbi párbajról győztesként kikerülő lány meztelenül kényezteti magát.Az informátor szerint…..
OOOracle 2011.04.06 15:20:46
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
OOOracle 2011.03.25 10:42:17
www.youtube.com/watch?v=DlqTlSrKfDk
Itt a bizonyíték, hogy Olivértől milyen örömmel fogadta a hülyepicsa megszólítást.
Ott a Cool-tv jelenlévő műsorvezetői sem igazították helyre a dolgot - hallgatólagos egyetértés: tényleg egy hülyepicsa.
A Stop.hu információi szerint a Való világ májusban várható fináléja után egyvalaki a végeredménytől függetlenül is maradhat a villában, mégpedig Alekosz, akinek a csatorna egy bentlakásos valóságshow-ban keresne barátnőt/dugópartnert/feleséget. Az állítólag a…..
OOOracle 2011.03.24 13:54:10
Alekosz az az ember, aki letagadja saját hozzátartozóját:

www.youtube.com/watch?v=QqnhjbIrjhQ

Itt van az anyukája, akitől a szépségét és az eszét örökölte:

www.youtube.com/watch?v=QqnhjbIrjhQ

Hirdethetnék úgy is: Ha lökött és ronda anyósra vágysz, jelentkezz a műsorba.
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
Kezd érdekes lenni a Valóvilla élete, most, hogy VV Gombár olyat kapott VV Alekosztól, hogy a ledfal adta a másikat. A reality sajátságos szabályrendszere miatt ugyanis VV Béla nem ülhet nem létező babérjain, hanem törheti kis buksiját, hogy mit lépjen annak ismeretében, hogy a…..